Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Videa (113)

Trailer

Recenze (462)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem k tomuto seriálu byla dost odtažitá a ze začátku (1. série) to pro mě byl jen průměr. Potom jsem viděla pár dílů druhé série a skoro celou třetí sérií a kvalita se o dost zlepšila, takže jsem zvýšila svoje hodnocení na 75%. Hlášky Max prostě nemají chybu. A časem musím dokoukat všechny díly. ()

Martyska 

všechny recenze uživatele

Stačí pridať dve šialené baby (jedna z nich musí byť blondína), ktoré spolu nemajú nič spoločné, sú na mizine a komediálny seriál je hotový! Dobrý scenár, dobré spracovanie a vtipný primitívny humor. Seriál sa dá pozerať a pritom aj zasmiať. Niekedy mám síce pocit, že neviem o čom je epizóda a celkom sa začnem nudiť, ale spracovanie sa fakt podarilo. :-) ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

Strašně super. Kočandy si to v tomhle seriálu, který se nebere ani za mák vážně, prostě dávají. Totální hovado Max a slečinka Caroline jsem dvojice k pohledání. K tomu pečou koláčky a na zahradě mají koně. Šéfa jim dělá metrový asiat a jedna z nich chodí s týpkem, který bydlí v popelnici. No neber to. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Držme si klobouky, protože zábava právě začíná. Jestli se seriálu podaří udržet kvalitu prvního dílu, tak tady máme parádní komediální seriál, který stojí na dvou krásných představitelkách, jsou totálně odlišné....ale báječně se doplňují. 4 díly a seriál je pořád nehorázně zábavný. Po zakončení první série jsem rád, že jsem vydržel až do konce, seriál plný humoru, vtipných scének, hlášek a různých narážek. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Tři epizody, dvě dívky na dně a jeden zklamaný divák. Nevěřím těm holkám ani co se za nehet vejde, nejsou ani sympatické a humor je takový strojový, bez života. Dále nesleduji, nehodnotím (pokud mě tedy žena nepřemluví:). /// Tak nakonec jsem to dokoukal, Max ujde, ale Caroline to celkem sráží, takže druhou sezónu už ne. Americká telina má v zásobě lepší kousky. ()

Galerie (1 121)

Zajímavosti (104)

  • Na konci každé epizody se zobrazuje částka, která znázorňuje, kolik peněz mají dívky našetřeno. (juta)
  • Aj keď seriálová postava Max často hovorí o fajčení a alkohole, v skutočnosti jej predstaviteľka Kat Dennings nefajčí, nepije a vyhýba sa ľuďom, ktorí tak robia. (nekutarin)

Reklama

Reklama