Reklama

Reklama

Sebevražedný oddíl

  • Česko Sebevražedný oddíl 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Režisér James Gunn uvádí akční dobrodružství superhrdinů Warner Bros. Pictures Sebevražedný oddíl, těšte se na partu nejdegenerovanějších delikventů světa DC, kteří umírají touhou zachránit svět. (Vertical Entertainment)

Diskuze

AloeB

AloeB (hodnocení, recenze)

CarnTheNunya

Opět mi nedá reagovat. Omlouvám se ostatním za spam, ale není mi příjemné to nechat bez povšimnutí. Útěchou vám může být, že od Carna je to už doopravdy vše.

Jestli to není tvá zaujatost skrze kritiku superhrdinského "žánru", pak bohužel nechápu, proč se tak navážíš do mě, zatímco arogantně a posměšně se vyjadřujícího Yoshitsuna necháváš na pokoji. Ale za mylný odhad se omlouvám, nechtěl jsem tě urazit.

Doporučuji se podívat na čárečky, detailisto. Proto tě také na základce učili ty hlavní a vedlejší věty. K té VŠŽ se bohužel musím vymezit, tam jsem bohužel nezvládl přijímací zkoušky.

Tolik k objektivitě nás obou.

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

AloeB

A víš co, já poruším své tvrzení. 

 

"Chápu, že jsi očividně taky rozhořčený, že se mi nelíbí ty samé komiksy jako tobě"

A já jsem někde psal, že se ještě zajímám o superhero žánr? Jen tak okrajově něco málo zkouknu, jednou za delší dobu koupím i nějaký superhero komiks a to je asi tak vše. 

 

"Sice bych od někoho, kdo útočí na překlepy někoho jiného, čekal, že si po sobě text alespoň jednou přečte."

Kdepak jsem tedy udělal chybu, absolvente VŠŽ? 

 

A nezbývá než to zakončit další citací: "Příště se zkus trochu objektivně podívat i na druhého oponenta. Všem pak bude líp."

na příspěvěk reagoval AloeB

AloeB

AloeB (hodnocení, recenze)

CarnTheNunya

Zde bych asi měl reagovat, minimálně proto, že se vyjadřuješ mnohem příjemněji, než tvůj kolega s shitem ve jméně. Sice bych od někoho, kdo útočí na překlepy někoho jiného, čekal, že si po sobě text alespoň jednou přečte. To ale nechme stranou, protože na tom vůbec nezáleží. Ano, považuji to za slaboduché braky. Zároveň jsem ochoten uznat, že se tam občas mihne nějaké kvalitní dílko. Ale jedna vlaštovka jaro nedělá, že. Ti zedníci, uznávám, nebyli nejlepší příklad, ale zoufale jsem si při psaní komentáře nemohl vzpomenout na absolventy VŠŽ.

Ten řečený žvást "Nemusím být chytřejší... etc." reaguje na stejně arogantní žvást tvého přítele Yoshitsune, na který mi přišlo podřadné reagovat nějakou tolerantní a míruplnou odpovědí. Tolik k mojí údajné neobjektivitě. Chápu, že jsi očividně taky rozhořčený, že se mi nelíbí ty samé komiksy jako tobě, ale příště se zkus trochu objektivně podívat i na druhého oponenta. Všem pak bude líp.

na příspěvěk reagoval CarnTheNunya

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

AloeB

Tohle "mě" jsi tentokráte napsal správně, to je jedině dobře. 

 

"slaboduché braky pro pobavení dětí a zedníků"

 

No já nevím jestli máš nějaké zkušenosti, ale superhrdinské komiksovky si rozhodně užívají nejen "děti a zedníci", ale určitě i ti ostatní, samozřejmě ne všichni, záleží na vkusu u dotyčné osoby a ten má každý člověk jiný. Raději tento žvást nebudu popisovat, jelikož dle tvrzení "Nemusím být chytřejší než celá galaxie, abych byl chytřejší než ty" věřím, že nechápeš smysl "objektivní diskuze" a tudíž kritiku od nikoho jiného než sám od sebe nepřijmeš a vlastně se už dál k tomuhle vyjadřovat nebudu, já už budu jen v klidu sledovat, zda se někam tímhle tempem vůbec v "aktuální diskuzi" někam vůbec dostanete. Sayonara. 

na příspěvěk reagoval AloeB

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

Já bych našel v této aktuální diskuzi mnohem absurdnější problém/y, ale raději je jmenovat nebudu. :-) 

na příspěvěk reagoval AloeB

AloeB

AloeB (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Je smutné, že se musíš dlouhodobě zaobírat někým, jehož názor je opačný. Doufám, že nepřemýšlíš o politice, to by tě rozbilo.

