Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Videa (113)

Trailer

Recenze (461)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po trailerech jsem si od tohohle kousku poměrně hodně sliboval a po pilotu rozhodně nejsem zklamán.Podle všeho zatím nejlepší seriálová novinka právě startující sezóny.Na druhou stranu zase nechci moc vychvalovat,aby to nedopadlo jako vloni s Mike & Molly,kteři měli také raketový start a postupně seriál zabředával do průměru.Tady je naštěstí moje velká oblíbenkyně Kat Dennings...zatím 80% ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Za poslední roky by se mohlo zdát, že prosté odpočinkové sitcomy už moc neletí, současné seriály se totiž do sebe většinou snaží zakomponovat něco víc (viz co píše Tom Riddle). 2 Broke Girls tak i se svou jednoduchostí a všedností přináší poměrně svěží vánek, jelikož si při své upřímnosti na nic nehrají. Seriál si zakládá na kratších a vždy pochopitelných hláškách a humor je zde trošku ostřejší, ať už jde o narážky rasové, nebo překvapivě i sexuální. Kontrast mezi naprosto odlišnými původy hlavního dua funguje ze začátku skvěle, ale postupem času se ukáže, že charaktery, které se již dále nevyvíjí a vtipy, které se periodicky opakují, nedokáží udržet kvalitu po více než cca 2 série... Tudíž nakonec 3*. 7/10 ()

Reklama

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

2 Broke girls mi konečně odhalilo slovo "sitcom", které jsem doteď tak neměla ráda. Něco tak vtipného sem ještě nikdy neviděla..Bez Max, Caroline, Olega a Kaštana již nechci žít ani jeden den! :D HIMYM se může jít zahrabat :) Za první sérii stoprocentních 5*! Druhá série už ne tak vtipná, ale pořád si drží svoji kvalitu. Třetí série pro mě už vůbec neznamená smích, maximálně mírné pousmátí, už to není vůbec ono.. 1. série - 10/10, 2. série - 9/10, 3. série - 5/10 ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Je to skôr ženský seriál a nemyslím to ako urážku. Zápletka a kulisy dávajú každému jasne najavo, že sa jedná o sitcom v tom najzákladnejšom slova zmysle. Máme tu Max. Veľké prsia, veľká držka a nábeh na najväčšiu zberateľku pohlavných nemocí v celej štvrti. Caroline je neskutočne nesympatická, otravná, no proste na facku anorektička, ktorá maskuje najtuctovejší (dosť na hovn*) ksicht blond ofinou. Pokiaľ by tieto dve neboli kamarátky, ale naopak nepriateľky, bavil by som sa oveľa viac. A tie úsmevy čo si neustále vymieňajú? Jehovista zvoniaci u dverí je vedľa nich hadra. Han a Oleg, to sú pre mňa najväčšie pozitíva. Sophie len žere a šuká, takže asi dobre vystihuje krajinu svojho pôvodu, silne katolícke Poľsko. No a Earl? Ten je tam prospešný asi ako kondom tehotnej. Väčšina dielov je tak za tri. Sem tam sa objaví štvorka, ale o päťku som nezavadil ani raz. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Toto je jeden z mých nejoblíbenějších sitcomů vůbec. Hlášky hlavních postav jsou bezkonkurenční, ano, občas to je slabší, ale opravdu jen občas. Dojem to vůbec nekazí. Je skvělý pozorovat vývoj hlavních postav napříč všema sériema. Akorát postava Olega a Sophie mi někdy přijdou absurdní, ale bez nich by to, na druhou stranu, nebylo ono. Mimochodem, na závěr... Absolutně nedoporučuji koukat v českém znění, všechno pak zní hrozně trapně. ()

Galerie (1 121)

Zajímavosti (92)

  • Během rozhovoru zmíní Max (Kat Dennings) Stephena Hawkinga, což byl britský teoretický fyzik, který trpěl nemocí amyotrofické laterální sklerózy, která má za následek postupné ochrnutí celého těla. (Duoscop)
  • Postavy ukrajinského kuchaře Olega (Jonathan Kite), polské sousedky Sophie (Jennifer Coolidge) a korejského majitele bistra Hana (Matthew Moy) sice mají v angličtině přízvuk z jiných zemí, jejich představitelé jsou však všichni rodilými Američany a ve skutečnosti mluví americkým akcentem. (kymberelyJ)

Reklama

Reklama