Reklama

Reklama

Show Jana Krause

(pořad)
  • Slovensko Talk show Jana Krausa
Talk-show / Zábavný
Česko, 2010, 48 min

Účinkují:

Jan Kraus (moderátor), Miroslav Etzler, Miroslav Donutil, Jiří X. Doležal, Betka Stanková, Yemi Akinyemi, David Kraus, Jiří Krampol, Madeleine Albright (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Primě. (TV Prima)

Recenze (433)

Gavin87 

všechny recenze uživatele

Dívat se 48 minut na subjekt JK trpící napoleonským komplexem je pro mě dost silná káva. Subjekt JK si svůj komplex v podstatě kompenzuje dvěma způsoby. Vyvýšeným místem z něhož shlíží k hostům na gauči ( subjekt JK si tak vytvoří pocit vyšší postavy) a právem vésti monolog s celou sadou rádoby vtipných poznámek a slovních zásahů vůči svým hostům, kteří mají právo nahrávat subjektu JK na smeč a přihlouple se usmívat (subjektu JK to dodává pocit větší sebehodnoty). ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Ať už Uvolňete se, prosím, tak Show Jana Krause je pořád velice kvalitní a vlastně nejkvalitnější zábava na českých obrazovkách. Osobně nevidím téměř žádný úpadek, pouze změnu televize a jména pořadu. Kraus to má v hlavě srovnané, má přehled o svých hostech a jeho politická satira se mi opravdu líbí. Umí zahrát natvrdo, nebojí se hostů a jde mu to na výbornou. Kraus je špička v Talk-Show. Kvalita dílů se taky odvíjí od hostů, ale bavím se vždycky. ()

Reklama

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Nejdřív Další prosím, pak Občan Kraus, pak Uvolněte se prosím a nejdéle Show Jana Krause. A vlastně furt to samé. První a třetí pořad jsem sledoval pravidelně, ten poslední jen občas na youtube a hodně podle hosta a jsem moc rád, že na youtube jsou vystřižené scény. Na druhou stranu se ale v plné nahotě ukázalo to, kolik toho vystřiženého je a je to hrozná škoda. Pokud by byla vystřižená opravdu jen skutečně hluchá místa či technické pauzy, tak by to bylo úplně v pohodě, ale tím střihem se často mění úplně celé vyznění toho rozhovoru a to je docela věc nechutná a naprostá většina diváků to vystřižené neuvidí. V plné kráse si to holt užijí jen lidé, co přijdou na samotné představení. Asi dvakrát jsem přitom na představení byl i přímo v kapele a bylo to velmi uvolněné a fajn, v televizi to bohužel působí jinak. Chápu, že je potřeba se vejít do televizního času a je stejná délka představení jako v Uvolněte se prosím, ale fixní čas. To je prostě největší slabina. Například před psaním komentáře jsem zhlédl rok starý rozhovor s Terezou Dočkalovou, v nevystřižené části mluví prakticky jen Kraus, prezentuje svoje názory, Tereza má prostor se vlastně jen blbě smát a diváci Primy si možná akorát řeknou: "hmm, kráva", ve vystřižených scénách je ale úplně jiný rozhovor, mnohem více se probírá vlastně to, kvůli čemu tam přišla a paradoxně je to vlastně i větší sranda. Nechápu. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Túto "show" už nejakú dobu nesledujem, pretože sa cítim trápne, keď vidím, ako úroveň bavičstva Jana Krausa padá od nádejných začiatkov k samotnému dnu. Zatiaľ čo Marek Eben a nakoniec aj Karel Šíp si svojich hostí vážia a snažia sa ich prezentovať v najlepšom slova zmysle, tento egomaniak vidí show v tom, že svojich hostí vyvádza z rovnováhy, častejšie však zosmiešňuje a ponižuje. K tomu znejú pazvuky kapely jeho synáčka a "skřehotavý" zlomyseľný smiech tatínka. Od úlohy v Dívce na koštěti sa mentálne príliš neposunul. ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

V nekonečnej záplave televízneho hnoja v podobe reality show, vyčníva táto talkshow ako jasný televízny klenot. Jan Kraus je taký borec, že si dokáže podať kohokoľvek, kto sa v jeho talkshow objaví. Má neskutočne charisma a jeho hlášky a vychytávky sa vždy trefia do čierneho a preto sa jedná o kvalitnú televíznu zábavu, ktorej môžem dať s kľudným svedomím plný počet. ()

Galerie (152)

Zajímavosti (14)

  • Jan Kraus vždy před televizní premiérou zveřejňuje jako příznivce moderních vymožeností a techniky na facebooku fotky s hosty a někdy přidá i zajímavý komentář. (DeeH)
  • Část čtyřicáté deváté epizody pořadu byla natočena v prostorách fotbalového stadiónu Stamford Bridge klubu Chelsea Football Club v Londýně, přičemž hostem byl Petr Čech. (JoranProvenzano)
  • Osmdesátá osmá a osmdesátá devátá epizoda pořadu byly 29. září roku 2012 natočeny v Bohemian National Hall (České národní budově) v New Yorku. Odvysílány byly v opačném pořadí, přičemž hosty byli (dle odvysílání) Jan Linhart, Pavlína Pořízková, Petr Sís a s písní Ivan Král; Marián Gáborík, Markéta Irglová, Bohdan Pomahač. (JoranProvenzano)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama