Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Videa (113)

Trailer

Recenze (462)

Fanucci 

všechny recenze uživatele

70% - slušný seriál. Některé hlášky jsou super. Jen na můj vkus je to až moc šablonovité. Postavy málokdy překvapí - Oleg je POŘÁD oplzlý, Caroline je POŘÁD naivní a optimistická, Max je POŘÁD nad věcí a oprsklá. A taky by pomohlo, aby Beth Behrs byla lepší herečkou. Zatím je to tragédie a asi se to nezlepší:-) ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

V 2. sérii u mňa diel od dielu klesala zainteresovanosť a posledné časti som už len tak zo slušnosti pozrela (aby sa nepovedalo). Alebo to bolo tým, že som čakala nejaké solídne ukončenie, z ktorého bohužiaľ vzišiel zase len ten istý kolotoč? Postavy ako keby stále boli v tom istom bode ako na začiatku. Už ani Maxine sarkastické poznámky nezachraňujú situáciu, lebo väčšinou sú na jedno kopyto a Caroline si taktiež neustále omieľa tú istú pesničku. A Sophie.. ()

Reklama

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Vynikající seriál. Dvě úplně opačné dívky, které hází jednu hlášku za druhou. Jedna dilina a druhá drsňačka. Obě mají něco do sebe. Vážně vyšperkovaný styl tohoto celého. Baví mě úplně všechny postavy. Jen škoda, že je zatím pouze jedna série, kterou asi dokoukám co nevidět, jelikož je to opravdu nadupaný sitcom, který musím zařadit mezi ty TOP. - O.M.G. A navíc Jennifer Coolidge aka Stiflerova máma? Víc nabité už to být nemůže! ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Je to skôr ženský seriál a nemyslím to ako urážku. Zápletka a kulisy dávajú každému jasne najavo, že sa jedná o sitcom v tom najzákladnejšom slova zmysle. Máme tu Max. Veľké prsia, veľká držka a nábeh na najväčšiu zberateľku pohlavných nemocí v celej štvrti. Caroline je neskutočne nesympatická, otravná, no proste na facku anorektička, ktorá maskuje najtuctovejší (dosť na hovn*) ksicht blond ofinou. Pokiaľ by tieto dve neboli kamarátky, ale naopak nepriateľky, bavil by som sa oveľa viac. A tie úsmevy čo si neustále vymieňajú? Jehovista zvoniaci u dverí je vedľa nich hadra. Han a Oleg, to sú pre mňa najväčšie pozitíva. Sophie len žere a šuká, takže asi dobre vystihuje krajinu svojho pôvodu, silne katolícke Poľsko. No a Earl? Ten je tam prospešný asi ako kondom tehotnej. Väčšina dielov je tak za tri. Sem tam sa objaví štvorka, ale o päťku som nezavadil ani raz. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Překvapivé zpestření nové seriálové nálože 2011. Skvělé dialogy, které snad vynutí úsměv i na tváři suchara. Nejvíce je kladen důraz na dvojsmyslné pojmy, takže to nemusí být vyloženě šálek pro každého, ale i postavy jsou velice sympatické. V každém dílu se sice najdou vyloženě trapné scény, ale jestli jsou z celkového počtu 50 maximálně 3, je to nepochybný úspěch! Oba dva palce nahoru. :-)) (Další letošní novinka - New Girl - je na tom přesně naopak.) ()

Galerie (1 121)

Zajímavosti (103)

  • Herec Matthew Moy, který ztvárňuje postavu korejského majitele bistra Hana, je ve skutečnosti čínského původu. (kymberelyJ)
  • Postavy ukrajinského kuchaře Olega (Jonathan Kite), polské sousedky Sophie (Jennifer Coolidge) a korejského majitele bistra Hana (Matthew Moy) sice mají v angličtině přízvuk z jiných zemí, jejich představitelé jsou však všichni rodilými Američany a ve skutečnosti mluví americkým akcentem. (kymberelyJ)

Reklama

Reklama