Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Videa (113)

Trailer

Recenze (462)

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Zařízla jsem to asi v půlce druhé série, protože jsem už ani neměla chuť se dívat na další díly. Příběhu celkem došel dech, začalo se to motat stále dokola bez nějaké opravdové dějové linie. Za naprosto nešťastné považuju rozšíření role Jennifer Coolidge, narozdíl od hlasů na pásce, já měla chuť při jejím příchodu otráveně skučet. Jenže mým největším problémem je, že mi to nepřijde ani moc vtipné. Kvůli jízlivým kecům se nemusím koukat na televizi a upřímně Kat Dennings tu její drsňačku vůbec nežeru. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Začneme tím, že Caroline je k*nda! Občas mi přijde, že se na to dívám jen kvůli ní. Dobrá, občas je to vtipné, vyplnilo mi to chvilky učení se na zkoušky a zpříjemnilo několik obědů o samotě, ale na žánrové top to rozhodně nemá. Řeší se zde zajímavé věci, jsem si jistý, že nám uchází spousta vtípků na americké témata, už zmiňování osobností, které průměrný český divák nezná, tomu nasvědčuje. Občas mi vadí, že s Caroline dělají příliš velkou trubku a v některých situacích zase dokazuje velké IQ, Z Max zas dělají zbytečně moc arogantní osobu, Deke mi k ní vůbec nesedí. Každopádně nejhorší postavou je Stiflerova máma! V Prcičkách je super, ale tady ty její kecy nesnáším a nejradši bych to při scénách s ní vypnul. To pískání z obecenstva v každém dílu, když se poprvé objeví, nechápu. Její šatník taky hrůza! Hned za ní Han, neustálé omílání vtípků na jeho výšku a panictví mě už fakt nebaví. Nejlepší postavou je rozhodně Earl a pak určitě Oleg, jejich humor je super. V celkovém důsledku je to prima seriál, který umí pobavit, ale i doslova nasrat. Nechal bych to na průměru, ale za Caroline ten bodík přidám. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Socky nakoukané zas tak dobře nemám a nikdy jsem na ně nekoukala chronologicky, ale dílů jsem viděla docela dost, na to, abych řekla, jestli se mi líbí nebo ne. A sice, že je ten humor opravdu hodně americký a vcelku povrchní až vulgární, tak to nějak funguje a odpovídá to zamýšlenému stylu. Holky jsou někdy fakt k popukání a když si chcete jen vymýt mozek u něčeho nenáročného, asi lze sáhnout zrovna po tomhle. Jo ale bez českýho dabingu, protože ten zdaleka nedokáže zachytit všechen americký kolokvializmus a slovní hříčky, takže nejlépe umět aspoň trochu anglicky a k tomu české titulky, jinak spousta vtipu vůbec nevyzní. A myslím, že zvlášť u dvou socek je tohle velké úskalí. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Američani se definitivně naučili dělat situační humor? Nebo jen další vlaštovka, co jaro nedělá? Každopádně fakt jedno z nejpříjemnějších seriálových překvapení ever: k dokonalosti dovedený odkazy i dvojsmysly (v tomhle ohledu mě celkově nenapadá rovnocennej konkurent), adekvátní těžení z protikladných protagonistek. Vždycky si ohromně užívám jednání Max se zákazníky a pak mě napadá ještě jedno plus a zároveň podobnost s Trpaslíkem (což je vždycky milý, když americký sitcomy letmo a třeba nevědomky odkazujou na ty britský) - herci se prostě přirozeně smějou gagům svým i cizím, na nic si nehrajou, amatérismus z toho jenom čiší. Což vskutku, v obou případech, vnímám jako pozitivní element. Potom jediný co … moc jsem nepochopil postavu odstrčenýho černošskýho DJe/pokladního, jeho humorná podstata jako by mi zůstala skryta. Edit po části druhý série: Budu radši dělat, že jsem druhou řadu nikdy nenačal. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Rozmazlená, ale schopná princeznička Caroline (Beth Behrs) přišla vinou otcových podvodů o peníze a musí se začít živit jakoukoli prací. Přijme proto místo servírky ve Williamsburg Diner, kde se seznámí s pohodářkou Max (Kat Dennings). Ta je z chudých poměrů, a jestli někdy mívala nějaké ambice, dávno na ně zanevřela. Její jedinou radostí vyjma randění je pečení lahodných košíčků. Caroline spatří v Maxině cukrářském nadání podnikatelský potenciál, a cesta za splněním snu o vlastním byznyse může začít. 2 Broke Girls je sitcom, který si na nic nehraje. Nepředstírá, že je kdovíjak inteligentní (narozdíl od TBBT), nevyžaduje od diváků zvýšenou pozornost kvůli sofistikovaným running jokům (Arrested Development) ani znalost popkultury (30 Rock). Je to přímočará oddychovka, jejíž humor je založený na nesčetných dvojsmyslech (co čekat, když tvůrkyní je ženská jménem Whitney Cummings. Nelíbil? Tak to 2 $ocky nejsou pro Vás) a zesměšňování rasových a kulturních stereotypů (především těch amerických). Max i Caroline jsou docela fajn postavy a tak nějak se jim nedá nefandit, tím spíš, když nám konec každého dílu hlásí stav jejich bankovního konta, což je hezký nápad, mimochodem. Podpůrný cast většinu času holky solidně doplňuje, nahrává jim a sem tam i baví samostatnou linkou, ať už perverzní kuchař Oleg, cool pokladní "taťka" Earl nebo korejský majitel restaurace Han. Paradoxně nejmíň se mi do seriálu hodí rozverná polská podnikatelka Sophie (Jennifer Coolidge, tu totiž jinak můžu prakticky kdekoli, ať už v Prcinách, Joeym, Nip/Tucku nebo Lemonym), která by byla fajn ozvláštnění, kdyby se objevila sem tam jednou za pár dílů, ale regulara z ní dělat nemuseli (už jen proto, že při každém vstupu na scénu u ní jako u jediné zazní z obecenstva nadšené "whoooooooo!" od mužské části, ne že by ve svých dvaapadesáti pořád nebyla MILFka, ale je to trochu zbytečné). První dvě série byly osvěžujícím přírůstkem do vyčichlého žánru sitcomu, po aktuálních šesti je toho všeljakého opakování a vykrádání sebe sama přece jenom příliš, a já tak musím s hodnocením dolů. ()

Galerie (1 121)

Zajímavosti (104)

  • Kat Dennings, představitelka Max, a Nick Zano, představitel Johnyho, jsou partnery i v reálném životě. Poznali se během natáčení a pár tvoří od prosince roku 2011. (DeeH)

Reklama

Reklama