Reklama

Reklama

Show Jana Krause

(pořad)
  • Slovensko Talk show Jana Krausa
Talk-show / Zábavný
Česko, 2010, 48 min

Účinkují:

Jan Kraus (moderátor), Miroslav Etzler, Miroslav Donutil, Jiří X. Doležal, Betka Stanková, Yemi Akinyemi, David Kraus, Jiří Krampol, Madeleine Albright (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Primě. (TV Prima)

Recenze (433)

easaque 

všechny recenze uživatele

1* od prvopočátku jsem měl s tímto pořadem problém, ale objevily se občas rozhovory, které měly trošku smysl. Ta doba je už dávno pryč a urážlivý humor Jana Krauze je mi na hony vzdálený. Sdílím plně názor uživatele "nascendi", takže i ta jedna hvězdička je možná až moc. Ale evidentně show patří stále k těm oblíbeným, což vypovídá dost i o současné společnosti. [ PŘÍBĚH: X /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: X /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Túto "show" už nejakú dobu nesledujem, pretože sa cítim trápne, keď vidím, ako úroveň bavičstva Jana Krausa padá od nádejných začiatkov k samotnému dnu. Zatiaľ čo Marek Eben a nakoniec aj Karel Šíp si svojich hostí vážia a snažia sa ich prezentovať v najlepšom slova zmysle, tento egomaniak vidí show v tom, že svojich hostí vyvádza z rovnováhy, častejšie však zosmiešňuje a ponižuje. K tomu znejú pazvuky kapely jeho synáčka a "skřehotavý" zlomyseľný smiech tatínka. Od úlohy v Dívce na koštěti sa mentálne príliš neposunul. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Nová éra Show Jana Krause je tu s námi již celou dekádu. Dávno už překročila roky Uvolněte se, prosím. Přežila také všechny krize a Kraus stále nejeví známky opotřebování. Nechť je tu s námi ještě dlouhý čas. Jest to takové okénko do událostí Česka v kostce. ()

stub 

všechny recenze uživatele

Když si vzpomenu na "Dvaadvacítku" (jasně, Soda byla lepší, ale když beru v potaz náš tehdejší hlad po podobných formátech, tak z toho byl člověk stejně u vytržení) a na "Další, prosím" (v podstatě totéž co teď, ale o 20 let dřív, kdy byla arogance moderátora ještě neobvyklá a zábavná), tak je mi z toho dost smutno. Dávno je to jen trapná exhibice zaslepeného egomaniaka, přesvědčeného o tom, že každý s odlišným názorem je totální idiot. To mu samozřejmě jindy nijak nebrání šavlovat tolerancí a dalšími hodnotami dneška - čili, tolerovat je třeba to, co si myslí a má rád p. Kraus, to ostatní samozřejmě nikoli, tam je v pořádku nahradit toleranci hulvátstvím. Málokdo reprezentuje stav dnešní společnosti lépe, než tento sebeparodický pán. O hosty už dávno nejde, z těch se stal dávno jen Krausův kompars. ()

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Jak z člověka známého nebo neznámého nebo je v něčem dobrý udělat totálního debila před celým národem, ne vždy se to povede, někdy, když ty lidi nemají v hlavě úplně nasráno to dokáží otočit a pak mě to dost baví, protože pak pan Kraus musí pořádně argumentovat, aby i on nebil za debila. Ze začátku výborné, teď už to dost klopýtá i té zábavné složky ubylo, což mi celkem vadí. ()

Galerie (152)

Zajímavosti (14)

  • Na začátku každé epizody pořadu se Jan Kraus ptá, zda je přítomen divák pan Odvárka. Ten se totiž účastnil každého natáčení. Chyběl pouze v Bohemian National Hall (České národní budově) v New Yorku, kde ho z jeho pověření "zastoupil" Miloš Forman, Londýně, Milánu a Tatrách. (JoranProvenzano)
  • Show Jana Krause se dne 10. 3. 2020 poprvé natáčela bez diváků. Poprvé za dobu vysílání pořadu v divadle Archa čekala na tři hosty smutná kulisa – prázdné hlediště bez diváků  Kvůli tehdejšímu nařízení vlády vzhledem k šíření koronaviru se muselo natáčet bez publika. (TheSlezy)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama