Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman (více)
Trailer 2

Ještě než se stala Wonder Woman, podstoupila princezna Amazonek Diana trénink, který z ní udělal neporazitelnou bojovnici. Vyrůstala v chráněném ostrovním ráji až do doby, kdy na jejich pobřeží havaroval americký pilot a vyprávěl jim o masivním konfliktu zuřícím v okolním světě. Diana opouští bezpečí domova s přesvědčením, že dokáže hrozbu zastavit. Diana bojuje po boku mužů ve válce, která má ukončit všechny konflikty, a objevuje plný potenciál svých schopností... a svůj skutečný úděl. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (1 237)

chup44 

všechny recenze uživatele

Čo napísať...Wonder Woman je naozaj veľmi dobrý film.Nič mu v podstate nechýba, akcia, dráma, humor, úplne v pohode. Iste, našlo by sa pár vecí, ktoré by sa dali vytknúť, no WW je pre mňa v TOP 5 komiksových filmov ;.) Len tak ďalej DC, palec hore :-) BTW: Tí, čo nadávali na Gal Gadot ako Wonder Woman, teraz vám to všetkým pekne natrela, famózny výkon! Videl 2.6.2017 3D IMAX ()

Salvator 

všechny recenze uživatele

Příjemná pohádka o princezně Amazonek nabízí rozhodně více zábavy než nudy. Filmu by sice stačila standardní jeden a půl hodinová délka, na druhou stranu, pohled na Gal Gadot neomrzí. ()

mr.twizta 

všechny recenze uživatele

Jezis, tu je zas nablito. Oukej, digitalni finale uz je dneska asi povinnost a je pravda, ze filmu ve dvou tretinach ponekud dojde dech, ale nasrat. Wonder Woman je totiz snad prvni ryze komiksova origin story od dob Donnerova Supermana. Gal Gadot mi do titulni role krasne sedla a vic se mi ted psat nechce. ()

Tondonis 

všechny recenze uživatele

Ako film DCEU sú to pekne 4* (vďaka nie práve najlepšej konkurenci)i. Ako samostatný film to však vidím na veľmi dobré 3 hviezdy. Najväčšími ťahúnmi sú Gadot (ktorá je fakt na zožratie) a Pine, chémia medzi nimi skvelo funguje. Ani ďalšie postavy neurazia, no niektoré pôsobia pre príbeh veľmi zbytočne až otravne. Najlepšia bitka je tá s hlavným hudobným motívom, ktorý má stále svoje čaro, ináč sa do uší nezapíše nič iné. A ako vždy, veľmi dobré 2 tretiny úplne doserie finálny digi bordel (toto slovné spojenie sa stáva synonymom pre dotyčné univerzum). Prečo si len ľudia za počítačmi nedajú trochu viac záležať, aby mi neskazili celkový dojem z filmu. ()

Markeee 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, musel som ísť na to 2x do kina, najprv na predpremiére a ešte aj včera. Dokonca som si ten film druhý krát vychutnal ešte viac a zabavil som sa rovnako ako na predpremiére, takže veľká spokojnosť. Gal je proste božská. ()

BlackAdder87 

všechny recenze uživatele

Hlavní divizou filmu je Gal Gadot a historické období (1. světová). Příběh snad už nemůže být naivnější, ale přesto funguje a na nic si nehraje, což je v dnešní době velké +. Vizuálně filmu není co vytknout. Jediné co trochu zamrzí je když si člověk představí, jak by to mohlo vypadat v R-kové přístupnosti, to se ale asi nikdy nestane. ()

