Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Recenze (459)

Prokop23 

všechny recenze uživatele

Parádní porcička politicky, etnicky, nábožensky, genderově a subkulturně nekorektního humoru. Kladivo na hipstery, pravdoláskaře a všechny jiné pozérské pokrytce. Sice se vše začne vcelku brzy opakovat, ale co...ty žvásty jsou pořád pěkně trefné. Postavy super, taky je tam Stifmeisterova máma, které role hloupoučké Polky vcelku sedí. A Max? Konečně pěkná, nevychrtlá, ženská v americkém seriálu. Co víc si přát? Tvůrci jsou natolik galantní, že sem tam dají epizodní roličku i pohaslým hvězdičkám, jako například sestrám Kardashianovým, totiž Kim a její prdeli, či třeba Lindsay „Lok, lok“ Lohan. Dávám čtyři ****. ()

Exanima 

všechny recenze uživatele

Sem tam dobrá hláška, ale celkově trapná nuda. Nebýt spousty skvělých vedlejších postav tak Kat D. a Beth B. končí druhým dílem... začátek druhé řady už jsem nezvládl a seriál zabalil. ()

liborzel 

všechny recenze uživatele

Zatím jsem viděl první sérii a jsem z ní nadšený. Velmi vtipná oddechová záležitost. Kat je skvělá a Beth je až neskutečně nádherná. Tak nějak vypadá můj ideál dívčí krásy. Všechny hlavní postavy jsou přirozeně vtipné a není to tak umělé jako v jiných seriálech. Fakt se dost bavím těmi vtipnými dvojsmysly a ještě na blonďaté Beth můžu oči nechat. Doufám jen, že v dalších řadách seriál příliš neztratí na na vtipu ani na půvabu. ()

K4sum1 

všechny recenze uživatele

Co tam přišla Sophie, je sitcom o třídu lepší. Han, Max, Oleg a ona jsou naprosto dokonalé postavy :D Seriál je spíše jako na houpačce, jeden díl se nemůžu přestat chlámat, druhý se snažím aspoň pousmát a třetí je tak z poloviny zábavný, tak uvidíme dál. Zatím jsem na začátku 3. série. ()

Tereza11 

všechny recenze uživatele

Tyhle dvě holky si mě prostě získaly...věčně optimistick Caroline a stále jí oponující sarkastická Max jsou prostě něco co tu ještě nebylo...Sedí mi prostředí ve kterém se seriál odehrává i lidi co v něm hrají...Hlavně humor není laciný, ale místy opravdu trefný a vtipný...a ten černoch tak ten opravdu co hlaška to perla...:-) ()

Ivy_9 

všechny recenze uživatele

2 Socky mě prostě baví :-). Max (a její sarkasmus) je prostě skvělá. Ona ale není jediným "tahounem", výborné jsou i ostatní postavy jako je Caroline, Earl, Olek,... Na jedinou Sophii jsem si musela zvykat déle, ale i ona mi do tohoto konceptu zapadla. EDIT: Tak už jsem viděla vše a i s odstupem času můžu říct, že jsem z toho seriálu stejně tak nadšena jako na začátku. Doufám, že brzy si najdu důstojnou náhradu. ()

Gilmak 

všechny recenze uživatele

Seriál, který si dvojsmyslně dokáže udělat srandu z čehokoliv a z kohokoliv a to já rád. Vřele doporučuji. 90% ()

Grulda55 

všechny recenze uživatele

Opakující se typ hlášek. Ze strany Max je to její chudoba a děvkovitost. Od Caroline zase její brek z toho jak se z bohaťoučké a rozmazlené pipky stala socka. 1 až 2 řady se dají přetrpět, ale zbytek si zaslouží odpad!! ()

P3rcy 

všechny recenze uživatele

Takové ženské provedení Dva a půl chlapa. A stejně jako ve Dva a půl chlapa musím vyzvednout a zatleskat "monotématičnosti" hlavních postav, které dokazují, že tu může být seriál jen s jedním pohlavím v hlavní roli. ()

BraceGirdle odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je slušně nevkusný odpad, jehož jediný humor spočívá v narážkách na cokoliv spojeného se sexem. Cringe all the time. ()

IamEm 

všechny recenze uživatele

Z prvních tří sérií jsem byla nadšená, Max a Caroline se skvěle doplňovaly a sarkastické, silné ženské postavy mám velmi v oblibě. V půlce páté série jsem přestala sledovat, tvůrcům očividně docházely nápady. Caroline začala být sympatičtější než Max, ve chvíli kdy se všechny postavy ke Caroline začali chovat jako, že je neuvěřitelně ubohá. Tvůrci tak zkazili dynamičnost dvojice. Po letech jsem se začala dívat znova, první tři série super, ale zbytek jsem dokoukala jen ze zvědavosti. Tak za mě z 4 hvězdiček dávám 3,5. ()

anicca 

všechny recenze uživatele

Seriál je to super. Drsný, veľmi drsný humor vyplývajúci zo života tzv. white trash tak typického pre Ameriku. Skvelé hlavné hrdinky ale aj vedľajšie postavy spôsobia že sa nudiť nebudete, ale pripravte sa že z humoru častokrát prýšti aj beznádej...Chudoba, choroby, nulové zdravotné poistenie a neustále sa borenie dlhmi...Skrátka neprifarbená realita alebo tvár ameriky ktorá sa nám tak často neponúka ()

DiableBlanc 

všechny recenze uživatele

Jsem se trochu bál, že jde o další přiblblej seriál, tak mě značně překvapilo, že to nějaký svůj šmrc má ...možná je to tím, že hlavní hrdinky mají osobnost, doplňují se a kontrastují spolu ...a ty příběhy jsou holt uvěřitelné - mladé holky v blbé práci, které řeší vlastní podnikání, milostný vztah i svoje přátelství ()

Mac._ 

všechny recenze uživatele

Slabý sitcom postavený na ztrapňování přistěhovalců: afektovaná hloupá Polka, animální nadržený Ukrajinec, mrňavý pitvořící se Korejec... Hlavnímn hrdinkám nejde mít za zlé, že jim scénáristé vložili do úst stupidní rádoby vtipné hlášky. Po chvíli nesnesitelné i jako kulisa k žehlení nebo masturbaci, tedy pokud někoho vzruší Jennifer Coolidge, ze které je fakt nechutná tlačenka. ()

Reklama

Reklama