Reklama

Reklama

Protiúder

(seriál)
  • Velká Británie Strike Back
Trailer 5
Velká Británie / USA, (2010–2020), 57 h 25 min (Minutáž: 43–48 min)

Předloha:

Chris Ryan (kniha)

Hrají:

Philip Winchester, Sullivan Stapleton, Rhona Mitra, Robson Green, Michelle Lukes, Charles Dance, Andrew Lincoln, Shane Taylor, Richard Armitage, Jimi Mistry (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(76)

Spojenectví mezi dvěma speciálními agenty trpí zásadním rozporem – první je americký odpadlík, druhý elitní britský špión. Ovšem to jim nezabrání odvážně se pouštět do nejrůznějších krkolomných akcí.  Napínavý thriller s dějem, který koresponduje s událostmi dnešní doby se soustředí na dva členy přísně tajné antiteroristické organizace, známou pod názvem Section 20: britského seržanta Michaela Stonebridge a bývalého amerického vojáka Damiena Scotta. (HBO Europe)

(více)

Videa (66)

Trailer 5

Recenze (158)

Nix 

všechny recenze uživatele

Takto, co je super, tak seriál je napěchován akcí od začátku do konce, ano najdou se i slabší díly, ale většina co se týče akcí si drží svůj standart. Ale co mi vadilo, tak od Retribution přijdou nový herci a seriál už ztratil svůj náboj. Ale série předtím mohu doporučit, je to klasika od Cinemaxu na kterou jsem zvyklý od Banshee nebo Warrioru, krev, sex, akce, hlášky. Jenže do plného hodnocení mi pořád pár věcí vadí a chybí, některé díly byly jak přes kopírák a někdy některé scény byly prostě nudný a nucený, kolikrát i herci občas vypadali, že ulítavají a nejedou na sto procent i některé scény mohou působit dost lacině. Ale i přes to člověka čeká akční zábava. ()

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

Původně jsem myslel, že půjde o něco ve stylu Generation Kill. Opak je pravdou, tahle série má děj a pointu, která je ale poslední patnáctiminutovkou totálně zkažena. Tak trochu armádní James Bond s neskutečným potenciálem. Když opomenu oněch posledních nepovedených patnáct minut první (a zatím jediné řady) dokážu si představit stejně nadupanou řadu druhou. ()

Reklama

Inozuka 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak si představuji Bodieho a Doyla v jednadvacátém století. Cowley se v pár sériích nechal přeoperovat na ženskou, což mu v rámci genderových kvót vyneslo povýšení na podplukovníka, ale jinak je všechno jako v hlubokých sedmdesátkách. Teroristi a jiná pakáž jdou Británii po krku, tak je třeba se nezdržovat žádnými zákonnými překážkami a kosit to, dokud je čas. Testosteronový seriál jak noha .... ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

První série je diametrálně odlišná od těch dalších (1. série je čistě britská Sky TV), které už jsou převážně z produkce Cinemax (sice je to koprodukce se Sky TV, ale jsou zde viděl především prsty Cinemaxu), což je dobře hodně nahých ženských, šukačky a hodně krve. Sice mě 3. serie už trochu unavovala, hlavně tím, že se to lehce měnilo v přebytek nelogické akce a postavy se zase tolik nevyvíjeli, ale stále je dost kvalitní podívaná. Ale Armitage byl Armitage. ()

klida 

všechny recenze uživatele

Povinnost pro všechny fanoušky skomírajícího akčního žánru. Po matné první řadě se to však výrazně zvedne a následující dvě řady se Stonebridgem a Scottem jsou super včetně krásnejch lokací. Rhona Mitra se samopalem je úžasná, spousta hezkejch svlečenejch holek navíc jako bonus. Uvidíme, co přinese čtvrtá sezona... A ta je zase hrozně fajn, na konci potěší i český terorista, kterého hraje Maďar, a Češka Tereza Srbová, jako ruská agentka. U závěrečné páté řady v létě na viděnou :) ()

Galerie (472)

Zajímavosti (15)

  • Seriál je natočen na motivy knihy 'Protiúder' autora Chrise Ryana, který sám patřil k britské vojenské speciální jednotce SAS. (MeanWhile)
  • Hlavní protagonisté používají mimo jiné i samopaly české výroby SA vz. 58 v různých úpravách, CZ Scorpion Evo 3 S1 a Sa 26. V seriálu se také objeví pistole CZ 75. (Paulusek)

Reklama

Reklama