Reklama

Reklama

Doktorka Quinnová

(seriál)
  • USA Dr. Quinn, Medicine Woman (více)
Drama / Rodinný / Western
USA, (1993–1998), 114 h 7 min (Minutáž: 43–90 min)

Tvůrci:

Beth Sullivan

Hrají:

Jane Seymour, Joe Lando, Shawn Toovey, Chad Allen, Orson Bean, Erika Flores, William Shockley, Geoffrey Lower, Barbara Babcock, Jessica Bowman, Larry Sellers (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(149)

Doktorka Quinnová se ničeho nezalekne. Nejenže se musí sama postarat o děti, hlavně však musí jako lékařka bojovat o důvěru občanů osady... (TV Prima)

Recenze (233)

Mukl007 

všechny recenze uživatele

Když mi bylo asi 5 let, tak jsem tenhle seriál měl rád... Bohužel. Když jsem ho pak viděl v pozdějším věku, tak jsem si dal tu práci a pár dílů zhlédl, stále jsem totiž čekal, že mě chytne. Žel, nestalo se tak. Je to slátanina o nadpozemsky šikovné a hodné "paní", která, nevím proč, chodí s naprostým idiotem s ještě horším jménem. ()

alpeew 

všechny recenze uživatele

Ano, je to naivní a idealistický pohled na svět, ale proč ne? V době plné násilí a bezpráví mi každý díl dá naději, že by to šlo, kdyby každý začal u sebe. Native americans byli i bojovníci, ale hlavně to byli moudří lidé, kteří dokázali přežít v pustinách, doslova spjatí s přírodou. Od niích bylo třeba začít s budováním nového světa .Leč nestalo se tak pravděpodobně nikde na světě, snad kromě Nového Zélandu, a teď litujeme všichni. Mozaika lidských vlastností, slabostí, ale i pevných charakterů v městeřčku mne baví, herci jsou skvěle vybraní, talže - ráda se na seriál kdykolií znovu podívám. ()

Reklama

Formanka 

všechny recenze uživatele

Mám hodně ráda atmosféru tohohle seriálu, hudbu, Sullyho:), jejich propojení s přírodou, Mikeinu samostatnost a odvahu...vždycky se ve mně rozlije takový příjemný teplo, když se na to dívám. Pro mě hlavně pocitovej seriál........ Jsem znovu koukla na pár dílů a je to...laciný. Laciná romantika. Co se mi na tom tolik líbilo? Fakt zvláštní. Snižuju hodnocení. ()

pávek 

všechny recenze uživatele

Amíkům dochází herci. Jak jinak si vysvětlit účast herce v díle Zpívající kovboj, který vykrade kostelní kasičku, aby se vzápětí vrátil jako nejlepší přítel Sullyho již od dětství a který pak dělá místního šerifa. A další herec se objeví jako podvodník, který okrade celé městečko prodejem falešných akciových papírů na chladící skříň a hle, je zase zpět, jako druhý lékař a potenciolání zeťák doktorky Majky. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Když jsem ještě chodíval na základní školu a sem tam jsem měl tu angínu a ležel doma, tak doktorka Quinnová byla každodenní součástí mého léčení :-D. Sledoval jsem to a obdivoval nádhernou vizuální stránku. Dnes se už an to nedívám, protože mi to přijde nudné, ale kdysi jsem si to docela užíval, tak si dovolím dát 3 hvězdičky. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (32)

  • Natáčení probíhalo v přírodě v okolí Malibu. (Lynette)
  • Chad Allen (Matthew) kvůli natáčení odložil studium na univerzitě. (Zephyr01)

Reklama

Reklama