Neopovrhuji komiksovými filmy, některé dokonce patří mezi mé nejoblíbenější. To, že jejich majoritu tvoří slaboduché braky pro pobavení dětí a zedníků ještě neznamená, že budu opovrhovat i těmi kvalitními. Že bych lezl do každé diskuze si vyprošuji, obvykle se jen snažím vyjádřit k probíraným tématům svým názorem, který se překvapivě liší od toho tvého.

Mě přijde mnohem absurdnější, když se zapšklý fanoušek snaží dokázat logiku svého superhrdiny :D

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

AloeB

souhlasím, akoát první jdou s kůží na trh Warneři kteří už nedokážou čekat a pouští to ven....Disney čeká pořád

na příspěvěk reagoval AloeB

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

AloeB

Tak ono je docela těžké, se tím dlouhodobě nezaobírat, jelikož dotyčný toť jest ty, jasně několikrát potvrdil že komiksovými filmy opovrhuje a přesto obleze všechny myslitelné diskuze, aby tam vyjádřil svůj pokřivený názor a mohl tak intenzivně prudit okolí, nejde to přehlížet. A na otázku, jak že je to se mnou smutné, ono je nutné takovým individuuím, jako seš ty, neustále něco dokazovat, vyvracet a poukazovat na bláboly, které z vás lezou. Protože když se to nebude dělat, tak by to taky mohlo skončit jako v Absurdistán. 

na příspěvěk reagoval AloeB

AloeB

AloeB (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Nemusím být chytřejší než celá galaxie, abych byl chytřejší než ty.

 

To, že tě ta diskuze ještě sžírá, jen podtrhuje, jak smutné to s tebou musí být.

 

Jednoduše, nekonkretizoval jsem, co by bylo lepší, aby Hawkeye používal, psal jsem pouze, že luk je jako zbraň zbraněmi 21. století překonaná (kór ještě zbraněmi 21. století v MCU, které je očividně technologicky mnohem vyspělejší). Takže se tím prosím nech zase měsíc užírat a pak mi to zase připomeň s nějakou geniální slohovkou plnou argumentů. A nebo si najdi nějaký lepší koníček. Třeba vyšívání...

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

AloeB

AloeB (hodnocení, recenze)

Ratemus

Však to je jasné, ale bohužel se obávám, že se páni režiséři budou muset podřídit. Protože čekat s těmi filmy, až budou kina na sto procent dostupná by jen dalo možnost jiným studiím těžit z této situace.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

AloeB

To samozřejmě ne, ale některé scény nebo celé vize jsou dělaný pro kino zážitek, tomu se podřizuje rozpočet atd.. Samozřejmě že by endgame moc nevydelala

na příspěvěk reagoval AloeB

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

LizianShaw

Já už sem to chtěl napsat dřív, ale pak sem na to vykašlal s tím, že to nebudu řešit. Nicméně AloeB a jeho příspěvek, mi to připomenuli. 
 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

LizianShaw

Vem si že s odstřelovací puškou, je to celé o dost komplikovanější, rychlost vzduchu, trajektorii kulky, atd a nemluvě o tom, že zaměřovač pro odstřelovací puškou, ubírá danému střelci možnost, rychlé reakce pro případnou hrozbu ze strany a nebo zezadu. Navíc pohyb s takovou puškou, je velice komplikovaný. Proto v žádném akčním filmu, uprostřed bitevní vřavy nepoužívají takovéhle zbraně, ale jiné. A proč mně to nemůže žrát ? Jana Bobošíková na to aby se pomstila České televizi čekala dvacet let, takže těch pár týdnů, je nic. 

