Reklama

Reklama

Show Jana Krause

(pořad)
  • Slovensko Talk show Jana Krausa
Talk-show / Zábavný
Česko, 2010, 48 min

Účinkují:

Jan Kraus (moderátor), Miroslav Etzler, Miroslav Donutil, Jiří X. Doležal, Betka Stanková, Yemi Akinyemi, David Kraus, Jiří Krampol, Madeleine Albright (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Primě. (TV Prima)

Recenze (433)

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Jak z člověka známého nebo neznámého nebo je v něčem dobrý udělat totálního debila před celým národem, ne vždy se to povede, někdy, když ty lidi nemají v hlavě úplně nasráno to dokáží otočit a pak mě to dost baví, protože pak pan Kraus musí pořádně argumentovat, aby i on nebil za debila. Ze začátku výborné, teď už to dost klopýtá i té zábavné složky ubylo, což mi celkem vadí. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad se z původního nadprůměru dostal během let na průměr a poslední dobou končí občas i pod ním. Já vím, že ho Jan Kraus stavěl na vlastní exhibici a rýpání do hostů od samého začátku, ale nebývalo to takové. Vyloženě mi vadí, když přijde zajímavý host, ale nedostane se k tomu, aby něco zajímavého řekl, a úplně nesnáším, když někdo nedokáže připustit vlastní omyl, vlastní chybu, a to se Janu Krausovi stává poměrně často. Možná by neškodilo, kdyby se Show vysílala jednou za 14 dní nebo jednou měsíčně a byla pak kvalitnější. ()

Reklama

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Pana Krause nemám ráda a v tomto pořadu se mi jeví jako sebestředný, silně pravicově orientovaný moderátor, což dokazuje mimo jiné rozdílným přístupem k pozvaným hostům. Ač považuji jeho moderování za neuctivé a mnohdy i urážlivé, tak se občas podívám, pokud je avizována účast nějaké zajímavé osobnosti. Pořad, kromě ega pana Krause, trpí i bolestí všech podobných reality show a to, že zajímavý host, který třeba vážil do studia i dalekou cestu, nedostává dostatek prostoru pro své povídání, které by diváky zajímalo. Nevím, jestli ironický a agresivní způsob moderování není televizí stanoven jako formát, který je divácky úspěšný. Taky si říkám, že hosté většinou vědí, co je v pořadu čeká a přece riskují zesměšnění a jdou tam. V tom případě dobře jim tak! Janu Krausovi nelze totiž upřít, že je pohotový, vtipný a možná by zvládl překročit svůj stín a změnit svůj styl. Bylo by to zajímavé. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

1* od prvopočátku jsem měl s tímto pořadem problém, ale objevily se občas rozhovory, které měly trošku smysl. Ta doba je už dávno pryč a urážlivý humor Jana Krauze je mi na hony vzdálený. Sdílím plně názor uživatele "nascendi", takže i ta jedna hvězdička je možná až moc. Ale evidentně show patří stále k těm oblíbeným, což vypovídá dost i o současné společnosti. [ PŘÍBĚH: X /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: X /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Chápu názory mnohých, že jim Krausova neohroženost vyjadřovat se k světu bez jakýchkoli servítek může hned v několika směrech vadit, já ale jeho nebojácnost ocenil již při prvním shlédnutí jeho (prozatím) nesmrtelné talk-show. Jsem mu v nemalé míře vděčný, že v jeho duši neexistují žádné přetvářky vůči okolnímu světu, což je v dnešní době významné plus, obzvláště u internetových a televizních celebrit. Nebudu zatajovat, že si patřičně vybírám dle účinkujících hostů, zda se na novou epizodu podívám či ne, nepohrdnu ale právě kvůli samotnému Krausovi i dílem, ve kterém pozvané neznám nebo mě jejich čtvrthodinová zpovědnice příliš nezajímá. ()

Galerie (152)

Zajímavosti (14)

  • Část čtyřicáté první epizody pořadu byla 1. května roku 2011 natočena v Mnichově, přičemž hostem byl Josef Mašín, který dlouhodobě odmítal do České republiky přijet. (JoranProvenzano)
  • V 18. dieli roku 2019 bolo po prvýkrát v celej histórii programu, keď sa jeden človek ako hosť objaví vo dvoch po sebe idúcich dieloch. Vedenie televízie Prima sa totiž rozhodlo, že sa uvádzanie populárneho programu Show Jana Krausa prekvapivo ujme na jeden večer práve Ján František Uher. Dôvodom bolo to, že televízia si uvedomila, že sa obľúbenému moderátorovi podarilo v predchádzajúcom dieli urobiť nevkusný prešľap, a preto dalo mladému hercovi príležitosť zasadnúť do kresla miesto Jana Krause. (Raccoon.city)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama