Reklama

Reklama

Protiúder

(seriál)
  • Velká Británie Strike Back
Trailer 4
Velká Británie / USA, (2010–2020), 57 h 25 min (Minutáž: 43–48 min)

Předloha:

Chris Ryan (kniha)

Hrají:

Philip Winchester, Sullivan Stapleton, Rhona Mitra, Robson Green, Michelle Lukes, Charles Dance, Andrew Lincoln, Shane Taylor, Richard Armitage, Jimi Mistry (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(76)

Spojenectví mezi dvěma speciálními agenty trpí zásadním rozporem – první je americký odpadlík, druhý elitní britský špión. Ovšem to jim nezabrání odvážně se pouštět do nejrůznějších krkolomných akcí.  Napínavý thriller s dějem, který koresponduje s událostmi dnešní doby se soustředí na dva členy přísně tajné antiteroristické organizace, známou pod názvem Section 20: britského seržanta Michaela Stonebridge a bývalého amerického vojáka Damiena Scotta. (HBO Europe)

(více)

Videa (66)

Trailer 4

Recenze (158)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál mě bohužel neoslovil. Neříkám, že je špatný, ale nesedí mi hlavní postavy, děj, ani akce. Zbytečné záběry, tlachání a taky chaotické souboje a přestřelky, kde si každý jezdí a chodí kam chce uprostřed palby. Nebo si naopak přistane s vrtulníkem uprostřed palebného pole. Nic pro mě. 35% ()

kowalski 

všechny recenze uživatele

První řada je mnohem lepší než druhá. Více spionážní a propracovanější příběh. Druhá řada: Pěkný akční seriál kde nemůžete moc přemýšlet nad dějem a reálností čímž myslím ozbrojené akce na půdě cizího státu apod. Jinak hlavní dvojce je dobře vybraná a docela to mezi nimi funguje ale ostatní herecké výkony už nejsou tak oslnivé. Ale jinak určitě stojí za shlédnutí. 3 1/2 hvězdy ()

Reklama

RakeW

všechny recenze uživatele

Začátek je jak vystřižený z Call of Duty, následující špionážně teroristická zápletka působí jak z pera patnáctiletého hráče Call of Duty a konečně veškeré dramatické momenty včetně emočně vypjatých scén jsou pak asi tak na úrovni Call of Duty. Suma sumárum si radši půjdu zahrát stejně vypláchlé a klišovité Call of Duty, než abych koukal na další díl Strike Back. Za první příběh ve dvou dílech dvě hvězdy, dál se dívat nehodlám. Pokud tam není nějaký významný kvalitativní posun, tak místnímu hodnocení téhle ne víc než průměrné podívané fakt nerozumím. ()

klida 

všechny recenze uživatele

Povinnost pro všechny fanoušky skomírajícího akčního žánru. Po matné první řadě se to však výrazně zvedne a následující dvě řady se Stonebridgem a Scottem jsou super včetně krásnejch lokací. Rhona Mitra se samopalem je úžasná, spousta hezkejch svlečenejch holek navíc jako bonus. Uvidíme, co přinese čtvrtá sezona... A ta je zase hrozně fajn, na konci potěší i český terorista, kterého hraje Maďar, a Češka Tereza Srbová, jako ruská agentka. U závěrečné páté řady v létě na viděnou :) ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Americký patos doprovázen tou nejlepší akční stránkou za poslední 3 roky. Percival servíruje akční nášup od úvodního pilota do prozatím závěrečné série. Až na hlavní terminátory si nemůže být nikdo jist svým životem. Napětí, akce,krásné ženy a skvěle provrtaný příběh nenechá jednoho diváka klidným. Pro mě po "24" další kultovní trhák, který si jistě za pár let pustím rád znovu. ()

Galerie (472)

Zajímavosti (15)

  • Seriál je natočen na motivy knihy 'Protiúder' autora Chrise Ryana, který sám patřil k britské vojenské speciální jednotce SAS. (MeanWhile)
  • V 7. a 8. díle 4. série si roli agentky FSB mjr. Niny Pirogovy zahrála česká modelka Tereza Srbová. (mkali)
  • Tato série se natáčela v Malajsii v Kuala Lumpuru a ve městě Johor Bahru, které leží kousek od Singapuru. (ČSFD)

Reklama

Reklama