Reklama

Reklama

Show Jana Krause

(pořad)
  • Slovensko Talk show Jana Krausa
Talk-show / Zábavný
Česko, 2010, 48 min

Účinkují:

Jan Kraus (moderátor), Miroslav Etzler, Miroslav Donutil, Jiří X. Doležal, Betka Stanková, Yemi Akinyemi, David Kraus, Jiří Krampol, Madeleine Albright (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Primě. (TV Prima)

Recenze (433)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Jajk Kraus před začátkem vysílání na TV PRIMA řekl, že tahle země má přes deset milionů obyvatel, takže se neobává, že by o nedostatek zajímavých hostů byla nouze... Náhodně pořad sleduji, a to především když má J. Kraus hosty, které neznám a často mě překvapí, že mají v sobě tak zajímavé názory či když si pozvě lidi, kteří se mi ztratili z očí, ale nějakou stopu ve mě dříve zanechali. Občas si J. Kraus zve ale i velmi nezajímavé hosty, kteří jsou zajímaví jen skrz jednu zvláštnost a to je pk nudný čas.... Co se mi taky nelíbí a klesá na nižší úroveň tak je huddební produkce jeho syna, který zpívá falešně, ale J. Kraus asi správně odhaduje, že takových je po televizích dneska víc, co nic neumí, ale hrají aspoň s chutí a zanícením, a že dost diváků nemá hudební luch a pokud mají, tak si zvyknou...(10.3.2011) ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Túto "show" už nejakú dobu nesledujem, pretože sa cítim trápne, keď vidím, ako úroveň bavičstva Jana Krausa padá od nádejných začiatkov k samotnému dnu. Zatiaľ čo Marek Eben a nakoniec aj Karel Šíp si svojich hostí vážia a snažia sa ich prezentovať v najlepšom slova zmysle, tento egomaniak vidí show v tom, že svojich hostí vyvádza z rovnováhy, častejšie však zosmiešňuje a ponižuje. K tomu znejú pazvuky kapely jeho synáčka a "skřehotavý" zlomyseľný smiech tatínka. Od úlohy v Dívce na koštěti sa mentálne príliš neposunul. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Jakýsi šmatla si zde založil diskuzní fórum, v němž tepe ukrutný nešvar, totiž vyjadřování se ku - či hodnocení píčovin, které mají více dílů, a to aniž by jeden obětoval život při zhlédnutí epizod všech! Neboť jinak prý nedokáže pochopit hloubku a délku Ulic, Ordinací, Realitních (p)šou-ků etc. Jeho argumentace je natolik silná, že si sypu hlavu na popel a chvátám ododhovnotit televizní noviny na Nově, neboť stále ještě nevím, jak to všechno dopadne a poslední díl je i přes veselé předpovědi Mayů evidentně v nedohlednu.... Nebo se na něj vykrkám a zprzním další nekonečnost - Krause. Buďme upřímní - před lety vevanul tento notorický nedouk i všeuměl v jednom do televizních kanálů jako čerstvé větry. A radost byla veliká, neb kdejaká sereblita či volený zástupce lidu koktal v jeho přítomnosti jako panna před Rosenbergem. Ovšem, jak ráčil sepsat Segrestor, všeho moc je na hovno. Kraus se už mezi smetánkou zaháčkoval, spíše než aby deptal, popichuje, leckdy zajímavého hosta vyčerpá pouze nekonečným dotazováním na osobní život (je jedno koho a na jaké konkrétno, cílem je pouze demonstrovat verbální a intelektuální převahu moderátora), sežrat to dává pouze nešťastným a nezajímavým exotům z lidu. Prozatím tedy za nostalgické dvě, ovšem časem sundám, pokud urychleně nevyrazí protekční nemehlo Davídka. Ten kokot tam zprznil již tolik krásných písní, že by zasloužil provaz. A před vyvrcholením exekuce přidušovat po týdny, ideálně za přítomnosti nadšeného publika. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Ne vždy se u nějakého hosta pobavím, ne pokaždé se mi líbí, jak s některým z nich „hostitel“ nakládá a s nemálo jeho názory a vyřčenými větami více či méně nesouhlasím, nebo se mi přímo příčí. Nic z toho ovšem nemění fakt, že Show Jana Krause je můj nejoblíbenější TV pořad, jenž jako jediný po tak dlouho dobu pravidelně sleduju (i když až zpětně z jeho stejnojmenného webu, který toho také nabízí podstatně víc než klasické TV vysílání-až je mi někdy televizního publika líto, o co všechno přichází), nevynechávám žádný díl či hosta, v drtivé většině případů se u dívání uvolním (navzdory tomu, že už to nemá ve svém názvu) a dost často opravdu hodně (někdy dokonce maximálně) pobavím. S výběrem hostů, ač ho moderátor (zřejmě) nemá ve své moci, bývávám spokojený, ať už kvůli aktuálním tématům, se kterými přicházejí nebo čistě proto, že to jsou často velmi zajímaví lidé (díky širokému spektru si může vybrat opravdu každý divák). Jana Krause, jakožto šovinistické držky, která dokáže na zpovídaného patřičně nepříjemně přitlačit a hned na to si ze sebe udělat srandu a sama se shodit, si pro jeho osobu, schopnosti a humor moc vážím. Jistě ani zdaleka ne čistých, ale v mých očích zasloužených 5*. ()

Galerie (152)

Zajímavosti (14)

  • Jan Kraus vždy před televizní premiérou zveřejňuje jako příznivce moderních vymožeností a techniky na facebooku fotky s hosty a někdy přidá i zajímavý komentář. (DeeH)
  • Na začátku každé epizody pořadu se Jan Kraus ptá, zda je přítomen divák pan Odvárka. Ten se totiž účastnil každého natáčení. Chyběl pouze v Bohemian National Hall (České národní budově) v New Yorku, kde ho z jeho pověření "zastoupil" Miloš Forman, Londýně, Milánu a Tatrách. (JoranProvenzano)
  • Část čtyřicáté deváté epizody pořadu byla natočena v prostorách fotbalového stadiónu Stamford Bridge klubu Chelsea Football Club v Londýně, přičemž hostem byl Petr Čech. (JoranProvenzano)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama