Reklama

Reklama

Show Jana Krause

(pořad)
  • Slovensko Talk show Jana Krausa
Talk-show / Zábavný
Česko, 2010, 48 min

Účinkují:

Jan Kraus (moderátor), Miroslav Etzler, Miroslav Donutil, Jiří X. Doležal, Betka Stanková, Yemi Akinyemi, David Kraus, Jiří Krampol, Madeleine Albright (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Primě. (TV Prima)

Recenze (433)

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

V nekonečnej záplave televízneho hnoja v podobe reality show, vyčníva táto talkshow ako jasný televízny klenot. Jan Kraus je taký borec, že si dokáže podať kohokoľvek, kto sa v jeho talkshow objaví. Má neskutočne charisma a jeho hlášky a vychytávky sa vždy trefia do čierneho a preto sa jedná o kvalitnú televíznu zábavu, ktorej môžem dať s kľudným svedomím plný počet. ()

exitak 

všechny recenze uživatele

Nechápu negativní reakce na vstupování 2x do téže řeky a "přeběhlictví". To že mezi panem Krausem a vedením ČT byly jak profesní, tak osobní spory, musí být každému fanouškovy známé. V takovém případě se přechod do komerční televize jevil jako rozumný a dobrý krok. Modernizace konceptu, chcete-li "poameričtění", mi přijde adekvátní. Po zhlédnutí zatím všech (třech) dílů, hodnotím jasných 5*, na ČT jsem zaznamenal menší úpadek z hlediska zajímavosti hostů, nyní jsem byl spokojen po všech stránkách. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Čo dodať. Zmenil sa názov. Pribudla reklama. Inak sa bojím len jedného. Český a slovenský rybník nie je nekonečný. Takže s každým ďalším dielom je potenciálnych hosťov menej a menej. Neviem ako Vy, ale ja mám najradšej tých obyčajných hostí. Zberatelia, rekordmani v nejakej neužitočnej disciplíne, amatérsky vynálezcovia. To je cesta, ktorou by sa mohla táto show uberať. Veď u nás je pošukov a domácich kutilov viac než dosť. Bohužiaľ časom ubudlo humoru a rýpania do hostí. Naopak pribudlo moralizovania, politických kecov a opakovania hlášok. ()

stub 

všechny recenze uživatele

Když si vzpomenu na "Dvaadvacítku" (jasně, Soda byla lepší, ale když beru v potaz náš tehdejší hlad po podobných formátech, tak z toho byl člověk stejně u vytržení) a na "Další, prosím" (v podstatě totéž co teď, ale o 20 let dřív, kdy byla arogance moderátora ještě neobvyklá a zábavná), tak je mi z toho dost smutno. Dávno je to jen trapná exhibice zaslepeného egomaniaka, přesvědčeného o tom, že každý s odlišným názorem je totální idiot. To mu samozřejmě jindy nijak nebrání šavlovat tolerancí a dalšími hodnotami dneška - čili, tolerovat je třeba to, co si myslí a má rád p. Kraus, to ostatní samozřejmě nikoli, tam je v pořádku nahradit toleranci hulvátstvím. Málokdo reprezentuje stav dnešní společnosti lépe, než tento sebeparodický pán. O hosty už dávno nejde, z těch se stal dávno jen Krausův kompars. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tento formát talk-show, zdá se mně poněkud obehraný a nevtipný. Kraus ve své nabubřelosti dokáže být velmi často na kameru vyjevený a daří se mu předstírat před hostem, jak ne všemu rozumí (například v souvislosti s profesí hosta), ale protože nemá rád od novinářů, když jsou mu pokládány jízlivé otázky, nechává pozvaného hosta žvástat o ničem. A do toho pěkně skáče do řeči, šmátrá kdesi pod stolem po zvětralé Mattonce, kterou si reklamně propaguje a jeho syn pak na podiu se svojí nemožnou kapelou zazpívá nějaký song, se kterým by ho všude jinde vypískali. Pořad odsunutý na pozdní hodinu by mohl plnit funkci peprné talk-show, ale když tam nikdo pořádný nechodí, dostaví se pocit zbytečnosti sledovat takový pořad. Kraus není Jay Leno ani Conan O´Brien, ale jen Kraus, který přišel s opsaným formátem amerických talk- show, které se na rozdíl od té "primácky" fádní, když ne ničím jiným, chlubí opravdu kvalitním zástupem celebrit. Když si přečtu, kdo u něho každý týden je, hodím ignor, a ekoefektivně si jeho talk-show nepustím. 20% ()

Galerie (152)

Zajímavosti (14)

  • Osmdesátá osmá a osmdesátá devátá epizoda pořadu byly 29. září roku 2012 natočeny v Bohemian National Hall (České národní budově) v New Yorku. Odvysílány byly v opačném pořadí, přičemž hosty byli (dle odvysílání) Jan Linhart, Pavlína Pořízková, Petr Sís a s písní Ivan Král; Marián Gáborík, Markéta Irglová, Bohdan Pomahač. (JoranProvenzano)
  • Část čtyřicáté první epizody pořadu byla 1. května roku 2011 natočena v Mnichově, přičemž hostem byl Josef Mašín, který dlouhodobě odmítal do České republiky přijet. (JoranProvenzano)
  • Část čtyřicáté deváté epizody pořadu byla natočena v prostorách fotbalového stadiónu Stamford Bridge klubu Chelsea Football Club v Londýně, přičemž hostem byl Petr Čech. (JoranProvenzano)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama