Reklama

Reklama

Protiúder

(seriál)
  • Velká Británie Strike Back
Trailer 6
Velká Británie / USA, (2010–2020), 57 h 25 min (Minutáž: 43–48 min)

Předloha:

Chris Ryan (kniha)

Hrají:

Philip Winchester, Sullivan Stapleton, Rhona Mitra, Robson Green, Michelle Lukes, Charles Dance, Andrew Lincoln, Shane Taylor, Richard Armitage, Jimi Mistry (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(76)

Spojenectví mezi dvěma speciálními agenty trpí zásadním rozporem – první je americký odpadlík, druhý elitní britský špión. Ovšem to jim nezabrání odvážně se pouštět do nejrůznějších krkolomných akcí.  Napínavý thriller s dějem, který koresponduje s událostmi dnešní doby se soustředí na dva členy přísně tajné antiteroristické organizace, známou pod názvem Section 20: britského seržanta Michaela Stonebridge a bývalého amerického vojáka Damiena Scotta. (HBO Europe)

(více)

Videa (66)

Trailer 6

Recenze (158)

Zombi 

všechny recenze uživatele

Viděny série 2 až 5 a po celou dobu se jedná o parádní akcí a hláškami napěchovaný materiál, s dílčími úkoly na dva díly a hlavním motivem v rámci celé série, což mi hodně vyhovovalo. Seriál se s tím nepáře a nikdy nevíte kdy může dostat kulku vaše oblíbená vedlejší postava, také je tu docela dost sexu. Série 2 - 4 jsou u mě za plné hodnocení, skvělá akce, hodně napětí, scénáře slušné, zvratů dost. Výborná je chemie mezi hlavníma postavama, takové to správné parťáctví. Pátá série je už přeci jen moc přehnaná, a v dílčích věcech nelogická, viz. infiltrace do Koreje, absence policajtů, kromě případu kdy se to hodí scénáři apod. Nicméně za uspokojivé uzavření a sentimentální konec dávám páté sérii slabší 4 hvězdy. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

V skratke: military bachorka o tom, ako vojenska spravodajska jednotka, "o ktorej nikto nevie", riesi problemy napriec zemegulou. Cele zachranovanie zvladne neobycajne "vtipne a vykonne"duo tych "najcoolovejsich typkov. Brit je za dobraka, kladasa - typickeho skautika a american je zasa stereotypom lahkovazneho playboy-a, ktory v kazdej casti pretiahne, jednu az dve, ci uz povstalkyne, policajtky, agentku, sluzku, ci vojacku. Kazda jedna z nich je samozrejme ako z modelingovej agentury. Ako inak, robi to preto, lebo je stale v nebezpeci a tak mu to predsa divak, ako zdravu kompenzaciu tolkej strelby a zabijania, zje aj z navijakom. V tinejdzerskych rokoch by som to zrejme zral. Netusim, ci posledne serie sli kvalitou nahor. Inak urcite neodporucam. ()

Reklama

Jacob23 

všechny recenze uživatele

Ano misty to je dost prestrelene a moc Ramboidni..ale kdyby bylo vic serialu s takovou skvelou vypravou a slusnymi herci byl bych jen rad.Misty je to hodne akcni a takovy serial mi v posledni dobe chybel.. 2ha serie se rovnez povedla ikdyz se vystridali herci,pribylo postav a jde o zcela novy pribeh.Casting se vydaril a role vojaku,velitelu i hl.zaporaka sednou.Je to akcni,vypada to vypravneji a zaver serie byl skvele vygradovan. 85% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

1. SÉRIE ,,SEKCI 20 JSME ZALOŽILI PŘESNĚ PRO TENTO DRUH POLITICKY DELIKÁTNÍCH ZÁLEŽITOSTÍ“..... /// Seriál přináší obrázky ze zajímavejch lokalit (Irák, Afghánistán, Zimbabwe...). Amíci mají na špinavou práci Jednotku zvláštního určení, Anglánům stačí John Porter - týpek se schopnostmi Ramba i M. Scofielda. Série je o důvěře a tajemství z iráckýho schodiště. To, že se kolem těchle dvou věcí řeší ještě všechny problémy světa není až tak důležitý. Kdyby bylo, nebylo by tu tolik nesmrtelnejch, tolik trapný akce a tolik dementních logických zvratů. Akčně dobrodružný céčko, ve kterým radši neřeším vůbec nic (a logiku obzvlášť). A o svejch 3* budu ještě dlouho pochybovat. 2.SÉRIE ,,LATIF NÁS VŠECHNY PŘELSTIL. PAMATUJTE SI TO. NESMÍ SE TO STÁT ZNOVU!“..... /// Tak nám Porter dostříkal. Musel, protože ,,dvojka“ je jiná! Jednoho Supermana vystřídala dvojice nadsamců, kteří si budou krejt záda a společně (i zvlášť) při odhalování Iráckýho chemickýho spiknutí ucpou každou volnou díru. Stejně jako ,,jednička“ má svoje lepší, ale taky (BRUTÁLNĚ!!!) horší stránky. Viděl jsem spoustu akce a nebezpečí díky ignoraci čehokoliv normálního (logickýho chování, přírodních zákonů....) a často si říkal, že už to nemůže bejt horší. Chyba! Vždycky vytáhnou (radši se neptám odkud) další trumf! Nemám nic proti emancipaci, ale ten jejich ,,velín“ by v reálu vyřešil leda tak hovno (soráč holky).Dlouho jsem se snažil to ,,kousat“ a nemyslet na to, že po chvilce solidní ,,práce“ nastoupí tlupa dementů, která zboří další mýtus ohledně přírodních zákonů. A když už jsem si myslel, že jsem ,,céčkově“ zocelenej, přišel šestej díl. Ta kráva a vlastně to všechno vokolo mě totálně psychicky dojebalo. Jsem už starší člověk, snižuju hodnocení o ,,hvězdu“ a KONČÍM!!!! Tuhle hru ,,na kreténa nechám mladším. A o těch svejch 2* budu ještě dlouho pochybovat. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Na knížky (to by mě fakt zajímalo, jestli v nich je taky takovej humáč?) od Chrise Ryana nemám náladu. 2.) Jsem fanda seriálů, kde se během jedný části, alespoň 3x píchá. 3.) Thx za titule ,,Kikina33“ a ,,dubov“. /// PŘÍBĚH odpad! HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stopovat Křováka na asfaltu jsem ještě neviděl. 2.) Zápasím s posttraumatickým stresem. 3.) Thx za titule ,,marek.tomas“ a ,,Hogwarts. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

RakeW

všechny recenze uživatele

Začátek je jak vystřižený z Call of Duty, následující špionážně teroristická zápletka působí jak z pera patnáctiletého hráče Call of Duty a konečně veškeré dramatické momenty včetně emočně vypjatých scén jsou pak asi tak na úrovni Call of Duty. Suma sumárum si radši půjdu zahrát stejně vypláchlé a klišovité Call of Duty, než abych koukal na další díl Strike Back. Za první příběh ve dvou dílech dvě hvězdy, dál se dívat nehodlám. Pokud tam není nějaký významný kvalitativní posun, tak místnímu hodnocení téhle ne víc než průměrné podívané fakt nerozumím. ()

Galerie (472)

Zajímavosti (15)

  • Všechny postavy v seriálu nosí sluneční brýle Ray-Ban. (HectorHagman)
  • První seriálová série byla natáčena v lokacích hlavního města Jihoafrické republiky Johannesburgu a v odlehlé provinční oblasti Gauteng. Ta se nachází v severním cípu Jihoafrické republiky. (Conspi)

Reklama

Reklama