Reklama

Reklama

7 pádů Honzy Dědka

(pořad)
Talk-show / Zábavný
Česko, 2012, 450x50 min

Scénář:

Honza Dědek

Hudba:

Xindl X

Účinkují:

Honza Dědek (moderátor), Adam Mišík, Marek Eben, Ondřej Gregor Brzobohatý, Lukáš Pavlásek, Richard Nedvěd, Jakub Kohák, David Koller, Martha Issová (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Talk show natáčená v Malostránské besedě v Praze (dříve natáčená v divadle Akropolis), do které si Honza Dědek zve zajímavé hosty ze všech oblastí. (tsatsiki)

Recenze (99)

Tamdydam 

všechny recenze uživatele

Nízké hodnocení dávám navzdory tomu, že se vetšinou více či méně dobře bavím. Je to totiž zpravidla jen kvůli hostům, kteří zaplať pánbůh, mohou mluvit. Narozdíl od hostů Jana Krause. Kdyz bych měl hodnotit Krause jako moderátora, tak mi vadi, ze je sebestředný a nenechá hosta mluvit. Pokud bych chtěl kritizovat Karla Šípa, tak mi dejme tomu trochu vadí to, jak klouže po povrchu. Honza Dědek je sebestředný, klouže po povrchu a hlavne není, narozdíl od Krause s Šípem, Nikdy! vtipný. I když si to evidentně myslí. A moudrý rozhodně také ne, kdybych měl, nedej bože, srovnávat ještě s Ebenem. Navíc neumí mluvit. Pokud je v pořadu host, který má co říct, jeho hloupé rádoby vtipné kydy vyloženě ruší a každou chvíli zazdí slibně se rozvíjející směr rozhovoru. Neumí klást zajímavé otázky, je vyloženě nesympatický,... No, je toho zkrátka hodně na to, že mu někdo umožnil dělat vlastní talk show. Ale i tak jsem rád, že pořad existuje, jelikož diskuzních pořadů máme u nás minimum a příležitostí se u českého televizního pořadu zasmát tuplem. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha průměrných Talk-show, ovšem trochu o něčem jiným, než o samotným šarmu a one man show hlavního protagonisty Honzy Dědka. Ano, o něm to není vůbec! Je to o hostech! A to né, že se člověk chláme jako prase při jiných Talk-show, ale spíš o tom, že se něco od pozvaných účinkujících dozví. A v tom to je právě trochu jiný a zajímavý. 55% ()

Reklama

Sfaxia odpad!

všechny recenze uživatele

Pan Dědek je všechno, jen ne vtipný a pohotový moderátor. Dnes jsem se podívala, kvůli hostům. Dědek nejenže nemá smysl pro humor, ale místo aby se smál vtipné historce, má puzení jí doťuknout nějakou trapnou, blbou poznámkou. Tohle kopyto Primě z celého srdce přeji. Hosté mnohdy fajn, ale "moderátor" je neuvěřitelné dříví. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Sice moc nemusím styl moderování Honzy Dědka, ale když jsou k mání kvalitní hosté, tak se jedná o celkem kvalitní Talk Show. Postupem času jsem týhle talk show přišel na chuť. Zejména kvůli tomu, že nechává hostům (těm mluvnějším) spoustu prostoru, což kolega Kraus poslední dobou moc nezvládá. | 75% | ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch horších talk-show u nás. Moderátor Honza Dědek je pro mě velmi nepříjemný a jeho moderátorské i bavičské schopnosti nejsou vysoké. Skladba hostů bída (myslím tu návaznost jeden na druhého) a výběr neoriginální (beru vše, o kom se mluví a sám nikoho zajímavého neobjevím). Svým hostům neustále skáče do řeči, nenechá je rozvést žádnou myšlenku a k tomu není moc vtipný. Mrkl jsem se na pár dílů se zajímavými hosty a přesto jsem měl velký problém se dokoukat do konce. Vracet se k dalšímu sledování už rozhodně nehodlám. Doplnění... Díky několika hostům a volným streamům na Youtube jsem se na pár dílů ještě nakonec po letech podíval. Mírně zvedám hodnocení a taky upravuji komentář. ()

Galerie (339)

Zajímavosti (12)

  • Název pořadu odkazuje na 7 mluvnických pádů v českém jazyce. (hrumsrt)
  • Stejně jako v pořadu Show Jana Krause (od r. 2010) se jednou Honza Dědek na úvod zeptal, zdali je přítomen pan Odvárka, stálý návštěvník pořadu Jana Krause. Bylo tedy pro něj velkým překvapením, když se pan Odvárka přihlásil, že přítomen je. (nopud)

Reklama

Reklama