Optical 

všechny recenze uživatele

Wonder Woman vtáhne do děje a už nepustí. Patty Jenkins svůj první blockbuster zvládla na výbornou, režii má plně v rukou a jde si rázně za svojí vizí, navíc jí pomáhá i dobře obsazený casting. Gal Gadot tak svým odpůrcům definitivně uvázala laso kolem krku, jelikož Wonder Woman v jejím podaní je uvěřitelná. Chris Pine je sympaťák a doufám, že se v budoucnu jeho postava navrátí. Snad jen Áres mohl dostat o trochu více prostoru a já bych si tu půlhodinku navíc s Wonder Woman klidně dal. Režisérka čerpala inspiraci i z Donnerova Supermana a na filmu je to znát. Wonder Woman prostě nejde nefandit. Akční sekvence a s nimi spojená síla hrdinů je věrná předloze, to se DC na rozdíl od vykleštěných čajíčků z Marvelu povedlo na plátno převést bez chyb. Krom pár slabších sekvencí v trikové části, nemám co bych filmu vytknul. Wonder Woman mi nabídla emocemi plné dobrodružství a nejlepší letošní komiksový zážitek. ()

realyze 

všechny recenze uživatele

Na ostrově anglicky mluvících Amazonek uplácali z hlíny Dianu, která kdovíodkud pochytila velice silný izraelský přízvuk. Ta když dospěla, zjistila, že umí v pěsti rozmáčknout kámen a tak se v doprovodu nadprůměrného špióna vydala do světa zastavit světovou válku. Což spočívá zejména v pózování (protože Amazonky jsou přece známé svými velkými prsy) a "hulk smash!". Ono taky co jiného, když herecký rejstřík Gal Gadot zdá se zahrnuje jenom dva výrazy: rimmerovský hypnotický pohled a svůdný úsměv. Ale kdo by se zajímal o herectví nebo příběh. Hlavně že je tam zadek Gal Gadot a něco tam furt vybuchuje. Chris Pine a sekretářka byli fajn. ()

CarLoSiiin 

všechny recenze uživatele

Me hodnoceni se shoduje s jednim, jiz leta otrepanym vtipkem, ktery se ve filmu vyskytl. "About average." Rozhodne vsak prozatimni nejlepsi pocin od DC. ()

HouseFan 

všechny recenze uživatele

Hezky a na parádní filmařské úrovni zpracovaný komiksový snímek s fajn herci, kteří sem tam šlápnou vedle a většinou drží pěknou lajnu. Příběh na rozdíl od jiných komiksových filmů měl hlavu a patu, myšlenku, spád a nebyl mdlý. Fanoušci komiksů i herní legendy Injustice si tohle užijí jednoznačně. Uvidíme co nabídne Patty Jenkinse v druhém díle... ()

robfi odpad!

všechny recenze uživatele

Chcete videt trapnou holku, co neumi hrat, nekonecne nudne dialogy, ubohou akci a radobyamazonky (mirumilovne, genderove korektni a rasove vyvazene) proti zlym nasilnickym chlapum ? Ok posluzte si..... ja jdu blejt. ()

Jack_F. 

všechny recenze uživatele

To, že to bude hloupoučký komix..to jsem čekal a na to jsem dobrovolně šel. Namlsán představou pořádné řežby a pocitvého puberťáckého humoru. Ovšem hned v úvodu jsem dostal jasně najevo, že může být zle. Klub frigidních amazonských bojovnic nezapomněl poukázat na to, že sice byly stvořeny k jedinému účelu(řezat lidi), avšak od té doby, co si královna uplácala harantici z bláta, šla celá drsná civilizace do kelu. Schováné za šálou tajemna a bezpečného onanování všechny doufaly, že je nikdy nikdo neobjeví..a věděly proč. Protože Áres, bůh pyje, je hrozně chlípný kozel, který by nejraději zničil civilizaci a nechal si všechny ty frndy pro sebe...parchant. Avšak aby toho nebylo málo, tak se Patizóna Jenkins(ve své tvůrčí genialitě)rozhodla vzít lekce od samotné Rosamunde Pilcherové a snažila se tady rozvíjet lásku a jemný viktoriánský pich. Dokázala však jen to, že hrdinka přišla o panenství a stopáž natáhla o dobrou hodinu zbytečnými kecy a zvratky. POMO je dle mého regulérní MAGOR, když potí nesmysly typu, že toto je "najlepší DC od Man of Steel". Ten jede asi těžce na perníku, přes den sleduje telenovely a na noc věštkyně ve studiu. Ono ti němci na závěr, jak se pěkně objímali, skoro hubana si s anglánama dali..už chyběla jen ta barevná duha a pořádná mrdanice němci vs angličanky/angličani. Respektuji názory ostatních..ale jen do té míry, než někdo napíše, že tahle sračka byla šikovně napsaná, zrežírovaná a že se tady trefně nastavilio "zrkadlo svetu". POMO ty jsi ale bukvice hloupá. ()

