Reklama

Reklama

Co kdyby...?

(seriál)
Trailer 2
USA, (2021–2024), 14 h 42 min (Minutáž: 29–38 min)

Tvůrci:

A.C. Bradley

Hrají:

Jeffrey Wright, Hayley Atwell, Chadwick Boseman, Dominic Cooper, Sean Gunn, Djimon Hounsou, Samuel L. Jackson, Toby Jones, Neal McDonough, Jeremy Renner (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(27)

Obsahy(1)

Prvý animovaný seriál štúdia Marvel Čo keby...? nečakaným spôsobom prepisuje scenáre filmového vesmíru štúdia Marvel a prerozpráva slávne udalosti zo známych filmov. Seriál sa sústreďuje na najslávnejších hrdinov filmového univerza Marvel, pričom mnohým postavám prepožičali hlasy rovnaké hviezdy, ktoré si ich zahrali aj v hraných filmoch. (Disney+)

(více)

Recenze uživatele HellFire k tomuto seriálu (8)

Co kdyby...? (2021) 

Pro mě jakožto člověka nepolíbeného komiksy je celkový koncept hodně lákavý, ale v této podobě se nepodařilo jej přetavit v něco zapamatovatelného. Prakticky všechny díly jsou hodně uspěchané, animace jednoduchá a celkově seriál působí lacině. Celou dobu jsem si zoufal, že jsou jednotlivé epizody nezajímavé a nudné a pak tvůrci přijdou s předposledním dílem, který mi doslova vyrazil dech. Ať už to byly nádherné záběry a efekty nebo nekompromisní Ultron, který strká svou filmovou verzi hravě do kapsy. ()

What If... Captain Carter Were the First Avenger? (2021) (S01E01) 

Čekal jsem osobitější příběh, ale první díl je vlastně jen převyprávěním filmu, jen s jinou protagonistkou a Kapitánem Amerikou v Iron Man obleku. Při sledování jsem hodně vnímal, jak uspěchaný je děj, protože musí sesumírovat celovečerní film na plochu necelé půl hodinky. Kdyby raději autoři vymysleli vlastní story... Rozhodně bych se ale podíval na celou sérii těchhle animáků, které si oproti filmům můžou dovolit větší eskapády. Btw, kdo v Disney má takovou zálibu v chapadlech? ()

What If... Thor Were an Only Child? (2021) (S01E07) 

Klasický Hollywood... prostě tam nahážeme odkazy na všechno možné a známé postavy z MCU a lidi to bude bavit. WRONG! Nejhorší byla ta holka z Thora Darcy, co nikdy nezavřela pusu a sloužila jen jako comic relief. Kdykoliv promluvila, tak bych ji nejradši nafackoval. ()

What If... Ultron Won? (2021) (S01E08) 

Takhle měl tedy vypadat Ultron... hodně cool. Úžasný a nekompromisní. Ještě teď sbírám čelist ze země. „You can not compute the power of my will“. ()

Co kdyby... Nebula vstoupila do Nova Corps? (2023) (S02E01) 

Druhá série nezačala zrovna slibně. První epizoda je bohužel takovým hollywoodským standardem, tudíž nelze očekávat nic převratného. Na druhou stranu pro 12leté děti je to ok. ()

Co kdyby... Peter Quill napadl nejmocnější hrdiny světa? (2023) (S02E02) 

15 minut záběrů na postavy, které neustále žvaní a zbytek je nezáživná akce, která samozřejmě postrádá jakékoliv napětí, protože hrdinové neustále vtipkují o tom, jak bude Země brzo zničena. ()

Související novinky

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (více)

Přetáčky Doctora Strange zahrnují nová camea

Přetáčky Doctora Strange zahrnují nová camea

21.12.2021

Úspěch Spider-Man: Bez domova a seznámení diváků s konceptem multiverz podle nových zpráv vedlo studio Marvel k rozhodnutí přidat do chystaného pokračování Doctora Strange pár nových cameo scén.… (více)

Obi-Wan a marvelovky až v roce 2022?

Obi-Wan a marvelovky až v roce 2022?

09.04.2020

Francouzská verze Disney+ vydala tiskovou zprávu, ve které oznámila detaily o chystaných seriálech pro streamovací službu. Kvůli pandemii koronaviru se produkce na většině seriálů musela zastavit a… (více)

Reklama

Reklama