Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman (více)
Trailer 4

Ještě než se stala Wonder Woman, podstoupila princezna Amazonek Diana trénink, který z ní udělal neporazitelnou bojovnici. Vyrůstala v chráněném ostrovním ráji až do doby, kdy na jejich pobřeží havaroval americký pilot a vyprávěl jim o masivním konfliktu zuřícím v okolním světě. Diana opouští bezpečí domova s přesvědčením, že dokáže hrozbu zastavit. Diana bojuje po boku mužů ve válce, která má ukončit všechny konflikty, a objevuje plný potenciál svých schopností... a svůj skutečný úděl. (Freeman Ent.)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Nevka

Ty vole, Artuš to byl jeden velký hobičkový TRIP. :D Korunovaný tou cestou duše.. V tom udolí monster. XD Ale, jako neříkám že jsem byl zklamaný.. Však to byl takový světlejiší Kendo Odnoš Draculy:U Ale že by mě to nějak zvlášť dostalo do kolen. ;) Už jen střihač by se minimálně zasloužil přeřízn...střihnout! Za ten maglajz co vytvořil na plátně, včetně Ramerama... Který byl mýsty .. Též trošku na tripu. :D

na příspěvěk reagoval Nevka

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

dragon94

Bo Jo... Ale si vem, kdy SPOILER zabila Arese, tak přece dosáhla svého.. Už na ně netlačil ten Aresu vlyv.. I když zde Ares pusobyl spíš jen jako takpvý našeptávač, než general co vede vojáky do bitvy. Ale rvát se uměl.. To musíš uznat, jak si udědělal to brnění a ty zbraně.. Uplně se třesu na SteppenWolfa v JSL.. ;)

na příspěvěk reagoval dragon94

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Nevka

Jop... To asi jo, ten meč bez krve co šouhal ze stropu.. Z jakou razantností ho probodla.. No něco vymáčknout mohla. Ale když si vzpomenu na tu geniální hlášku z BvS "umíš krvácet? Budeš! :D Tohle bylo aspoň pg-13 které si na na PG-16 nehrálo. :) Se tyče temnoty.. A tmaveho vizuálu. Mě to přišlo v pohodě... Třeba ten zmar a beznaděj, když Diana přiběhne do té vesnice... Nebo Finální oběť, což tepve bitva v zákopech ve mě vyvolávala opravdu velké emoce. Né jen to nadšení, že se tam po dlouhé době něco konečně děje. Ten Nolan z toho byl cítit prostě každým coulem. :) Artuš mi naopak přišel jako hodně ujety herní barerný veselý trip... :D Ale na Barevnost MARVELU to samozdřejmě nemá.. Ten vede. :D

na příspěvěk reagoval Nevka

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Možná budu docela oponovat Českým recenzentům, ale myslím si, že kdyby se finále neodehrávalo v tak rychlém časovém sledu a dalo se mu více času na lepší vybudování mohlo to být lepší. Naopak recenzenti si myslí, že by se film měl zkrátit.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Obsahuje spoiler

Tak jsem se vrátil z kina a moje první pocity byli celkem negativní. Abyste mi rozumněli první 2 hodiny filmu jsou naprosto úžasné. Dokonce ani ty vtipy v Londýně atd nepůsobí, až tak trapně. Za to těch posledních 20 minut už je víceméně trapných. Základní chyba byla, že ve finále měli, až moc emočních myšlenek, které byli nakousnuté, ať už v průběhu nebo v závěru filmu, ale nebyli už dotažené. A takových myšlenek a náznaků tam bylo asi 6-8. Přijde mi to jako nesmírné plýtvání potenciálem. Stejně jako Wonder Womeniny spolubojovníci, kteří ve filmu nepředvedli v podstatě nic, až na Stevena. Neberte mě špatně je do dobrý film, ale nemůžu se zbavit dojmu, že z toho šlo vymáčknout o dost víc a ty závěrečné Aresovi řeči a ta milost, kterou WW udělila Doctor Poison.. Byla už vyloženě k smíchu. a to závěrečné "bratře"... to už bylo i dost k pláči. 4* 78%

