Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman (více)
Trailer 5

Ještě než se stala Wonder Woman, podstoupila princezna Amazonek Diana trénink, který z ní udělal neporazitelnou bojovnici. Vyrůstala v chráněném ostrovním ráji až do doby, kdy na jejich pobřeží havaroval americký pilot a vyprávěl jim o masivním konfliktu zuřícím v okolním světě. Diana opouští bezpečí domova s přesvědčením, že dokáže hrozbu zastavit. Diana bojuje po boku mužů ve válce, která má ukončit všechny konflikty, a objevuje plný potenciál svých schopností... a svůj skutečný úděl. (Freeman Ent.)

(více)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Dragovit

Joker je chaotické zlo, nikdy nevíš co udělá, on je schopen předstírat spojenectví a pak všechny zradí, i Harley klidně 

na příspěvěk reagoval Dragovit

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

liskam , woodsman

To je možný, ale ten nápad z mého úhlu pohledu je logický, protože někteří členové Sebevražedného oddílu jako je Joker jsou rovnocennými protivníky Batmana, a Batman je členem ligy, všichni náleží k jednomu universu. A kdo vlastně říká, že se musí se Supermanem střetnout v rovném boji? Nepoměr sil je možno vyrovnat lstivostí, důvtipem, momentem překvapení nebo početní převahou. Sebevražedný oddíl je početnější. A kdyby ani tohle nestačilo, tak jim stačí dát do ruky zase nějakou zbrusu novou zbraň hromadného ničení. Supermana můžou zavřít třeba do nějaké elektromagnetické klece, která ho postupně vysaje, nebo postačí jenom vyčkat, až v ní pojde hlady. Když se nebude moct hýbat, můžou ho brutálně utlouct vším, co budou mít zrovna po ruce. Stačí mít jenom fantazii. ;)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, woodsman

liskam

liskam (hodnocení, recenze)

Dragovit

Sebevražedný oddíl jsou panáci na odpis. S ligou je nemůžeš srovnávat, to je jako bys srovnával Hulka a black Widow.... Jediný co z nich za něco stojí je ten ohnivák :)

na příspěvěk reagoval Dragovit

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

liskam

Jistě, já mám pocit, že stejnak nejlepší zaporáci jsou ti, co jsou spolu s Jokerem v Sebevražedném oddílu. Chtělo by to Ligu spravedlnosti vs. Sebevražedný oddíl, jenže by z toho akorát udělali přeplácaný digibordel, možná si toho jsou i vědomi, takže snad raději ne. :D H.Ledger byl dobrý, navzdory tomu, že nemám obecně rád komiksové obludky, tak Ledger svým Jokerem na mě zapůsobil, škoda ho. :(

na příspěvěk reagoval liskam, woodsman

liskam

liskam (hodnocení, recenze)

Dragovit

Ano, jsou. Protože na finálového záporáka se u obou stále čeká... Proto tuhle dark drobotinu musí vždycky sežvejkat. A proto jsme vždy zklamaní. Za mě byl nejlepší záporák prozatím Joker v podání H.Ledgera.!!

na příspěvěk reagoval Dragovit

Hanyou

Hanyou (hodnocení, recenze)

A říkejte si co chcete o marvelovských záporácích (a že se jim taky často nepovedli), ale uznejte, že DC zatím není o nic lepší. Doomsday byl hloupý, Lex hrozný, Enchantress taky nic moc a Arese totálně zkazili.

na příspěvěk reagoval Dragovit

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

marwCZ

CA3 byl perfektní a Doctor Strange byl na rozdíl od zbytku universa komornější. Guardians mísili rodinu s filosofií a humorem. Spidey by měl mít více šťávy. Každopádně DC ani Marvel ještě nesáhli do Rka. U Marvelu se o tom už ale uvažuje (pokud nepočítám Netflix - Daredevil, Jessica, Luke a Fist).

na příspěvěk reagoval Dragovit

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

Nevka

to vôbec nebolo zbytocne nebol to skok ale uz letela a tam bol pekny naznak ze letela bojovat proti niakemu nebezpecenstvu ta scena bude isto kokracovat v JL 

na příspěvěk reagoval Nevka

marwCZ

marwCZ (hodnocení, recenze)

Marvelovské filmy nemají poslední dobu šťávu a tu tenhle film má. 4/5

na příspěvěk reagoval Nevka

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Hanyou

Já ti nevím. DC umí vytvořit emocionálně zajímavější záchrany než Marvel a já doteď netuším, proč na mě tak působí. Superman zachraňuje letadlo, Diana běží mezi zákopy. Opravdu nevím, čím to je, ale pokaždé mě to dostane. Wonder Woman mi opravdu sedla. Captaina jsem měl na mysli jedničku, protože to srovnání se přímo nabízí (jen ten závěrečný skok v současnosti byl fakt zbytečný).

na příspěvěk reagoval woodsman

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Popravdě... Miluju Marvel Universe, ale Wonder Woman je určitě lepším filmem než Captain America. Jen na začátku měl ostrov otřesné CGI...

na příspěvěk reagoval Hanyou, liskam

Sweat55

Sweat55 (hodnocení, recenze)

Tak bohužel nuda. Tolik zbytečných spomalovaček jsem už hodně dlouho neviděl. 

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

no to vieme ale ta doktorka povedala ze mu to iba nachvilu da silu nie navzdy ako predtým cize ten general pred tym musel byt silnejsi a nieco sa mu muselo stat 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Související novinky

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

Superman se nevrací

Superman se nevrací

15.12.2022

Jak již jsme avizovali v jedné starší zprávě, velký restart u DC probíhá ať už se to fanouškům líbí, nebo ne. Poté, co se tento týden k situaci vyjádřila režisérka Patty Jenkins, která fanouškům… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

16.04.2022

Studio Warner Bros. a společnost DC Entertainment čekají v následujících měsících drastické změny. Má to za následek fúze konglomerátu Discovery právě s Warnery, kteří nad sebou tak nyní mají nového… (více)

Reklama

Reklama