Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp

  • USA Ant-Man and the Wasp (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. (Falcon)

(více)

Recenze (685)

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Zábavná jednohubka pro rodiny s dětmi. Já ji sledoval jen, aby mi všechno krásně do sebe zapadlo. Jinak zbytečný film v rámci MCU. Ant-Mana beru ze všech filmů jako nejslabší. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Příjemně akční a dostatečně vtipná jízda. Sice nejsem takový znalec Marvelovek, ale to rozhodně nevadí, abych si film užil. ()

Darth Revan 

všechny recenze uživatele

A kurňa! Po loňským Ragnaroku přišel další vynikající marvelovskej nářez s kupou komediálních scén a neskutečným hereckým obsazením. Vidět Douglase hádat se s Laurencem je naprosto skvělý, stejně tak Gogginse při smlouvání. IW byla epická, to ano, ale letošní nejmenší marvelovskej projekt si ji strká do kapsy. Jasná pětička! ()

joker.george 

všechny recenze uživatele

Jedničku to překonalo ve všech ohledech, a i když se použijí stejné nápady (Luisovo vyprávění), tak se na ně jde novým způsobem. Humor není dvakrát sofistikovaný, občas se zbytečně zbytečně dohrává a nějakou dobu nemusím slyšet slovo kvantový, ale jinak jsem neměl potřebu se chytat za hlavu, když si postavy spolu povídali. O level výš je i akce, se změnami velikosti si tvůrci parádně vyhráli a pomohlo, že tu byly různorodé schopnosti. A už je to poněkolikáté v řadě, co MARVEL nepředstavil generického antagonistu. V tomto případě ani nemohu použít termín zloduch, jelikož motivace Ghost byla skutečně lidská. Pochválit musím i Evangeline Lilly, která si spravila reputaci a ostatní zastiňovala. Plno věcí se mohlo ještě vyšperkovat, ale u mě vládne spokojenost. (Třebíč, kino Pasáž) ()

