Reklama

Reklama

Sebevražedný oddíl

  • Česko Sebevražedný oddíl 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Režisér James Gunn uvádí akční dobrodružství superhrdinů Warner Bros. Pictures Sebevražedný oddíl, těšte se na partu nejdegenerovanějších delikventů světa DC, kteří umírají touhou zachránit svět. (Vertical Entertainment)

Diskuze

Darren98

Darren98 (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Pro mě je SS ku BW přesně ten rozdíl, kdy bych do kina docela rád šel (SS) vs kdy by mě do kina na to museli pozvat abych i docela rád šel (BW). Nutno poznamenat že oba filmy dopadly přesně tak jak jsem čekal, žádné zvraty nebo překvapení, upoutávky byly tentokrát dost přesné a výstižné.

Darren98

Darren98 (hodnocení, recenze)

Teď si představte, že by nějaký takový projekt ve volných rukou režiséra skončil bídně, a lidé by začali sázet #ReleaseTheWBCut. :DD

na příspěvěk reagoval Ratemus, dr.horrible

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

na jedno podívání to ujde-určitě lepší než první díl,kterej byl nuda a stál pěkně za hovno

Gediman

Gediman (hodnocení, recenze)

Drsnost je dobrá (něco, co by v MCU neprošlo), ale těch vtípků tam bylo až moc. Je to něco, co bych čekal spíš u Deadpoola. Bloodsport byl cool a docela rád bych ho viděl někdy v budoucnu po boku Deadshota... nebo proti němu. :)

No, víc v mé audiorecenzi.

na příspěvěk reagoval martinbucek

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Ratemus

keď už sme ale pri tom, za tieto poloretardované deti môže refresher so svojimi clickbaitami. napíšu článok typu “myslíš, že je snyder najlepší režisér všetkých čias, alebo najhorší?”

a oni potom myslia, že si musia vybrať.

na příspěvěk reagoval Ratemus, woodsman

Uživatel dr.horrible smazal svůj příspěvek.

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Clark_Kent

zároveň ale whedonova justice league bol zďaleka absolútne najhorší dc film a snyderova verzia jeden z najlepších. to čo si teraz vypotil je rovnaký bullshit jak od snyderovych skalných.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Clark_Kent

Clark_Kent (hodnocení, recenze)

Spinosaurus

Díky za jasné čísla. je jasný, že Aquaman byl nejjasnější mys. Ovšem připosranci z csfd a různejch dalších směšnejch komiksovejch stránek, budou neustále svářet vyčpělý snyderverse. Potřebujou všichni klystýr k pročištění. 

na příspěvěk reagoval dr.horrible

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

Taky to mám podobně, na BW mě bavila vyloženě jen Yelena a jinak film nemastný neslaný, děj vyloženě chabý a druhá polovina s koncem v digi svinčíku naprosto marný. SS mě ale bavilo, jako jo není to žádný veledílo na Oskara ale zábavný, řemeslně zvládnutý film, s jednoduchým příběhem co funguje, stejně jako postavy které když už si je třeba neoblíbíte, tak vás neiritují svojí přítomností. Jako pro mě příjemná podávaná.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

btw koukám, že Kinobox, má nějaké nevyřízené účty s Jamesem Gunnem, což je naprosto v pořádku, ale už je to trochu ohrané :) 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Tak DC vždycky mělo ty nejlepší záporáky široko daleko a co se týče klaďasů, tam to nebylo úplně to pravé. A zase Marvel, má nejlepší kladné postavy a záporáci, byli vždycky trochu béčkový, mnohdy až céčkový. Krásná to symbioza :) 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dr.horrible

mně se hvězda taky líbila....tenhle padouch je v komiksu celkem zajímavej...každopádně je zajímavé že v Doctor Strange 2 budou taky chapadlovití obři

