Reklama

Reklama

Show Jana Krause

(pořad)
  • Slovensko Talk show Jana Krausa
Talk-show / Zábavný
Česko, 2010, 48 min

Účinkují:

Jan Kraus (moderátor), Miroslav Etzler, Miroslav Donutil, Jiří X. Doležal, Betka Stanková, Yemi Akinyemi, David Kraus, Jiří Krampol, Madeleine Albright (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Primě. (TV Prima)

Recenze (433)

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku jsem musel bohužel ubrat, a to z toho důvodu, že se Jan Kraus přesunul na Primu, což samozdřejmě znamená nával nespočtu reklam, které každodenně obtěžují naši večerní podívanou. Ale Samozdřejmě pořad jako takový je jednoznačně na 5*, Jan Kraus je opravdu osobnost, která dokáže zpříjemnit páteční večer, a to tak, že se pobavíme, a částečně i nahlédneme do osobností, které si tam pan Kraus pozve. Bezpochybně 100% ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu jsem velmi v rozpacích, úvodní monolog mě zaujmout nedokázal, stejně jako komentář podivně sestavených zpráv z internetu a televize. Rozhovory s hosty byl klasické, ovšem reklamní blok plácnutý doprostřed jednoho z nich mi příliš vkusný nepřišel (proč nedat reklamu před příchod druhého hosta nebo ji alespoň po vzoru zahraničních talk show neohlásit?). Je to Jan Kraus jak ho znáte, show ale nová není ani trochu. Bohužel. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad se z původního nadprůměru dostal během let na průměr a poslední dobou končí občas i pod ním. Já vím, že ho Jan Kraus stavěl na vlastní exhibici a rýpání do hostů od samého začátku, ale nebývalo to takové. Vyloženě mi vadí, když přijde zajímavý host, ale nedostane se k tomu, aby něco zajímavého řekl, a úplně nesnáším, když někdo nedokáže připustit vlastní omyl, vlastní chybu, a to se Janu Krausovi stává poměrně často. Možná by neškodilo, kdyby se Show vysílala jednou za 14 dní nebo jednou měsíčně a byla pak kvalitnější. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Díky téhle show jsem narazila na spoustu zajímavých lidí, které dál sleduji. Díky takovým hostům je obsah pořadu nejen zábavný, ale také přínosný. Kraus je prostě ve svém řemeslu jednička a podle mého je to hodně inteligentní člověk, jehož humor ale i názory mě baví. Dá se říct, že jde o jediný český pořad, který pravidelně sleduji. ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Jan Kraus mě v tomhle pořadu již několik let zvládá bavit, i když dorazí méně zajímaví, nebo mně rovnou nesympatičtí hosté. Přestože třeba zde často připomínaný pořad Všechnopárty je taky hodně fajn, Kraus to u mě i s reklamními pauzami vyhrál. Fakt, že bych se někdy chtěla zúčastnit natáčení. P.S.: Na "hotelová mýdla" nikdy nezapomenu, pokaždé, když si to pustím, tak se u toho válím smíchy. 8/10 ()

Galerie (152)

Zajímavosti (14)

  • Jan Kraus vždy před televizní premiérou zveřejňuje jako příznivce moderních vymožeností a techniky na facebooku fotky s hosty a někdy přidá i zajímavý komentář. (DeeH)
  • Osmdesátá osmá a osmdesátá devátá epizoda pořadu byly 29. září roku 2012 natočeny v Bohemian National Hall (České národní budově) v New Yorku. Odvysílány byly v opačném pořadí, přičemž hosty byli (dle odvysílání) Jan Linhart, Pavlína Pořízková, Petr Sís a s písní Ivan Král; Marián Gáborík, Markéta Irglová, Bohdan Pomahač. (JoranProvenzano)
  • Show Jana Krause se dne 10. 3. 2020 poprvé natáčela bez diváků. Poprvé za dobu vysílání pořadu v divadle Archa čekala na tři hosty smutná kulisa – prázdné hlediště bez diváků  Kvůli tehdejšímu nařízení vlády vzhledem k šíření koronaviru se muselo natáčet bez publika. (TheSlezy)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno