Reklama

Reklama

Show Jana Krause

(pořad)
  • Slovensko Talk show Jana Krausa
Talk-show / Zábavný
Česko, 2010, 48 min

Účinkují:

Jan Kraus (moderátor), Miroslav Etzler, Miroslav Donutil, Jiří X. Doležal, Betka Stanková, Yemi Akinyemi, David Kraus, Jiří Krampol, Madeleine Albright (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Primě. (TV Prima)

Recenze (433)

tron 

všechny recenze uživatele

Nie, sorry, Janovi Krausovi (proti ktorému a priori nič nemám, skôr naopak) to stále nejde. Nie je to zlé, ale nie je to ani príliš dobré. S prestávkami to sledujem od r. 2010 a vtedy som si vravel, že sa z toho Kraus dostane, že to s pribúdajúcimi rokmi, dielmi a hosťami (a rozhovormi) bude lepšie. Ale nie, aj v roku 2019 je to rovnaké - často bez pointy, s divne vedeným dialógom (spomedzi všetkých "odporúčam" trápny 15-minútový teror renomovanej sympatickej baletky otázkami o tom, prečo jej kolegovia počas predstavenia nosia suspenzory). Ak aj pointa nezaznie (čo často nezaznie), tak kapela (v čele s moderátorovým synom, nič proti tomu) si z toho nič nerobí a buchne tam "džingel" ako keby zaznel vtip desaťročia. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Krause jsem sledovala zpočátku, kdy mě dokázal svou arogancí a uřvaností šokovat. To netrvalo dlouho a léta už dávám přednost jeho kolegovi Karlu Šípovi. V talk show mě zajímají především hosté, nikoli moderátorovo ego (zvláště, pokud nic jiného nemá). Klidně bych dala i "odpad", ale nedám, z úcty k hostům show, kteří nejsou politiky. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Po emigraci Honzy Krause z veřejnoprávního do soukromého prostoru se toho moc nezměnilo, ale je těžké vytvořit týden co týden tři čtvrtě hodiny trefných sarkastických poznámek. Proto se to někdy povede lépe, jindy hůře, ale vždy se najde okamžik, při kterém Kraus svou jedovatou slinou rozvibruje mou bránici. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tento formát talk-show, zdá se mně poněkud obehraný a nevtipný. Kraus ve své nabubřelosti dokáže být velmi často na kameru vyjevený a daří se mu předstírat před hostem, jak ne všemu rozumí (například v souvislosti s profesí hosta), ale protože nemá rád od novinářů, když jsou mu pokládány jízlivé otázky, nechává pozvaného hosta žvástat o ničem. A do toho pěkně skáče do řeči, šmátrá kdesi pod stolem po zvětralé Mattonce, kterou si reklamně propaguje a jeho syn pak na podiu se svojí nemožnou kapelou zazpívá nějaký song, se kterým by ho všude jinde vypískali. Pořad odsunutý na pozdní hodinu by mohl plnit funkci peprné talk-show, ale když tam nikdo pořádný nechodí, dostaví se pocit zbytečnosti sledovat takový pořad. Kraus není Jay Leno ani Conan O´Brien, ale jen Kraus, který přišel s opsaným formátem amerických talk- show, které se na rozdíl od té "primácky" fádní, když ne ničím jiným, chlubí opravdu kvalitním zástupem celebrit. Když si přečtu, kdo u něho každý týden je, hodím ignor, a ekoefektivně si jeho talk-show nepustím. 20% ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Super pořad, u kterého se minimálně jednou za každé „sezení“ zasměju. Kraus je šašek, občas mi přijde, že zachází až za linii toho, co je a co není etické - ale to je právě jeho úkol. Nedivil bych se, kolik představených „celebrit“ skončilo uražených. Ale líbí se mi, že si svůj styl i přesto zachovává. ()

Galerie (152)

Zajímavosti (14)

  • Show Jana Krause se dne 10. 3. 2020 poprvé natáčela bez diváků. Poprvé za dobu vysílání pořadu v divadle Archa čekala na tři hosty smutná kulisa – prázdné hlediště bez diváků  Kvůli tehdejšímu nařízení vlády vzhledem k šíření koronaviru se muselo natáčet bez publika. (TheSlezy)
  • Část čtyřicáté první epizody pořadu byla 1. května roku 2011 natočena v Mnichově, přičemž hostem byl Josef Mašín, který dlouhodobě odmítal do České republiky přijet. (JoranProvenzano)
  • Část čtyřicáté deváté epizody pořadu byla natočena v prostorách fotbalového stadiónu Stamford Bridge klubu Chelsea Football Club v Londýně, přičemž hostem byl Petr Čech. (JoranProvenzano)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama