Reklama

Reklama

Show Jana Krause

(pořad)
  • Slovensko Talk show Jana Krausa
Talk-show / Zábavný
Česko, 2010, 48 min

Účinkují:

Jan Kraus (moderátor), Miroslav Etzler, Miroslav Donutil, Jiří X. Doležal, Betka Stanková, Yemi Akinyemi, David Kraus, Jiří Krampol, Madeleine Albright (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Primě. (TV Prima)

Recenze (433)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála českých produktů označených nálepkou talk-show a zároveň ovenčen více než koukatelnou a poslouchatelnou úrovní. To se v čechách moc často neděje. Hlavně Jan Kraus si přinesl úžasnou formu a baví. Protože to co tam svým hostům provádí je parádní. Jako příklad za všechny díl, kdy rapoval s Rytmusem. To jsem se vážně nasmál. nesleduju pravidelně, ale když vidim, tak se většinou bavim. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Po emigraci Honzy Krause z veřejnoprávního do soukromého prostoru se toho moc nezměnilo, ale je těžké vytvořit týden co týden tři čtvrtě hodiny trefných sarkastických poznámek. Proto se to někdy povede lépe, jindy hůře, ale vždy se najde okamžik, při kterém Kraus svou jedovatou slinou rozvibruje mou bránici. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Super pořad, u kterého se minimálně jednou za každé „sezení“ zasměju. Kraus je šašek, občas mi přijde, že zachází až za linii toho, co je a co není etické - ale to je právě jeho úkol. Nedivil bych se, kolik představených „celebrit“ skončilo uražených. Ale líbí se mi, že si svůj styl i přesto zachovává. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Víte, já mám Krause ráda. Líbí se mi jeho pohotovost a to, jak rychle se dokáže přizpůsobit hostu a zrovna probíhající konverzaci. To chce vážně excelentní komunikační schopnosti. Ale jedno mě taky dost trápí (a z a to je hvězda dole). A sice.. jak jednou Kraus řekl, že by si přál, aby jeho show byla populární jako u Davida Lettermana, jenže u tohoto pána si pozvánku musí lidé zasloužit a něco dokázat. Ale pan Kraus asi sám nechápe, co tím myslí, anebo v ČR a SR nemáme tolik lidí, kteří by si to zasloužili. Ne jednou jsem právě viděla díl s nějakou nickou, která ukázala prsa, neumí ani artikulovat, mele nesmysly a Kraus z toho těží. Jestli to tak bude pokračovat, nevím nevím, zda udržím své 4 hvězdy. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Krause jsem sledovala zpočátku, kdy mě dokázal svou arogancí a uřvaností šokovat. To netrvalo dlouho a léta už dávám přednost jeho kolegovi Karlu Šípovi. V talk show mě zajímají především hosté, nikoli moderátorovo ego (zvláště, pokud nic jiného nemá). Klidně bych dala i "odpad", ale nedám, z úcty k hostům show, kteří nejsou politiky. ()

Galerie (152)

Zajímavosti (14)

  • Show Jana Krause se dne 10. 3. 2020 poprvé natáčela bez diváků. Poprvé za dobu vysílání pořadu v divadle Archa čekala na tři hosty smutná kulisa – prázdné hlediště bez diváků  Kvůli tehdejšímu nařízení vlády vzhledem k šíření koronaviru se muselo natáčet bez publika. (TheSlezy)
  • Jan Kraus vždy před televizní premiérou zveřejňuje jako příznivce moderních vymožeností a techniky na facebooku fotky s hosty a někdy přidá i zajímavý komentář. (DeeH)
  • Část čtyřicáté deváté epizody pořadu byla natočena v prostorách fotbalového stadiónu Stamford Bridge klubu Chelsea Football Club v Londýně, přičemž hostem byl Petr Čech. (JoranProvenzano)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama