Reklama

Reklama

Sebevražedný oddíl

  • USA Suicide Squad (více)
Trailer 8
USA, 2016, 123 min (Director's Cut: 134 min, Alternativní 111 min)

Je to dobrý pocit, být ten zlý... Dejte dohromady tým těch nejnebezpečnějších superzločinců na celém světě, kteří si právě kroutí své tresty, vyzbrojte je tím nejefektivnějším arzenálem, který má vláda k dispozici, a pošlete je porazit záhadnou nepřemožitelnou entitu. (Freeman Ent.)

Diskuze

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Deryll

jo a ještě konkurence by to byla pouze, kdyby se to promítalo ve stejném týdnu, tenhle film bude v srpnu BvS bude v březnu, takže konkurence ? jo jasně, tak zatím je to 5 : 0  ty hele a těch pět je to pro mně, zoufalče :) 

na příspěvěk reagoval Deryll

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

X-Men Apokalypsa, ty jsi přiletěl z budoucnosti, že víš, že to nebyla růžová zahrada? Kromě Zimního vojáka (to je dobrej příklad pro další docela výživné PG-13.. nebo i první díl a záběr jak hodí Kapitán Hydráka do motoru) žádný z těch filmů není TEN Marvel, ale Foxové apod. :) Nebo v případě Punishera ještě filmy z před éry filmového Marvelu. 

Deadpool, no tak tam by to bez eRka opravdu nešlo, to je pravda. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Slasher

ustřelenou hlavu a useknutou ruku nečekej, ale bude to takový špinavější, budou i nějaký mrtvoly a co  se týče krve, tak buď to bude takový že po průstřelu bude taková černá díra, nebo to někoho smete a tvůrci nechají na naší představivosti 

na příspěvěk reagoval Slasher

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Slasher

No, co rozhodně neprojde, je přímá nahota a nějaké vetší množství nadávek... co se násilí týče, tak bych nečekal taky nějaké výživné dlouhé záběry na takové věci jako ustřelené hlavy... ale teoreticky by tam nějaký bleskový střih na něco krvavějšího mohl být. I když ne často. Krev tam jistě bude, přímo záběry na "výrobu" té krve, to asi moc ne :)

Ale já bral krvavost vždy jen jako takový docela... zbytečný bonus, temnota a drsnost se dá vyrobit i bez ní. Viz ten Temný rytíř. Nebo takovej Fury Road měl rating R a vůbec ho nevyužil kromě asi dvou záběrů - takže je vidět, jak zbytečné to může být. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Slasher

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

musím ti oponovat Baťo, třikrát Punisher, X-Men: Days of Future Past, X-Men: Apokalypsa, Deadpool, Zimní voják taky nebyl růžová zahrada 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Slasher

Slasher (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Nejsem si ted jistej.. znamena to, ze projde treba takova ustrelena hlava nebo useknuta koncetina? Rozhodne mi tam nejaka ta "advanced" krev sedne, na zaklade co jsme doted mohli videt.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Yoshitsune

Slasher

Slasher (hodnocení, recenze)

Trailer mrda, pocitam ze to bude show predevsim trojice Leto, Robbie, Smith. Skoda toho Hardyho... Vime jak je to s ratingem, da se ocekavat Ayeruv klasickej krvak nebo o to kvuli DC detsky politice prijdeme?

CCCPrincess

CCCPrincess (hodnocení, recenze)

Tak zatím co čím víc vidím SvB tak mám pocit že to bude průšvih tak tady roste moje nadšení, Margot skvělá, Will tam prostě není co řešit a dokonce i Leto mě překvapil. Takže jo těším se na to :)

 (hodnocení, recenze)

Proč mám pocit že BVS je spíš něco od marvelu ?

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

DaViD´82

můj odhad je, že tam bude několik vypůjčených scén z animáku, ale film si půjde vlastní cestou a bude mít vlastní příběh, v animáku hlavně bojovali s Batmanem a pak s Jokerem, ale tady asi bude víc nepřátel a Baťa zde bude mít menší roli

na příspěvěk reagoval DaViD´82

Joe123

Joe123 (hodnocení, recenze)

ambron

Tak teraz už nemám žiadne pochybnosti o tom že to bude pecka a možno aj najlepšia komixovka roku. No uvidíme ...

Související novinky

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Viola Davis zpátky v roli Amandy Waller?

Viola Davis zpátky v roli Amandy Waller?

04.05.2022

Zatímco nové vedení studia Warner Bros. vymýšlí, co vlastně sakra dělat s jejich hraným DC portfoliem, respektive jak kupu nesourodých projektů usměrnit tak, aby z toho postupem času vzešlo druhé MCU… (více)

Willem Dafoe jako Joker?

Willem Dafoe jako Joker?

19.01.2022

Herec Willem Dafoe (Spider-Man: Bez domova, Maják, Vražda v Orient expresu) dlouhé roky poslouchá ze všech stran, že by byl perfektní volbou na postavu Jokera. Batmanův arcizáporák a jedna z… (více)

Reklama

Reklama