Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman (více)
Trailer 5

Ještě než se stala Wonder Woman, podstoupila princezna Amazonek Diana trénink, který z ní udělal neporazitelnou bojovnici. Vyrůstala v chráněném ostrovním ráji až do doby, kdy na jejich pobřeží havaroval americký pilot a vyprávěl jim o masivním konfliktu zuřícím v okolním světě. Diana opouští bezpečí domova s přesvědčením, že dokáže hrozbu zastavit. Diana bojuje po boku mužů ve válce, která má ukončit všechny konflikty, a objevuje plný potenciál svých schopností... a svůj skutečný úděl. (Freeman Ent.)

(více)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Akira777

no ve hře sou ty tituly : Lobo vs Maska, Batman Soví tribunál, Soví město, Hřbitovní směna (teď bude vycházet)  Batman Rok nula - Temné město, Superman: Země jedna, Liga spravedlnosti 1: Počátek + zrození zla a nebo Wonder Woman Krev, logicky nevim co, nejradši všechno, ale nejde to, takže se mi v hlavě odehrává několik scénářů co koupit 

na příspěvěk reagoval Larrysbride

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

A taky je na místě napsat, že hodlám v brzké době (tato neděle) zakoupit několik komiksů ze stáje DC ve hře je Batman, Superman, Liga Spravedlivých, Lobo a Wonder Woman, takže vaše tipy a rady uvítám, píšu to sem jelikož tady to žije a patří to k DC.  na volné by tohle nešlo 

na příspěvěk reagoval Akira777

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

No jo, to jsou ty moderní dějiny Německa. Kdyby se to odehrávalo za Prusko-rakouský války, tak to taky nebudeme brát jako podobný. :D To už si vyřiď s Německem. :D

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Larrysbride

První světová válka není druhá světová a to ti zjevně vůbec nevadí. To, že Themyscira není na jiné planetě, to neznamená, že to není "jiný svět". Jinak vím, že Steve a Bucky jsou kamarádi, ale nějak jsem si nevšiml, že jsou to teplí hoši. To, že by se měla Wonder Woman podobat Kapitánovi, to různé existence na netu tvrdí už od prvních informací o tomhle filmu. A většině z nich uniklo třeba právě to, že tohle není druhá světová a že Diana není americký hošík se srdcem ze zlata, co po vojenském experimentu ještě ke všemu získá nadlidskou sílu. Jelikož je Diana polobohyně, která se dostane ze svého přirozeného prostředí, to je spíš Thor. Jak je vidět i z prvního traileru, tak tam nějakým způsobem budou (jako v komiksech i animáčích) těžit z toho, že se hlavní hrdinka nevyzná v našem světě a z toho mají vznikat humory. To se taky víc podobá filmovému Thorovi.

na příspěvěk reagoval Spiker01

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

No to je jedno. Tak či tak, kolik procent bude film mít vsázím 60 a míň

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Bohyně, válčnice, odchod do jiného světa, zbraň, co může zničit svět - co tam máš dál. Jinak Larrysbride bych taky moc pozornosti nevěnoval, poněvadž ta má hodně pomýlené názory. Jinak tenhle trailer vypadal perfektně. Ne tak dobře, jako ten první, ale vypadal hodně dobře.

na příspěvěk reagoval Larrysbride

Sweat55

Sweat55 (hodnocení, recenze)

Celý to je awesome :D možná až ne moc přesvědčivý slow-motion záběry.

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Bože ta scéna jak leze z toho zákopu a je tam záběr na její bič je awesome :D 

Larrysbride

Larrysbride (hodnocení, recenze)

LizianShaw

Však se na ten trailer podívej znovu, teď když ten názor znáš :D Já se na ten trailer podívala znovu též poté, co jsem si přečetla tvou argument a najednou začal dávat smysl x)

Související novinky

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

Superman se nevrací

Superman se nevrací

15.12.2022

Jak již jsme avizovali v jedné starší zprávě, velký restart u DC probíhá ať už se to fanouškům líbí, nebo ne. Poté, co se tento týden k situaci vyjádřila režisérka Patty Jenkins, která fanouškům… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

16.04.2022

Studio Warner Bros. a společnost DC Entertainment čekají v následujících měsících drastické změny. Má to za následek fúze konglomerátu Discovery právě s Warnery, kteří nad sebou tak nyní mají nového… (více)

Reklama

Reklama