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

takže zase nějaké drby, údajně měl v plánu Hamada i SSq pokračování aktuálního filmu, který se snaží za každou cenu prosadit dokud je ještě u kormidla než půjde od válu. jenže o značku očividně není zájem vzhledem k náštěvnosti kin (uvidíme co čísla na HBO) a protože chce údajně povolení k natočení získat tak jak jinak zvýšit zájem o značku SSq? no přece Ayer Cut, který je prý pravděpodobnější než kdy před tím....já osobně tomu nevěřím.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Tak včera jsem to konečně viděl, musím říct, že mi to maximálně sedlo, po slabé infantilnosti Shazam, píčovině Birds a naprosté odpornosti WW84 přichází konečně povedený DC film (nepočítám Jokera). Bohužel Warner je natolik idiotský, že dá film jak do kin tak na HBO takže se nemůže divit mizerným tržbám. K filmu, já se výborně bavil, akce výborná a místy originální, humor fungoval a často jsem se upřímně ze srdce zasmál a to hlavně špičkování a dobírání Bloodsporta a Peacemakera. Takže humor skvělý i když místy fakt infantilní, ale narozdíl od Birds nebo Shazama jsem se zde fakt řádně nasmál. Harley mě nesrala tak jako v Birds a často mi i sedla, ostatní postavy byli taktéž zajímavé, nenudily a měly dostatečný prostor, aby nepůsobily zbytečně. Umírá se zde opravdu ve velkém a nejedna smrt překvapí, tady fakt může zemřít kdokoliv. Je velká škoda, že film pohořel, tak alespon bude mít skvělá čísla na HBO Max, protože toto si jistě celou serii zaslouží. Ohledně stopáže, ke konci se to trochu vleče ale vynahrazuje to akce. Ohledně Marshmallow mana, tedy Starra, no, nebylo to špatné, ale tohle je prostě Gunnův styl. R rating tomuto seděl mnohem víc než Birds nebo Snyder cut, kde byly naprosto zbytečné. Za mě tedy jeden z nejlepších DCEU filmů a upřímně se mi to líbilo mnohem víc než např Aquaman, kterého jsem považoval za druhý nejlepší DCEU film po MoS. Nejlepší postavy? určitě Elba s Bloodsportem a Cena s Peacemakerem, Cenovi to fakt sedlo a jeho humorná linka je lepší než ta demence v RaZ, ale i Polka Dot Man byt měl málo prostoru, tak byl zábavný. 

Lares4

Lares4 (hodnocení, recenze)

Musím říct, že tak jak sem bavil včera v kině při sledování SS jsem se už hodně dlouho nepobavil. Jako že Gunna sem jako režiséra moc nežral a jeho Strážci Galaxie mě fakt neoslovili let, tak tohle se mu povedlo. Dobrá akce, nečekané momenty i zábava. Jednu hvězdu sice ubírám za smrt Boomeranga a Flega, protože sem si je v jedničce oblíbil a také stopáž filmu je možná až moc. Jinak však nemám co vytknout. Určitě lepší než Ayerův SS. 

Související novinky

Gadot a spol. v DC oficiálně skončili

Gadot a spol. v DC oficiálně skončili

10.10.2023

Po měsících mlžení a kontradikcí ze strany Jamese Gunna, nového lodivoda filmového DC univerza, server Variety konečně může potvrdit, že se hlavní herecké hvězdy Gal Gadot, Jason Momoa a Ezra Miller… (více)

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (více)

James Gunn získal dohled na DC filmy

James Gunn získal dohled na DC filmy

25.10.2022

Hollywood se po delší době opět mírně otřásl v základech, to proto, že režisér a scenárista James Gunn byl studiem Warner Bros. Discovery potvrzen do role jednoho z šéfů sekce DC films. Kompletní… (více)

Kdo povede komiksovou týmovku Thunderbolts?

Kdo povede komiksovou týmovku Thunderbolts?

06.09.2022

Za pár dní odstartuje disneyovská akce D23, na které má mít kromě jiného prezentaci také šéf Marvelu Kevin Feige. Údajně nás pak čeká pár novinek, na které se nedostalo během Comic-Conu, včetně… (více)

Reklama

Reklama