Reklama

Reklama

Protiúder

(seriál)
  • Velká Británie Strike Back
Trailer 7
Velká Británie / USA, (2010–2020), 57 h 25 min (Minutáž: 43–48 min)

Předloha:

Chris Ryan (kniha)

Hrají:

Philip Winchester, Sullivan Stapleton, Rhona Mitra, Robson Green, Michelle Lukes, Charles Dance, Andrew Lincoln, Shane Taylor, Richard Armitage, Jimi Mistry (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(76)

Spojenectví mezi dvěma speciálními agenty trpí zásadním rozporem – první je americký odpadlík, druhý elitní britský špión. Ovšem to jim nezabrání odvážně se pouštět do nejrůznějších krkolomných akcí.  Napínavý thriller s dějem, který koresponduje s událostmi dnešní doby se soustředí na dva členy přísně tajné antiteroristické organizace, známou pod názvem Section 20: britského seržanta Michaela Stonebridge a bývalého amerického vojáka Damiena Scotta. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Fr k tomuto seriálu (1)

Protiúder (2010) 

1. SÉRIE ,,SEKCI 20 JSME ZALOŽILI PŘESNĚ PRO TENTO DRUH POLITICKY DELIKÁTNÍCH ZÁLEŽITOSTÍ“..... /// Seriál přináší obrázky ze zajímavejch lokalit (Irák, Afghánistán, Zimbabwe...). Amíci mají na špinavou práci Jednotku zvláštního určení, Anglánům stačí John Porter - týpek se schopnostmi Ramba i M. Scofielda. Série je o důvěře a tajemství z iráckýho schodiště. To, že se kolem těchle dvou věcí řeší ještě všechny problémy světa není až tak důležitý. Kdyby bylo, nebylo by tu tolik nesmrtelnejch, tolik trapný akce a tolik dementních logických zvratů. Akčně dobrodružný céčko, ve kterým radši neřeším vůbec nic (a logiku obzvlášť). A o svejch 3* budu ještě dlouho pochybovat. 2.SÉRIE ,,LATIF NÁS VŠECHNY PŘELSTIL. PAMATUJTE SI TO. NESMÍ SE TO STÁT ZNOVU!“..... /// Tak nám Porter dostříkal. Musel, protože ,,dvojka“ je jiná! Jednoho Supermana vystřídala dvojice nadsamců, kteří si budou krejt záda a společně (i zvlášť) při odhalování Iráckýho chemickýho spiknutí ucpou každou volnou díru. Stejně jako ,,jednička“ má svoje lepší, ale taky (BRUTÁLNĚ!!!) horší stránky. Viděl jsem spoustu akce a nebezpečí díky ignoraci čehokoliv normálního (logickýho chování, přírodních zákonů....) a často si říkal, že už to nemůže bejt horší. Chyba! Vždycky vytáhnou (radši se neptám odkud) další trumf! Nemám nic proti emancipaci, ale ten jejich ,,velín“ by v reálu vyřešil leda tak hovno (soráč holky).Dlouho jsem se snažil to ,,kousat“ a nemyslet na to, že po chvilce solidní ,,práce“ nastoupí tlupa dementů, která zboří další mýtus ohledně přírodních zákonů. A když už jsem si myslel, že jsem ,,céčkově“ zocelenej, přišel šestej díl. Ta kráva a vlastně to všechno vokolo mě totálně psychicky dojebalo. Jsem už starší člověk, snižuju hodnocení o ,,hvězdu“ a KONČÍM!!!! Tuhle hru ,,na kreténa nechám mladším. A o těch svejch 2* budu ještě dlouho pochybovat. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Na knížky (to by mě fakt zajímalo, jestli v nich je taky takovej humáč?) od Chrise Ryana nemám náladu. 2.) Jsem fanda seriálů, kde se během jedný části, alespoň 3x píchá. 3.) Thx za titule ,,Kikina33“ a ,,dubov“. /// PŘÍBĚH odpad! HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stopovat Křováka na asfaltu jsem ještě neviděl. 2.) Zápasím s posttraumatickým stresem. 3.) Thx za titule ,,marek.tomas“ a ,,Hogwarts. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Reklama

Reklama