Reklama

Reklama

Show Jana Krause

(pořad)
  • Slovensko Talk show Jana Krausa
Talk-show / Zábavný
Česko, 2010, 48 min

Účinkují:

Jan Kraus (moderátor), Miroslav Etzler, Miroslav Donutil, Jiří X. Doležal, Betka Stanková, Yemi Akinyemi, David Kraus, Jiří Krampol, Madeleine Albright (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Primě. (TV Prima)

Recenze (433)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála českých produktů označených nálepkou talk-show a zároveň ovenčen více než koukatelnou a poslouchatelnou úrovní. To se v čechách moc často neděje. Hlavně Jan Kraus si přinesl úžasnou formu a baví. Protože to co tam svým hostům provádí je parádní. Jako příklad za všechny díl, kdy rapoval s Rytmusem. To jsem se vážně nasmál. nesleduju pravidelně, ale když vidim, tak se většinou bavim. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Krause pravidelně nesleduju, viděl jsem asi 1/4 všech dílů. Na díly občas mrknu přes internet podle hostů. Některé jsou fakt povedené a vtipné za plný počet, ale spousta jich je pro mě i nezajímavých. Když se zadaří s výběrem hosta, tak je to především díky zásluze jejich charisma a zábavy než o tom, co řekne Kraus. Proto dávám průměrné 3*. Namátkou si vybavím Suchoše s Genzerem, Němcovou, Babiše,.. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Někdy spíše one-man show, než talk-show Jana Krause, nicméně svoje čaro má - člověk prostě musí spolknout fakt, že host je tu až v druhé řadě a divák se často nedozví skoro nic, co by stálo za řeč. Krausova verbální ofenziva, jíž je vlastní nadrzlá arogance s nenechavou shazovačností a jejímž prostřednictvím je host neustále přerušován a vláčen tématy sem a tam, nemusí sednout každýmu. Když tuhle výzvu host ustojí, nebo jí dokáže dostatečně konfrontovat, vznikají ty nejlepší epizody. Když ne, ztratí Krausovo ego směr a nedokáže svoje vystupování adekvátně korigovat. Neobstojí argument, že se to o něm ví a že k němu "ti slabší" nemají lozit - i specifičtí moderátoři by měli ovládat všechny sféry konverzace a nebrodit se v bahně pokleslosti. Moderátor by zkrátka měl být neustále pánem situace, nikoliv samolibým panákem; Kraus to bohužel neumí, není flexibilní ani opravdu pohotový a ovládá jen tu svou specifickou ofenzivní polohu - což je koneckonců důvod, proč moderátorskou legendou nikdy nebude. Jsou tu epizody, které byly boží a jsou tu epizody, za něž by se měla produkce stydět. ()

Danula13 

všechny recenze uživatele

Hosté občas vtipnější a zajímavější, občas zase nudní a zbyteční. To stejné platí i pro občas rádobyvtipné Krausovy postřehy a prupovídky směrem k hostům. A to stejné platí pro celý Krausův pořad jako takový. Angažovaný člen globalistického Havlova bratrstva pravdy a lásky (stejně jako jeho bratr) prahnoucí po vlivu na chod veřejnoprávní televize a končící prozatím na Primě. Tak jo, uvidíme ... ! ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Záleží na tom kdo je za hosta. Jestli se mi nelíbí host, napraví to pan Kraus. Který má ovšem také své dny, které se nepovedou, a místo svého ostrého vtipu se jen ostře ztrapní. Někdy z této show mám tento pocit. Ovšem třeba se to zmení. Myslím že v česku není možné udělat show jako jsou v Americe, a přesto se o to neustále někdo snaží. ()

Galerie (152)

Zajímavosti (14)

  • Část čtyřicáté šesté epizody pořadu byla 22. září roku 2011 natočena v Bratislavě, přičemž hostem byl Larry King, který tam byl na pozvání televisní sanice TA3. (JoranProvenzano)
  • Show Jana Krause se dne 10. 3. 2020 poprvé natáčela bez diváků. Poprvé za dobu vysílání pořadu v divadle Archa čekala na tři hosty smutná kulisa – prázdné hlediště bez diváků  Kvůli tehdejšímu nařízení vlády vzhledem k šíření koronaviru se muselo natáčet bez publika. (TheSlezy)
  • V 18. dieli roku 2019 bolo po prvýkrát v celej histórii programu, keď sa jeden človek ako hosť objaví vo dvoch po sebe idúcich dieloch. Vedenie televízie Prima sa totiž rozhodlo, že sa uvádzanie populárneho programu Show Jana Krausa prekvapivo ujme na jeden večer práve Ján František Uher. Dôvodom bolo to, že televízia si uvedomila, že sa obľúbenému moderátorovi podarilo v predchádzajúcom dieli urobiť nevkusný prešľap, a preto dalo mladému hercovi príležitosť zasadnúť do kresla miesto Jana Krause. (Raccoon.city)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama