Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman (více)
Trailer 4

Ještě než se stala Wonder Woman, podstoupila princezna Amazonek Diana trénink, který z ní udělal neporazitelnou bojovnici. Vyrůstala v chráněném ostrovním ráji až do doby, kdy na jejich pobřeží havaroval americký pilot a vyprávěl jim o masivním konfliktu zuřícím v okolním světě. Diana opouští bezpečí domova s přesvědčením, že dokáže hrozbu zastavit. Diana bojuje po boku mužů ve válce, která má ukončit všechny konflikty, a objevuje plný potenciál svých schopností... a svůj skutečný úděl. (Freeman Ent.)

(více)

Diskuze

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

... no ale keď si Salma Hayek vedela nechať kvôli Fride narásť fúzy, prečo by si Gald Gadot nemohla upáliť prsia. Čo je to za nasadenie, čo je to za ponor do role? Trápne.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, ComicBookGuy

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Jestli je to fakt(který si stejně nemůžu ověřit),tak je to debil,kterému je asi tak 14let.Já bych se na sebe nemohl podívat do zrcadla.Vše,co mám ohodnocený,jsem viděl aspoň 2x.Ještě,že mě toto nemůže nijak rozhodit,páč já vím,že mi to sedne(jako vše z DCEU)a to je hl.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

PKD

víš to je úplně jednoduchý, když film vidíš, tak mu můžeš vyčíst třeba : toporné herectví Chrise Pine, akce nudná, ta závěrečná ušla a hlavní hrdinka byla sice fajn, ale chtělo by to trochu kurzy herectví a dávám jednu hvězdičku. Tohle roztáhneš na třicet vět a můžeš argumentovat, on argumentuje tím že by židovské dívce řezal prsa, to může napsat jenom retard a rasista. 

na příspěvěk reagoval mm13

Uživatel PKD smazal svůj příspěvek.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Mě jen rozesmává fakt,že hororový expert jde do kina na film inspirovaný DC comics,nebo jiný comics,haha.To nedává smysl.Ať chodí jen na horory a je to.A když už,tak to nehodnotím veřejně a napíšu si to doma na papírek.Anebo to řeknu u piva kámošům z mokré čtvrti.Vemte si,jak to zní-jakožto zdejší hororový expert,blablabla,si myslím o wonder woman tohle a tohle,blablabla.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Dragovit

Jasně. Jako fejetonusta by možná měl šanci, ale tohle nemá bohužel s nezaujatým komentářem k filmu nic společného :)

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Akira777

Chápu už dlouho, že komiksy jaksi na historii dlabou. Mě se na tom jeho komentu líbilo třeba to, že místo "židovské prsatice" Gal Gadot by tam obsadil etnickou Řekyni jako je např. Angelina Jolie, a bez prsou. Byla by to asi zajímavá podívaná. :D

na příspěvěk reagoval Akira777, Nevka, Yoshitsune

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Dragovit

A co, jako? Tyhle Amezonky ani úplně lidé nejsou. navíc v comicsech vznikly dosti brzo a takové věci se tam neřešili. Také díky jeho komentu, který neobsahuje nic z filmů, můžu jen značně pochybovat, že zdejší hororový "expert" to viděl

na příspěvěk reagoval Dragovit

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

Takže Psychor není jenom dement od narození, ale ještě k tomu rasista :DDDD

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

hmyzovrah

Hej, smiešne. Ale zase nebyť mudroškov, nedozviem sa, že si Amazonky "historicky" odrezávali prsia, aby mohli strieľať z luku. Som poučený. ;)

na příspěvěk reagoval hmyzovrah

hmyzovrah

hmyzovrah (hodnocení, recenze)

libi se mi tu komentare nekterych lidi. je to historicky nepresne atd. atd. kuna je to komix, fantasy a scifi. z realnem to nema nic spolecneho a ani nechci aby to s realnem melo neco spolecneho. proc? protoze je to preci film proboha. a co je film? je to zabava trvajici cca 2 hodiny, pri kterem si chcu od reality odfrknout. 

na příspěvěk reagoval mm13

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Mě osobně se líbí z DCEU vše.Taky kupuju DC comicsy v originále(někdy i v cz)už 12let.Z Marvelu mám nejradši Spíďu(kdo nevyrůstal na Pavoukovi od Semicu,neví),X meny a Hulka.Toť vše.Mě Snyderův styl v DCEU sedí bez problému a vždycky si to užívám,byť musím ač nerad souhlasit,že SS je nejslabší.To ale neznamená,že mu osobně nedávám 3.5 z pěti.Proto nemám o WW pochybnosti.I díky všem trailerům,který opravdu nakoply a navnadily.Já osobně tyto DC filmy hodnotím srdcem a technické zál.nechávám jiným.Buď mi to sedí,nebo ne.Co se týče BvS,já jsem dostal z 95% to,co jsem chtěl a krom Jokerovského(vlasatýho)Luthora,mě vše sedlo.A ultimate cut to jen završil.Jen z JL mám trochu obavy,ale to je pochopitelné.JL poprvé na plátně.Jestli byl pro mě BvS velmi důl.filmem(jakože byl),tak JL to ještě ve své důl.a toho,co pro DC fany znamená,překonává.Kristova noho,jen ne další Evendržs.Hl.důvod,proč mám rád DC a Marvel moc nemusím,je ten,že DC je povětšinu času,vážnější a když chce,i dospělejší.Asi budu v menšině,ale tak to prostě je.

Související novinky

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

Superman se nevrací

Superman se nevrací

15.12.2022

Jak již jsme avizovali v jedné starší zprávě, velký restart u DC probíhá ať už se to fanouškům líbí, nebo ne. Poté, co se tento týden k situaci vyjádřila režisérka Patty Jenkins, která fanouškům… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

16.04.2022

Studio Warner Bros. a společnost DC Entertainment čekají v následujících měsících drastické změny. Má to za následek fúze konglomerátu Discovery právě s Warnery, kteří nad sebou tak nyní mají nového… (více)

Reklama

Reklama