 

 

 

A pokuď si myslíš že ty si ten druhý chytrák, tak tě musím zklamat, nejsi. Pokuď by si byl, tak tě označím, nechci nijak shazovat tvoji inteligenci, ale označení "chytrák" bylo myšleno v negativním směru. A to je něco, co si zrovna o tobě nemyslím. 

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Ty vůbec neumíš argumentovat a abys to podtrhl tak jen házíš dětinské nadávky.

To tě tahle týdny stará diskuze hlodala ty celé týdny? :D

Bavili jsme se o tom, co je praktičtější, jestli jakákoliv střelná zbraň s větším počtem nábojů, tolik kolik uneseš a nebo luk se zjevně omezeným počtem šípů.

Je tam tolik faktorů... jednak co ti rychleji dojde (náboje nebo šípy), nebo rychlost - asi bych mohl někoho tříkrát postřelit, než bys vůbec stihnul natáhnout ruku za záda.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Jo a ještě k tomu, odstřelovací puška vs luk a šípy, je zajímavé že AloeB který je chytřejší než celá galaxie, pořádně nenapsal žádné argumenty proč je odstřelovací puška lepší, než právě onen luk a šípy. Nutno dodat že odstřelovací puška, byť má svoje výhody, tak v těch situacích v jakých byl Hawkeye, by ho spíš brzdila a nebo z něho udělal lepší terč pro nepřátelé. Takže kdyby AloeB a ten druhý chytrák s hubou plnou chytrých keců, měli nějaké poznámky, tak ať si je strčí do prdele. 

na příspěvěk reagoval AloeB

AloeB

AloeB (hodnocení, recenze)

Ratemus

A jak? Odflákli by to? :D jako je to škoda, soucítím s režiséry, ale stejně tak chápu současnou situaci. Kdyby teď měla vyjít Endgame, sotva by zarobila ty miliardy i kdyby byla v kině. Dát filmy na streamovací službu je možná ztrátové řešení, ale snad také nejlepší...

na příspěvěk reagoval Ratemus

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

Tak ono je to těžký, tahle situace může a nejspíš ještě dlouho bude co se týká kin špatná a držet filmy donekonečna také nejde a stejně tak lidi se jen tak do kin nezačnou opět hrnout.

na příspěvěk reagoval Ratemus

janoo8

janoo8 (hodnocení, recenze)

Ratemus

A taktéž se objevují zvěsti o tom že by Jenkins nenatočila Wonder Woman 3, kvůli tomu jak se Warneři zachovali.Oni si prostě asi našli další způsob jak ten svůj DC vesmír zase zničit.

janoo8

janoo8 (hodnocení, recenze)

Tak James Gunn společně s Nolanem a Jenkins nejsou vůbec šťastni z toho že všechna jejich práce jde na HBO MAX.

na příspěvěk reagoval Ratemus

dosty43

dosty43 (hodnocení, recenze)

The Suicide Squad bude mít panel na letošním CCXP Worlds. Panel bude 6. prosince od 21:00 hodin. Možná první teaser?

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ty vole 90+ já čekal že už vyšel ten nový trailer a ono né to se tu jen strhla jedna z dalších nezajímavých diskuzí na tèma? Jemitošumak. :))

Související novinky

Gadot a spol. v DC oficiálně skončili

Gadot a spol. v DC oficiálně skončili

10.10.2023

Po měsících mlžení a kontradikcí ze strany Jamese Gunna, nového lodivoda filmového DC univerza, server Variety konečně může potvrdit, že se hlavní herecké hvězdy Gal Gadot, Jason Momoa a Ezra Miller… (více)

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (více)

James Gunn získal dohled na DC filmy

James Gunn získal dohled na DC filmy

25.10.2022

Hollywood se po delší době opět mírně otřásl v základech, to proto, že režisér a scenárista James Gunn byl studiem Warner Bros. Discovery potvrzen do role jednoho z šéfů sekce DC films. Kompletní… (více)

Kdo povede komiksovou týmovku Thunderbolts?

Kdo povede komiksovou týmovku Thunderbolts?

06.09.2022

Za pár dní odstartuje disneyovská akce D23, na které má mít kromě jiného prezentaci také šéf Marvelu Kevin Feige. Údajně nás pak čeká pár novinek, na které se nedostalo během Comic-Conu, včetně… (více)

Reklama

Reklama