Reklama

Reklama

The Punisher

(seriál)
  • USA Marvel's The Punisher
Trailer 3
USA, (2017–2019), 23 h 2 min (Minutáž: 47–58 min)

Tvůrci:

Steve Lightfoot

Předloha:

Gerry Conway (komiks), Ross Andru (komiks)

Hudba:

Tyler Bates

Hrají:

Jon Bernthal, Ebon Moss-Bachrach, Ben Barnes, Amber Rose Revah, Jaime Ray Newman, Kelli Barrett, Paul Schulze, Jason R. Moore, Deborah Ann Woll (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(26)

Bývalý mariňák, který jde po zločincích odpovědných za vraždu svojí rodiny, se ocitne v pasti armádního spiknutí. (Netflix)

Recenze uživatele BROKEN_ k tomuto seriálu (15)

The Punisher (2017) 

Parádní seriál. Jon Bernthal se pro tuto roli narodil. Rád bych tohohle herce viděl v nějakém akčním filmu ve kterém by měl hlavní roli. Seriál se dost často tváři jako drama/thriller a v závěru epizody se přepne na akci, která je pěkně drsná, krvavá a k tomu řvoucí Bernthal. Chápu proč není Punisher v Defenders, protože během jedný epizody by všechny roztrhal na maděru. " one batch, two batch ". 2 série je o kus lepší než ta první. ()

Season 2 (2019) (S02) 

Druhá série je o kus lepší než první. Celá série ukazuje násilí a brutalitu daleko syrověji a s větším důrazem, což diváka dokáže posadit na zadek. Když se zaměříme na postavy, nelze najít chyby. Nemá cenu mluvit o Jonu Bernthalovi v hlavní roli. Všichni se shodneme, že pro Bernthala jde o nejlepším roli a zároveň nejlepším ztvárňujícím Punisherem na obrazovce. Důležité jsou však nové vedlejší postavy, především mladá dívka Amy v podání Giorgie Whigham. Ta nahradila v pozici Frankova parťáka Micra z první série, a opět nám tvůrci dokázali nabídnout jiný koncept a jiný pohled na věc. Otravná, sarkastická avšak stále ještě mladá a citlivá dívka v podání Whigham má s Frankem dobrou chemii, a i když se občas chová jako otravný spratek, stále je jejich vztah jednou z nejlepších věcí na druhé sérii. Jejich vztah jsem si zamiloval. Pak je tady Ben Barnes, který se vrací v roli Billyho Russa. A k němu můžu říct jen dvě slova, skvělý výkon. Ano jeho jizvy nejspíš několik diváků zklame i tak z něho půjde respekt. Postava, která mi přišla nejlíp napsaná byl záporák John v podání Joshe Stewarta, výborně zahrán, a divák s ním dokonce bude soucítit. Druhá série se může pyšnit větší brutalitou a syrovostí. To se u ostatních seriálů moc nestává. Za mě osobně se Punisher druhou sérií dokázal dostat na úroveň Daredevila v rámci kvality, oproti své první sérii je prostě ještě o kus lepší. A nyní děj se vůle boží, co udělá NETFLIX s tímhle seriálem, jestli ho zruší jako ostatní Daredevil aspol. a nebo mu dají ještě 3 sérii. No sledovanost je podle všeho u druhé série Punishera lepší jak u ostatních, tak bych si moc přál aby Netflix potvrdil 3 a zároveň poslední sérii. Všichni ale víme že se to nestane, protože kdyby byla 3 série oproti Daredevilovi by to nebylo fér. Takže jsem s tím smířený že to skončí. ()

Roadhouse Blues (2019) (S02E01) 

Frank Castle is back! Konečně. Přesně takový začátek jsem si nové série představoval. Pomalý rozjezd, tak jako v první sérii. Seznámení co zrovna Frank dělá. A nakonec akce. Scéna na záchodech byla skvělá. Záporák vypadá zajímavě. No uvidíme jak to bude pokračovat, jsem mega zvědav. Hlavně se těším až Punisher nasadí lebku, to bude jen třešnička na dortu. ()

Bojuj nebo uteč (2019) (S02E02) 

Trošku slabší díl než předchozí, ale pořád je to super. Frankovi se to trošku zkomplikovalo. :0 ()

Rozbouřit vodu (2019) (S02E03) 

Paráda tak to má vypadat. Minulá epizoda nás nechala trochu vydechnout, ale třetí nastavila stupeň mnohem víš. Frank už přichází Russo! ()

Jizva (2019) (S02E04) 

Sice se tady jen kecá, ale jde o výborné dialogy, a scény na které se v klidu dá dívat. Zajímavý díl. ()

Spodci (2019) (S02E05) 

Úvodní scéna s karty byla super. Prosím víc takových scén. Ta holka se mi začíná líbit, s Frankem jsou jejich společné scény supr. Konečně do toho Frank zase praštil. ()

Nakazat (2019) (S02E06) 

Jsme v půlce druhé série, no a já už chci lebku! Závěrečná scéna mě hodně navnadila na další epizodu. Takže bývalí mariňáci budou konat špatné věci? No to vidím poprvé. :D Vypadá to že Punisher se do toho opět pustí, to je vončo. ()

Špatný den (2019) (S02E07) 

K minulému dílu jsem psal, že už chci lebku, no netrvalo dlouho. Závěrečná scéna super. RUSSO!! ()

Svému bratru strážným budu (2019) (S02E08) 

Super díl! Možná i nejlepší z druhé série, zatím samozřejmě. Ben Barnes hraje Billio úžasně. Začíná se nám to pěkně rozjíždět, jen tak dál. ()

Bordel (2019) (S02E09) 

" Nechte mě bejt tím, kým mám bejt." - Frank. Epizoda u které začíná atmosféra, a dává nám zároveň najevo, že se blíží finále. Očekávám hodně. :) ()

Temnota lidských srdcí (2019) (S02E10) 

Neskutečný nářez! Možná i nejlepší díl seriálu. Punisher se jen tak nevzdává hoši. :) ()

Propast (2019) (S02E11) 

Ta holka je boží :D . Welcome Karen. Škoda že u toho nebyl ještě Daredevil, to by byla trešnička na dortě. ()

Nevyhnutelná srážka (2019) (S02E12) 

Madaniová má výcvik a i přesto dostane od psychiatričky na prdel, z toho mě bolely oči. Jinak celý díl super. Očekávám velké finále. ()

Tornádo (2019) (S02E13) 

Okej,okej, okej. Trošku jsem to přehnal s tím, že je 10 epizoda nejlepší ze seriálu. Tohle bylo jiný kafe. Neskutečná podívaná. Billyho mi bylo dokonce líto. Skvělá akce, která měla i emoce. Myslím že takový konec je nejvhodnější. Měl jsem slzy, že to končí. Závěrečná scéna, byla....... nevím co k tomu říci, byl jsem v údivu, ale zároveň šťastný. Stan Lee, jsem rád že si na něho tvůrci vzpomněli. ()

Související novinky

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (více)

Daredevil nabírá nové tvůrce

Daredevil nabírá nové tvůrce

29.10.2023

Nedávno vyšla zpráva, že Marvel kompletně překopává svoji televizní strategii a uchýlí se nyní k tradičnímu formátu pilotů, showrunnerů a tzv. writer’s room (menších skupinek scenáristů, kteří mají… (více)

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

24.02.2022

Před pár týdny přišla zpráva, že Netflix stahuje své marvelovské seriály jako Daredevil nebo Punisher ze svých serveru. To samozřejmě rozjelo spekulace o tom, kde asi seriály, jež se teprve nedávno… (více)

Reklama

Reklama