Reklama

Reklama

The Punisher

(seriál)
  • USA Marvel's The Punisher
Trailer 3
USA, (2017–2019), 23 h 2 min (Minutáž: 47–58 min)

Tvůrci:

Steve Lightfoot

Předloha:

Gerry Conway (komiks), Ross Andru (komiks)

Hudba:

Tyler Bates

Hrají:

Jon Bernthal, Ebon Moss-Bachrach, Ben Barnes, Amber Rose Revah, Jaime Ray Newman, Kelli Barrett, Paul Schulze, Jason R. Moore, Deborah Ann Woll (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(26)

Bývalý mariňák, který jde po zločincích odpovědných za vraždu svojí rodiny, se ocitne v pasti armádního spiknutí. (Netflix)

Recenze uživatele aR3Zz k tomuto seriálu (27)

Ve tři ráno (2017) (S01E01) 

Velmi nadějný "otvírák". Je brzy na hodnocení, ale příslib tady je velký. Překvapila mě surovost, která ještě překováná už tak krvavého daredevila. ()

Dva mrtví muži (2017) (S01E02) 

Pomalejší díl, moc jsem se nechytal, je to spíše seznamování se hrdiny a prostředím, což mě moc nezaujalo. ()

Kandahár (2017) (S01E03) 

Zábavný díl. Těžko soudit Micra, ale Frank to řeší svým typickým způsobem mariňáka. Flashbacky jsou také velmi povedené a dodávají Frankovi (i celému Punisherovi) celistvost. ()

Doplnění zásob (2017) (S01E04) 

Past vedle pasti. Tedy spíše podraz v podrazu. Pěkný akční díl, kde nejlepší je konec. ()

Gunner (2017) (S01E05) 

Další akční díl, tentokrát styl "Rambo v lese". A ne s úplně šťastným koncem... Nicméně řežba úžasná, karty jsou poodhaleny a další díly mají jóoo co řešit. ()

Jidášská koza (2017) (S01E06) 

Co čekat od dílu, kde je hlavní hrdina totálně zmasakrový a neschopen akce. Naštěstí to není epizoda zcela hluchá, rozjíždí se některé zajimavé dějové linky (u některých z nich nemám tušení, proč, a kam povedou) ()

Na mušce (2017) (S01E07) 

Past sklapla... Nebo ne? Až s posledními sekundami dílu pochopíte jeho název. Jak výstižný! Svižný díl, opět spousta akce, opět trochu intrikaření. Velmi vysoká úroveň je zpět! ()

Chladná ocel (2017) (S01E08) 

Jsme na topu série! Tedy alespoň doposud, nechce se mi věřit, že to může být ještě lepší, ale milerád se nechám překvapit! Trošku pomalejší první půlka dílu, politikaření a rozmotávání nitek. Vše ale vykoupeno "pastí" na konci a velmi nekompromisním chladnokrevným zakončením. A ať žije Billy, povedené postupné vybarvení a vygradování jednoho ze záporáků... ()

Čelem k nepříteli (2017) (S01E09) 

Punisher je zpět! Zlomový díl, mnoho linek nabere nový směr či spád! ()

Ctnost zlých (2017) (S01E10) 

Skvělá epizoda, dosavadní vrchol série! Změna časové posloupnosti a jinak pojatý sled událostí tomu vnáší nový nádech. Pořádně se to zamotává a nakonec skončí příjemně překvapivě. ()

Nebezpečí nablízku (2017) (S01E11) 

Přihořívá, skoro až hoří! Tenhle díl ještě lepší než ten téměř dokonalý předchozí! Smyčka se utahuje, vypadá to beznadějně, akce graduje! Herecký výkon Punishera je nepopsatelný, tahle role je jakoby šitá na míru. Je to tak uvěřitelné! ()

Doma (2017) (S01E12) 

Absolutní vrchol celé série! Finále, o kterém jsem si nechal jen zdát, se stává skutečností! Nečekané zvraty, krutopřísná akce, nekompromisně surové záběry. Přesně to, co byste od takového seriálu čekali! Samotný díl vyřešil ústřední záplatku a na poslední díl zbylo jen pár vedlejší linií, tak doufám, že to bude důstojné. ()

Memento mori (2017) (S01E13) 

Přestože opravdové finále jsme si užili v předchozím díle, tato dohra byla více než důstojná. Líbila se mi forma, líbilo se mi celkové rozuzlení. Samotný střet s padouchem nic extra, ale omáčka okolo tomu dala potřebnou příchuť. Celá série jedním slovem boží. ()

Season 2 (2019) (S02) 

Celou sérii hodnotím velmi pozitivně, byť nebyla tak kvalitní jako ta první. Především střed byl slabý, pomalý a ukecaný. Začátek (3 díly) a konec (poslední 4) naopak v nejvyšší kvalitě, takže celkový dojem super. ()

Roadhouse Blues (2019) (S02E01) 

Začátek ve velkém stylu. Jen tak dál! ()

Bojuj nebo uteč (2019) (S02E02) 

Logicky se muselo zpomalit a začít vysvětlovat. Nutné zlo každého rozjedu série. ()

Rozbouřit vodu (2019) (S02E03) 

Super, oťukávání Franka a Rachel, bitka, přestřelka... Tohle chci. ()

Jizva (2019) (S02E04) 

A další kecací epizoda, kde se až moc mluví. Ale je to logické, Frank potřebuje zotavení a Billy rozjezd svého příběhu. Přesto se mohlo zkusit z toho vyždímat více. ()

Spodci (2019) (S02E05) 

"Když víš, že to přijde, tak to není past". A tak nás čeká další řežba, tentokrát pěstmi. A Franka zřídí jako vždy. Načež to Pilgrim přijede pouklízet. Ale něco tomu chybí... A ani Pilgrim zatím není nic moc. ()

Nakazat (2019) (S02E06) 

"Štve tě, žes ho nezabil že? Tak jestli chceš, můžeš to tu podpálit..." bylo asi to nejlepší, co tento díl nabídl. Jinak patřil mezi ty slabší. Posunul se děj, vysvětleny další postavy, ale to hlavní chybělo. Frank měkne a ani jeho psychologický profil není už tolik zajímavý. Ale spojení s Amy zatím funguje. ()

Související novinky

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (více)

Daredevil nabírá nové tvůrce

Daredevil nabírá nové tvůrce

29.10.2023

Nedávno vyšla zpráva, že Marvel kompletně překopává svoji televizní strategii a uchýlí se nyní k tradičnímu formátu pilotů, showrunnerů a tzv. writer’s room (menších skupinek scenáristů, kteří mají… (více)

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

24.02.2022

Před pár týdny přišla zpráva, že Netflix stahuje své marvelovské seriály jako Daredevil nebo Punisher ze svých serveru. To samozřejmě rozjelo spekulace o tom, kde asi seriály, jež se teprve nedávno… (více)

Reklama

Reklama