Reklama

Reklama

Protiúder

(seriál)
  • Velká Británie Strike Back
Trailer 7
Velká Británie / USA, (2010–2020), 57 h 25 min (Minutáž: 43–48 min)

Předloha:

Chris Ryan (kniha)

Hrají:

Philip Winchester, Sullivan Stapleton, Rhona Mitra, Robson Green, Michelle Lukes, Charles Dance, Andrew Lincoln, Shane Taylor, Richard Armitage, Jimi Mistry (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(76)

Spojenectví mezi dvěma speciálními agenty trpí zásadním rozporem – první je americký odpadlík, druhý elitní britský špión. Ovšem to jim nezabrání odvážně se pouštět do nejrůznějších krkolomných akcí.  Napínavý thriller s dějem, který koresponduje s událostmi dnešní doby se soustředí na dva členy přísně tajné antiteroristické organizace, známou pod názvem Section 20: britského seržanta Michaela Stonebridge a bývalého amerického vojáka Damiena Scotta. (HBO Europe)

(více)

Videa (66)

Trailer 7

Recenze (158)

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

Původně jsem myslel, že půjde o něco ve stylu Generation Kill. Opak je pravdou, tahle série má děj a pointu, která je ale poslední patnáctiminutovkou totálně zkažena. Tak trochu armádní James Bond s neskutečným potenciálem. Když opomenu oněch posledních nepovedených patnáct minut první (a zatím jediné řady) dokážu si představit stejně nadupanou řadu druhou. ()

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady se na nic nehraje,prostě béčko se vším všudy. Akce,trochu špionáž,nějaká ta nahotinka a výbušný obsah.Pochvala za to,že mix funguje,ale toť vše,jelikož spousta klišé momentů kazí zážitek. V podstatě každý zvrat lze poměrně spolehlivě odhadnout. Ale pokud přimhouřím oko,pak se na seriál dobře dívá. Bohužel s každou další sérií přibývá "všechno přežiju" scén, kdy hlavní postavy neudolá snad ani Terminátor. Aspoň jsou to sympatičtí herci (do šesté série). ()

Reklama

ilemas 

všechny recenze uživatele

Vynikající seriál z různých konfliktních míst Země šitý bohužel horkou jehlou, ale přesto nesmírně baví, jen nehledat chyby. Na tv tvorbu svižně natočeno, spousta akce a nečekaných zvratů s notnou dávkou odlehčujícího humoru.Bohužel schází napětí. 1.série 80%, 2.série 100%, 3.série 100%, 4.série 100%, 5.série 100% Rozhodně lepší než trapný akčňák s Arnoldem Komando, který v době VHS byl naprostá bomba i přes spoustu klišé a filmařských chyb. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

K seriálu som sa dostal až v 4. sérii, a zdá sa mi byť dosť našliapaný, veľa akcie, zaujímavé ksichty vo vedľajších úlohách. O mŕtvoly nie je núdza a úvodná pesnička navodzuje skvelú atmosféru. Seriál o špeciálnej jednotke ako má byť... 1. séria má znaky nadmerných žánrových klišé (Hlavne to ako vždy dopadnú zradcovia, je trochu úsmevné. A sex je po určitej dobe tiež trochu prvoplánovaný.), ale moje sympatie seriál nestráca... A 2. séria má Rhonu Mitru. Ona je fakt kosť... ()

Scar 

všechny recenze uživatele

Nemôžem sa zbaviť pocitu, že každú dvojčasť režíroval iný režisér. Zaujímvé príbehy a celkom sympatický kasting v niektorých častiach vyslovene dehonestuje komparz. Môže sa stať, že "profesionálni žoldnieri" sa budú Porterovi stavať pred jeho rozpálené AK47, jak umelé kvetinky na strelnici. Postavia sa mu pred dvere a divím sa, že nezaklopali. Verím, že nie som jediný, kto si to všimol a komu to vadí. Nič iné ale seriálu nemám čo vytknúť. Druhá séria pre mňa lepšia ako prvá, najmä dvojčasť z Kosova/Viedne a tretia, tá ešte o trošičku lepšia ako druhá. To sa často nevidí. Pribrať do teamu Rhonu Mitru bol parádny krok. Mimochodom, bacha na komentár užívateľa Anderson. Očividne hodnotil iba druhú sériu!! ()

Galerie (472)

Zajímavosti (15)

  • Seriál je natočen na motivy knihy 'Protiúder' autora Chrise Ryana, který sám patřil k britské vojenské speciální jednotce SAS. (MeanWhile)
  • První seriálová série byla natáčena v lokacích hlavního města Jihoafrické republiky Johannesburgu a v odlehlé provinční oblasti Gauteng. Ta se nachází v severním cípu Jihoafrické republiky. (Conspi)

Reklama

Reklama