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Tak on byl v tu chvíli Star Lord na trochu nižší úrovni (teď už tak silný není) a měl celkem dost pomoci. Ego by zničil všechno nebýt toho, že si Petera a Mantis pustil moc k tělu a ukázal jim slabé místo. Jinak je to paradox, ale nejsilnější hrdina mezi univerzy je asi AntMan :D Jen bych musel najít článek toho fyzika, který to různě zdůvodňoval :) Jinak já mám DC rád, ale opravdu si místy pletou temnotu s tmavým vizuálem. Jako temnotu si představuji třeba nového Artuše... SS byl pak krok úplně vedle. Je třeba uvědomit si, že DCEU jede pořád na PG-13 ratingu, takže by to mohlo být mnohem více drsnější.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Nevka

Ego byl sráč proti hádésovy... Upřímně od tvora rovnajícímu se bohu jsem čekal KURVA VÍC. Než trapnou bitku ve stilu GOW... Apoň pagman pobavil. Jinak se týče MARVELU... pořát vede LOKI. Uplně se těšim na Hel... XD

na příspěvěk reagoval Nevka

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Enad

Řeknu ti to asi takhle... Marvel to schou pro mozek a ego.. DC... to jsou emoce, příběh a temnota.. Co se skrývá ve světle. A taky, kdyby jsi vzal prozatimní všechny záporáky co zatím Marvel představil a vdechl jim život a vrazil je do DC.. Zpraskaj je tam do minuty, na jednu záporáckou hromadu... DC Aspoň dělá to co se MARVEL PROSTĚ BOJÍ, DÁT ZLU KOULE!!!! A nedržet se spět. V případě WW... ten závěčný souboj rozhodně koule měl a to si tam vystačíli celkem z málem... :D

na příspěvěk reagoval Enad

Enad

Enad (hodnocení, recenze)

Jsem rád, že se film podle všeho (alespoň pro fanouška) povedl na jedničku, jen mě mrzí, že je to zase samý útok na Marvel. Už si připadám jako jedinej člověk na planetě, kterýmu se líbí, že se obě studia rozhodla pro vlastní ksicht. Dokážu si užít odlehčenější a vtipnější přístup Marvelu i těžkotonážnější a vážnější přístup DC. Tady to rozdělení na strany a obhajoba stylem "Je to mnohem lepčejší než Marvel/DC, protože proto" je v mých očích už ohraná a otravná. Sice chápu, že se to srovnání nabízí, ale přijde mi to skoro jako porovnávat Star Trek a Star Wars, kde si také každý z fenoménů razil svou cestu...

na příspěvěk reagoval Nevka, Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Konečně! Pořádný záporák! O kterým si Marvel může nechat jen zdát... I když to bych bůh. Tedy až na ten B zjev... :D Ale, kdo to nečekal, byl překvapen.. Já ne. ;)

na příspěvěk reagoval Nevka

liskam

liskam (hodnocení, recenze)

Já na to jdu určite!!! Těším se jak prase(v Bys mě na sebe strašne nalákala. za mě to byla nejlepší postava filmu. ) , ale také se hrozně bojím, že to bude pitomina.

dosty43

dosty43 (hodnocení, recenze)

Akira777

Recenze z moviezone neberu vážně už hodně dlouhou dobu a navíc hoši v čelem s panem Civelem a Mr.Hladem a atd. jsou mi strašně nesympatický ale to je můj osobní názor.

na příspěvěk reagoval Akira777

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Lidičkové,má cenu jíti na tento film ve 3D,či mohu s klidem ušetřit peníze?

Související novinky

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

Superman se nevrací

Superman se nevrací

15.12.2022

Jak již jsme avizovali v jedné starší zprávě, velký restart u DC probíhá ať už se to fanouškům líbí, nebo ne. Poté, co se tento týden k situaci vyjádřila režisérka Patty Jenkins, která fanouškům… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

16.04.2022

Studio Warner Bros. a společnost DC Entertainment čekají v následujících měsících drastické změny. Má to za následek fúze konglomerátu Discovery právě s Warnery, kteří nad sebou tak nyní mají nového… (více)

Reklama

Reklama