DA_NO 

všechny recenze uživatele

Ant-man and the Wasp je po Avengers: Infinity War a dalších monumentálních Marvel filmech posledních let velmi komorním filmem, ve kterém na rozdíl od výše zmiňovaných nejde o záchranu  planety a vesmíru, ale o sjednocení rodiny. S tímto tématem měl film neskutečný potenciál, ale kvůli následujícím nedostatkům ho film zdaleka nenaplnil. Zejména hodně kopíruje první díl - to, co bylo v prvním díle vtipné, se zde snaží udělat ještě vtipnější (např. Michael Peña), některé zvraty ve filmu jsou extrémní klišé (např. útěk z vazby pomocí sponky v puse), ale hlavně, postavy jsou šíleně nesympatické. Michael Douglas je otravný starý dědek, Evangelina Lilly působí namyšleně a záporačka je postava absolutně bezcharakterní a nevýrazná. Na druhou stranu,  chemie mezi hlavními postavami stále funguje, film je chvílemi docela dost vtipný, ani chvíli nenudí a také velmi zajímavě navazuje na předchozí i (podtitulkovou scénou) na další díly. 64% ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Opět trefa do černého. Stejně nápadité a vtipné jako první díl, zajímavě ztvárněný "padouch". Další marvelovka, která potvrzuje, že toto studio umí točit filmy! 90% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Dvojka lepší jedničky.Ač ten první film dlouho bojoval o moji přízeň si to pustit(a nakonec dobrý),tak k dvojce sem se už nutit nemusel.A je to opravdu skvělý.Vtip,akce,triky,všechno na vysoký úrovni.Povedený,až překvapivě,nečekal sem to.70%. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Příjemná komiksovka , spousta akce a vtipu, je na co koukat. Pěkný triky i herecký výkony, jsem zvědavý na pokračování, které snad bude vydělalo to dost peněz. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem označila za průměr, dvojka se mi líbila daleko vice. Hlavně mě velmi bavil příběh a zápletka mi přišla zajímavá. Konec skvěle navazuje na Avengery. Michelle Pfieffer to skvěle osvěžila a její postava mi byla hodně sympatická. Po shlédnutí dvojky bych klidně brala I třetí pokračování. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychová komedie s dobrou akcí na rodinné zamračené odpoledne. Jeden z těch filmů, který mě baví vidět jednou a vícekrát se už nemusím k němu vracet. Důvod? Všechno co zde vidím jsem už viděl v jiném filmu, nejpravděpodobněji též od Marvelu. Je to jako kuchařka s desítkami receptů, které ale obsahují pořád stejné ingredience jen v jiném poměru. Sakra, vždyť i tento typ komentáře už jsem určitě k jinému filmu od Marvelu psal. To není náhoda, prostě to tak s těmito filmy z tohoto univerza mám. Infinity War je světlá výjimka, na kterou jsem musel čekat 20 filmů, které byly převážně právě takto zaměnitelné. Vtip tu nicméně je, není nucený, nechutný, ale vcelku přesně na míru složený. Herci též hrají dobře a i režie s kamerou zvládá svou úlohu na jedničku. Hudba je nemastná, neslaná (klasika Marvel), akce nijak strhující a logické jednání postav zde skončilo někde v mravenčím žaludku. Jako comicsový film to funguje dobře. Jako film o super hrdinech taky. Jen je prostě moc zapomenutelný pro podobnou tvář s jinými obdobnými projekty. 70% ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Oproti unuděnému a vážnému Black Pantherovi je to jako blesk z čistého nebe, kde si Peňa opět dělá prdel ze všeho, všichni na sebe navzájem házejí hlášky, bojové sekvence jsou ohromující a k tomu perfektní postava Ghost. Chytrého po málu, ale zábavy a invence tolik, že pod pět prostě nemůžu. 90% ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem, že to bude dobré. Ale nečekala jsem, že to bude až tak dobré. Konec filmu byl jediný problém. Dala bych tomu tak deset minut navíc. A úplný konec, který měl být tak lákavý kvůli Avengers? No, jestli tam bylo něco, co někdo nečekal, tak není můj Marvel kamarád. Pět bez přemýšlení. A s přemýšlením taky... ()

epicek 

všechny recenze uživatele

Naprosto parádní letní blockbuster, který vás prostě bude bavit a Marvel jen opět potvrzuje to, že své filmové řemeslo ovládá dokonale. Rozhodně o třídu lepší než první díl a to ve všech směrech a Michael Peña je prostě pořád stejně vtipný chlapík. Oslí můstek ke čtvrtým Avengers se objevil taky, takže nezbývá než jen čekat, jak tohle celé dopadne. You can do it. You can do anything. You're the world's greatest grandma. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Nepamatuji se, kdy mě naposledy první díl něčeho tak strašně zklamal a druhý díl naopak velice příjemně překvapil. Možná dokonce nedávno Deadpool, ale tam to nebylo tolik rapidní. Jde vidět, že když to převezmou jiní tvůrci, tak to nemusí dopadnout zase tak špatně. ... CC Flora 3D ()