marekspanel 

všechny recenze uživatele

DC se konečně pochlapilo a potřebovali k tomu ženskou, nejel v hl. roli, ale i za režisérským křeslem. Tentokrát žádný tmavý digitální bordel. Začne to nádhernými starořeckými scenériemi, kdy ani nevíte kam dřív s očima. Pak to prolnutí do reálného, válkou zdecimovaného světa, to se hodně povedlo, vč. vtipných situací, které tomu následovaly. Vtip samotný nebyl nijak přehnaný, ani hloupý, jak to bývá u takovýchto filmů zvykem. Gal je naprosto sexy, není to zrovna na Oskara, ale role jí dost sedla. I ostatní byli velmi dobře zvolení, snad jen ten "Áres" nevím, nevím...Akce už konečně na dobré úrovni, ale občas jsem zůstal tak trochu neukojen. Ten Snyderův vliv tam šel cítit. Rozhodně jsou tam ale akční scény či momenty, které měly opravdu grády a budu si je pamatovat, na rozdíl od předchozích DC počinů. Jen bych tam čekal více adekvátních reakcí okolí na Dianiny schopnosti. Vyznělo to tak samozřejmě, jako by bylo normální odhodit tank holýma rukama (mě osobně spadla čelist). Zpracování na výbornou, ať už kostýmy, lokace, detaily, zbraně, přírodní scény..vše působivě zvládnuté. Navíc ta filosofická stránka příběhu - myšlenka údělu a charakteru lidstva, bylo to rozhodně na zamyšlení a sami to přehodnocujete s hl. postavou. I ten romantický prvek tam nebyl kýč, i když jste jej čekali, nepůsobil jako samozřejmost a zbytečně se také kolem toho netočilo půl filmu. Jednoduše velká spokojenost. Ne že bych to čekal, ale jediné, co bylo dobré na Bat vs. Superman byla právě Wonder Woman. Má styl, je sexy, má "koule" a super klasický zbraně. Kdo měl rád Xenu jistě nebude také zklamaný. Napálím tady 5*(4,8*) i s tím, že to zřejmě po druhém shlédnutí možná snížím, ale možná taky ne. Chyb tam bylo málo a na dnešní poměry komiksových filmů to mělo něco víc, dokonce ani u Marvelu jsem takový epický a hlubší dojem neměl. Kdyby ještě nechali diváka víc se vyžívat v akčních scénách byla by to bezchybná pecka. No i tak to byla vážně pecka! Zamiloval jsem se do Gal a znovu po letech do Řecka :) ()

Související novinky

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

Superman se nevrací

Superman se nevrací

15.12.2022

Jak již jsme avizovali v jedné starší zprávě, velký restart u DC probíhá ať už se to fanouškům líbí, nebo ne. Poté, co se tento týden k situaci vyjádřila režisérka Patty Jenkins, která fanouškům… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

16.04.2022

Studio Warner Bros. a společnost DC Entertainment čekají v následujících měsících drastické změny. Má to za následek fúze konglomerátu Discovery právě s Warnery, kteří nad sebou tak nyní mají nového… (více)

Reklama

Reklama