Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman (více)
Trailer 2

Ještě než se stala Wonder Woman, podstoupila princezna Amazonek Diana trénink, který z ní udělal neporazitelnou bojovnici. Vyrůstala v chráněném ostrovním ráji až do doby, kdy na jejich pobřeží havaroval americký pilot a vyprávěl jim o masivním konfliktu zuřícím v okolním světě. Diana opouští bezpečí domova s přesvědčením, že dokáže hrozbu zastavit. Diana bojuje po boku mužů ve válce, která má ukončit všechny konflikty, a objevuje plný potenciál svých schopností... a svůj skutečný úděl. (Freeman Ent.)

(více)

Diskuze

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

ComicBookGuy

a k tomu retardovaní pretože ona to nemusí tak mať kôli mužom ako sa tam píše: "...prove that women - even those who are superheroes - don't have to cater to beauty standards that are meant to make them more attractive to men." ale kôli tomu že sa jej to tak páči, keďže má cit pre krásu, možno aj vďaka tomu že je božského pôvodu (( Wonder Woman's origin story relates that she was sculpted from clay by her mother Queen Hippolyta and given life by Athena, along with superhuman powers as gifts by the Greek Gods. However, in recent years artists updated her profile: she has been depicted as the daughter of Zeus ))  a nie nejaká whitetrash (resp. browntrash) s nulovým vkusom. Apes LOL

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Mě se především líbí ta mythologie která DC filmový svět posune zase k něčemu trochu jinému.. než běžní smrtelníci. 

Nebo mimozemšťani co luxují město jak tornádo. :D

A samozřejmě ty hitech boží hračičky... a ta nezvyklá a dravá Dianina ráznost... fakt bouřlivé Amazonky která nikomu nic nedaruje, zejména chlapům.. :)

V SvsB byla nejlepší postava.. ostatní dělali jen roští! :DDDDDDD

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

WW bude podla mna pecka bez pochyb zatal ako DC filmy mne to velmi vyhovuje ale to viete neni to pre kazdeho

na příspěvěk reagoval Ratemus

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Já si taky myslím, že to může být hodně fajn :-) Snad to bude aspoň na úrovni SS. Težko říct jestli to překoná MoS a nebo extended verzi BvS.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

koukám že ani jeden z těch pičusů tu ještě nejsou.....na film se těším, čekám od toho nejlepší film DCEU....který je u mě zatím pořád MoS

na příspěvěk reagoval dragon94, Prometheus69

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Civil war byl hrozný to souhlasím. Na druhou stranu Strážci galaxie jsou pro mě nejlepší MCU film :-) Takže na dvojku určitě půjdu, ale taky jsem vynechal Strange.. A co se týče Spider-mana tak u toho se pořád rozhoduju zdali to risknout nebo ne... Aby to nedopadlo jako The Amazing Spider-man 2...

Thora 3 leda, že by mě hodně nalákali trailery a recenze byli příznivé.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Sweat55

Tak asi proto... se poučily... :D 

Ares zde bude nejspíš za Saurona.. aby nedošlo k milce ohledně toho Zlobra minule.. :D

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

PhilTesi

Tak má kozy no.. je to Ares... klidně ať tam lítá Xena... Aresovy je to fuck koho obývá, hlavně aby z toho zarobil nějaký dobrý vánoční konflikt... z toho však žije.  :D

Související novinky

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

Superman se nevrací

Superman se nevrací

15.12.2022

Jak již jsme avizovali v jedné starší zprávě, velký restart u DC probíhá ať už se to fanouškům líbí, nebo ne. Poté, co se tento týden k situaci vyjádřila režisérka Patty Jenkins, která fanouškům… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

16.04.2022

Studio Warner Bros. a společnost DC Entertainment čekají v následujících měsících drastické změny. Má to za následek fúze konglomerátu Discovery právě s Warnery, kteří nad sebou tak nyní mají nového… (více)

Reklama

Reklama