carly 

všechny recenze uživatele

Ja som si to strašne užila. Bola to tá správna zmes humoru, akcie, rodinnej drámy a romantiky. Všetci boli skvelí. Evangeline maximálne využila svoj zväčšený priestor, Hannah bola zaujímavá zmes bolesti a zero-fucks-given, Paul ako obvykle špičkový, Michelle krásne krásna, Randall a Bobby ma pohladili po duši. Ale najlepší bol zase Michael Peña. Ktorý si pre seba ukradol každú jednu scénu. A aj sa im to veľmi zaujímavo podarilo previazať s Infinity War. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Před lety se zdála sázka na humor u některých marvelovských originů jako velká výhra, ale postupem času, kdy i často velmi vážné originy jako Thor sklouzávají k humoru a stává se to jakýmsi mustrem, se to nadšení vytrácí. Neříkám, že by se Ant-Man měl brát nějak vážně, přeci jenom se jedná o jeden z nejslabších originů, ale snaha o žánrovou diferenciaci se alespoǹ u prvního dílu ukázala býr velmi povedenou. Podruhé jak už tomu tak bývá vše ztratilo ze svého lesku. Paul Rudd je stále jedním z těch nejméně sympatických a charizmatických marvelovských hrdinů, zmenšovací - zvětšovací akce už tolik nebaví, vedlejší postavy v čele s Michaelem Peǹou už nudí a chybí zde pořádný záporák. Stále je to ucházející popcornová akce, ale nevzpomenu si již na nějakou ikonickou scénu. Vydělávat podobné filmy asi budou stále a tak budou stále filmovými studii vytvářeny, ale stále více se blíží žánrovému průměru. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Možná je to jen můj problém, ale s druhým Ant-Manem prožívám to samé rozčarování, jako s pokračováním Deadpoola. Wow efekt se podruhé prostě nekoná a to i když je vše akčnější a trikově vytuněnější. Přitom ani zápletka není úplně mizerná. A to přestože je druhý mravenečák stejně jako ten první, čistě rodinný film. Tzn. vtipkuje se, je co nejméně násilný, resp. nikdo v něm neumře a nikomu nebude nijak zvlášť ublíženo(pár mravenců to odnese, ale to nejspíš nechá insekcidofóbní matky v klidu). Po Avengers: Age of Ultron (2015), byl Ant-Man skvělým odlehčením a i když by se nabízelo to samé u Ant-Man a Wasp po těžkých Avengers:Infinity War, tak tentokrát tomu tak není. Resp. po těch posledních marvelovkách, je to na mě hodně dětinské. Přesto se mi Ant-Man a Wasp líbí víc než Black panther a některé momenty byly zapamatovatelně vynikající. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Ant Man baví stejně jako poprvé a možná i o trochu víc a zapojení Wasp dopadlo na výbornou. Ant Man jako takovej mi nepřijde zrovna nejzajímavější hrdina, takže jsem rád, že se právě u něj sází na humor a hlavně jsem rád, že to u něj funguje. Všechno to zmenšování, zvětšování a hláškování do sebe skvěle zapadá a dohromady to vytváří zábavnou jízdu, která baví až do konce. Potitulková scéna navíc překvapila. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Druhý diel vôbec nezaostáva. Je to svižne, vtipné, zábavné a k tomu má film vynikajúcu akciu. 7/10 ()

Související novinky

Kit Harington míří mezi Eternals

Kit Harington míří mezi Eternals

24.08.2019

V Kalifornii v těchto dnech probíhá D23 Expo, takový malý Comic-Con studia Disney, a tak není divu, že internet zaplavují informace týkající se nové streamovací služby, Star Wars a samozřejmě Marvelu… (více)

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

10.11.2018

Fanoušci filmového Venoma si asi můžou začít mnout ruce. Zdá se, že studio Sony totiž po nečekaném úspěchu hláskujícího antihrdiny s tváří Toma Hardyho (Dunkirk) oznámí pokračování každým dnem.… (více)

Paul Rudd vs. dvojník

Paul Rudd vs. dvojník

13.08.2018

Paul Rudd (The Fundamentals of Caring) momentálně dobývá kina ve dvojce Ant-Mana a příští rok bychom ho měli spatřit ve čtyřce zatím nepojmenovaných Avengers. Mezitím se ale čerstvě upsal novému… (více)

7. Filmový víkend ČSFD je tady

7. Filmový víkend ČSFD je tady

07.08.2018

Již za pár dní bude v Letním kině Boskovice u Brna zahájen 7. ročník Filmového víkendu ČSFD - nadšeneckého setkání filmových geeků a fanoušků ČSFD.cz. Akce, kterou každoročně navštíví přes tisíc… (více)

Reklama

Reklama