Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Videa (113)

Trailer

Recenze (462)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Je to skôr ženský seriál a nemyslím to ako urážku. Zápletka a kulisy dávajú každému jasne najavo, že sa jedná o sitcom v tom najzákladnejšom slova zmysle. Máme tu Max. Veľké prsia, veľká držka a nábeh na najväčšiu zberateľku pohlavných nemocí v celej štvrti. Caroline je neskutočne nesympatická, otravná, no proste na facku anorektička, ktorá maskuje najtuctovejší (dosť na hovn*) ksicht blond ofinou. Pokiaľ by tieto dve neboli kamarátky, ale naopak nepriateľky, bavil by som sa oveľa viac. A tie úsmevy čo si neustále vymieňajú? Jehovista zvoniaci u dverí je vedľa nich hadra. Han a Oleg, to sú pre mňa najväčšie pozitíva. Sophie len žere a šuká, takže asi dobre vystihuje krajinu svojho pôvodu, silne katolícke Poľsko. No a Earl? Ten je tam prospešný asi ako kondom tehotnej. Väčšina dielov je tak za tri. Sem tam sa objaví štvorka, ale o päťku som nezavadil ani raz. ()

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

2 Broke girls mi konečně odhalilo slovo "sitcom", které jsem doteď tak neměla ráda. Něco tak vtipného sem ještě nikdy neviděla..Bez Max, Caroline, Olega a Kaštana již nechci žít ani jeden den! :D HIMYM se může jít zahrabat :) Za první sérii stoprocentních 5*! Druhá série už ne tak vtipná, ale pořád si drží svoji kvalitu. Třetí série pro mě už vůbec neznamená smích, maximálně mírné pousmátí, už to není vůbec ono.. 1. série - 10/10, 2. série - 9/10, 3. série - 5/10 ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

2 Broke Girls začaly slibně, nutno však dodat, že bez neutuchajícího nadšení mé ženy bych těžko začínal už s druhou sérií (žena teď doklepává třetí a nadšení neupadá) a její konec už jsem téměř protrpěl. Ano, je to seriál nenáročný a na nic si nehrající, ale jeho úroveň je obecně poměrně nízká. Herectví se tu moc nekoná (nejvíc bije do očí Max), humor spočívá hlavně v dvojsmyslech + v sexu (Oleg), výšce a asiatství (Han), 70. letech a rasismu (Earl), zhýčkanosti a snobství (Caroline), bytí na mizině a nevázaném životě (Max) a dilinství a Polsku (Sophie). Očividně jsou ale ti, jimž se to po (krátkém) čase přejedlo, v menšině. Do toho neustále deus ex machina s penězi, kdy se vždy objeví jednorázová nabídka práce v té samé výši, jaká je poptávána, popř. peníze prostě jen tak dostanou. O originalitě námětů (Caroline pálí vagina, jejímu otci kouká péro z plavek či rozsednutá loutka švihlého loutkaře) snad raději pomlčet... 50% (1. série - 70%, 2. série - 30%) ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem k tomuto seriálu byla dost odtažitá a ze začátku (1. série) to pro mě byl jen průměr. Potom jsem viděla pár dílů druhé série a skoro celou třetí sérií a kvalita se o dost zlepšila, takže jsem zvýšila svoje hodnocení na 75%. Hlášky Max prostě nemají chybu. A časem musím dokoukat všechny díly. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Fiflena a dryáčnice se sešly ve staromódně pojatém sitkomu. Téměř se nemění prostředí (klasická lokace: bistro), témata vtipů, ani charaktery. Pokud vám nevadí, že asi polovina vtipů je mírně rasistická – na Poláky a na malý vzrůst korejského majitele bistra, dočkáte se humoru, který někdy nevyjde, ale občas přece jenom – ze škodolibosti – pobaví. ()

Galerie (1 121)

Zajímavosti (103)

  • Během rozhovoru zmíní Max (Kat Dennings) Stephena Hawkinga, což byl britský teoretický fyzik, který trpěl nemocí amyotrofické laterální sklerózy, která má za následek postupné ochrnutí celého těla. (Duoscop)
  • V čase 04:05 má Caroline (Beth Behrs) v rukou dort. V dalším záběru je ale dort na stole, o několik metrů dál. (Likan7)
  • V českém dabingu propůjčila stejná osoba svůj hlas židovské lékarnici ze 17. epizody 1. série, blogerce píšící o jídle z 19. epizody 1. série a otravné ženě Marrii ve 22. epizodě 1. série. (ČSFD)

Reklama

Reklama