Reklama

Reklama

Show Jana Krause

(pořad)
  • Slovensko Talk show Jana Krausa
Talk-show / Zábavný
Česko, 2010, 48 min

Účinkují:

Jan Kraus (moderátor), Miroslav Etzler, Miroslav Donutil, Jiří X. Doležal, Betka Stanková, Yemi Akinyemi, David Kraus, Jiří Krampol, Madeleine Albright (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Primě. (TV Prima)

Recenze (433)

peiton 

všechny recenze uživatele

Pán Kraus má zvláštny druh humoru.To len treba pochopiť.Páčia sa mi kulisy.Je to také po americku. Dôležité je v relácii aj to,akých má hostí.Myslím tým,ich druh či charakter.Nie všetci sú zaujímaví a nie všetci sú tiež vtipní.Inak to musí Kraus ťahať za dvoch.Komik,ktorý si vie urobiť srandu sám zo seba má u mňa vždy bod navyše.Jedno čomu nerozumiem je občasná hudobná vsuvka počas relácie,ktorá je skôr na škodu ako na osoh.Inak príjemná oddychovka ak nie je do čoho pichnúť. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Nejsem cílová skupina, nejsem pravidelný divák, možná bych neměl hodnotit. Ale co chci vypíchnout, tak díl z 26. 10. 2016 s mnoha osobnostmi. Tohle je přesně ten přínos televize, tedy že dá prostor kritickému hlasu vůči mocipánům, kterým z ruky ta shnilá jadérka zobat nemusíme. Ano, toto by měla být úloha médií, dát svobodným lidem prostor pro vyjádření. Není to jediný díl, který jsem viděl, zbylé díly mě neurazily, nenadchly. Takže dobrý za 3*. ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Krause pravidelně nesleduju, viděl jsem asi 1/4 všech dílů. Na díly občas mrknu přes internet podle hostů. Některé jsou fakt povedené a vtipné za plný počet, ale spousta jich je pro mě i nezajímavých. Když se zadaří s výběrem hosta, tak je to především díky zásluze jejich charisma a zábavy než o tom, co řekne Kraus. Proto dávám průměrné 3*. Namátkou si vybavím Suchoše s Genzerem, Němcovou, Babiše,.. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Jajk Kraus před začátkem vysílání na TV PRIMA řekl, že tahle země má přes deset milionů obyvatel, takže se neobává, že by o nedostatek zajímavých hostů byla nouze... Náhodně pořad sleduji, a to především když má J. Kraus hosty, které neznám a často mě překvapí, že mají v sobě tak zajímavé názory či když si pozvě lidi, kteří se mi ztratili z očí, ale nějakou stopu ve mě dříve zanechali. Občas si J. Kraus zve ale i velmi nezajímavé hosty, kteří jsou zajímaví jen skrz jednu zvláštnost a to je pk nudný čas.... Co se mi taky nelíbí a klesá na nižší úroveň tak je huddební produkce jeho syna, který zpívá falešně, ale J. Kraus asi správně odhaduje, že takových je po televizích dneska víc, co nic neumí, ale hrají aspoň s chutí a zanícením, a že dost diváků nemá hudební luch a pokud mají, tak si zvyknou...(10.3.2011) ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Čo dodať. Zmenil sa názov. Pribudla reklama. Inak sa bojím len jedného. Český a slovenský rybník nie je nekonečný. Takže s každým ďalším dielom je potenciálnych hosťov menej a menej. Neviem ako Vy, ale ja mám najradšej tých obyčajných hostí. Zberatelia, rekordmani v nejakej neužitočnej disciplíne, amatérsky vynálezcovia. To je cesta, ktorou by sa mohla táto show uberať. Veď u nás je pošukov a domácich kutilov viac než dosť. Bohužiaľ časom ubudlo humoru a rýpania do hostí. Naopak pribudlo moralizovania, politických kecov a opakovania hlášok. ()

Galerie (152)

Zajímavosti (14)

  • Část čtyřicáté první epizody pořadu byla 1. května roku 2011 natočena v Mnichově, přičemž hostem byl Josef Mašín, který dlouhodobě odmítal do České republiky přijet. (JoranProvenzano)
  • Část čtyřicáté deváté epizody pořadu byla natočena v prostorách fotbalového stadiónu Stamford Bridge klubu Chelsea Football Club v Londýně, přičemž hostem byl Petr Čech. (JoranProvenzano)
  • Show Jana Krause se dne 10. 3. 2020 poprvé natáčela bez diváků. Poprvé za dobu vysílání pořadu v divadle Archa čekala na tři hosty smutná kulisa – prázdné hlediště bez diváků  Kvůli tehdejšímu nařízení vlády vzhledem k šíření koronaviru se muselo natáčet bez publika. (TheSlezy)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama