Reklama

Reklama

Show Jana Krause

(pořad)
  • Slovensko Talk show Jana Krausa
Talk-show / Zábavný
Česko, 2010, 48 min

Účinkují:

Jan Kraus (moderátor), Miroslav Etzler, Miroslav Donutil, Jiří X. Doležal, Betka Stanková, Yemi Akinyemi, David Kraus, Jiří Krampol, Madeleine Albright (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Primě. (TV Prima)

Recenze (433)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Jan Kraus presunul pre závažné, trvalé nezhody svoju late night show "Uvolnete se, prosím" z verejnoprávnej ČT na obrazovky súkromnej televízie Prima. Tá mu zaručila absolutnú kreatívnu slobodu, ktorú pri tvorbe svojej relácie nutne potrebuje. Zmenil sa ešte aj názov. Ale inak všetko ostalo pri starom. Jan Kraus je stále ostrý ako žiletka. Výrečný, pohotový, uštipačný moderátor, ktorý sa do tohto druhu talk show vynikajúco hodí. **** ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Jan Kraus mě v tomhle pořadu již několik let zvládá bavit, i když dorazí méně zajímaví, nebo mně rovnou nesympatičtí hosté. Přestože třeba zde často připomínaný pořad Všechnopárty je taky hodně fajn, Kraus to u mě i s reklamními pauzami vyhrál. Fakt, že bych se někdy chtěla zúčastnit natáčení. P.S.: Na "hotelová mýdla" nikdy nezapomenu, pokaždé, když si to pustím, tak se u toho válím smíchy. 8/10 ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Adam Bartoš kdysi psal o tomto pořadu, že má takové zaběhlé schéma... 1. host – židovská hvězda 2. host – začínající židovská hvězdička která potřebuje podpořit 3. host – nějaký blbý, směšný, trapný Goj. Postupem času co jsem takhle viděl, jsem přišel na to, že měl pravdu. Tak nevím co si mam o tom myslet.. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Díky téhle show jsem narazila na spoustu zajímavých lidí, které dál sleduji. Díky takovým hostům je obsah pořadu nejen zábavný, ale také přínosný. Kraus je prostě ve svém řemeslu jednička a podle mého je to hodně inteligentní člověk, jehož humor ale i názory mě baví. Dá se říct, že jde o jediný český pořad, který pravidelně sleduji. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Krause pravidelně nesleduju, viděl jsem asi 1/4 všech dílů. Na díly občas mrknu přes internet podle hostů. Některé jsou fakt povedené a vtipné za plný počet, ale spousta jich je pro mě i nezajímavých. Když se zadaří s výběrem hosta, tak je to především díky zásluze jejich charisma a zábavy než o tom, co řekne Kraus. Proto dávám průměrné 3*. Namátkou si vybavím Suchoše s Genzerem, Němcovou, Babiše,.. ()

Galerie (152)

Zajímavosti (14)

  • Část čtyřicáté šesté epizody pořadu byla 22. září roku 2011 natočena v Bratislavě, přičemž hostem byl Larry King, který tam byl na pozvání televisní sanice TA3. (JoranProvenzano)
  • Část čtyřicáté deváté epizody pořadu byla natočena v prostorách fotbalového stadiónu Stamford Bridge klubu Chelsea Football Club v Londýně, přičemž hostem byl Petr Čech. (JoranProvenzano)
  • Show Jana Krause se dne 10. 3. 2020 poprvé natáčela bez diváků. Poprvé za dobu vysílání pořadu v divadle Archa čekala na tři hosty smutná kulisa – prázdné hlediště bez diváků  Kvůli tehdejšímu nařízení vlády vzhledem k šíření koronaviru se muselo natáčet bez publika. (TheSlezy)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno