Reklama

Reklama

Milionový lékař

(seriál)
  • USA Royal Pains (více)
USA, (2009–2016), 74 h 48 min (Minutáž: 41–67 min)

Předloha:

John P. Rogers (povídka)

Hrají:

Mark Feuerstein, Paulo Costanzo, Reshma Shetty, Brooke D'Orsay, Jill Flint, Campbell Scott, Henry Winkler, Anastasia Griffith, Christine Ebersole (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(104)

Hlavním hrdinou seriálu je mladý doktor Hank Lawson, který má všechno – perfektní kariéru, nádhernou přítelkyni a ohromný byt. Kvůli jedné nešťastné chvíli, kdy se rozhodne pomoci urgentnímu případu a odmítne bohatého sponzora nemocnice, který následkem toho zemře, přijde o všechno.O několik měsíců později je z něj naprostá troska. Z naprosté letargie jej vytrhne až jeho bratr, který jej vezme do Hamptons a dostane na jeden z VIP večírků. Během večera se stane nehoda, při které je potřeba zásahu lékaře – a pouze Hank je schopný stanovit diagnózu.Druhý den Hank obdrží telefonát s prosbou o pomoc dalšímu, bohatému a mocnému případu, a pak další.... Zdá se, že je Hankova kariéra zachráněna, ale jemu samotnému není příjemné být “lékařem na zavolanou” bohatých a slavných. Když jej atraktivní zástupkyně místní nemocnice požádá, zda by se staral také o ty méně obdařené, uvědomí si, že stojí na hraně mezi vlastním prospěchem a pomocí ostatním. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

Lachvos 

všechny recenze uživatele

Příjemné jak na pohled, tak i na vše ostatní. Od každého trochu, nenáročné, tudíž si vybere každý divák a zároveň nestupidní, takže proč ne... ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Dlouho mi trvalo zvyknout si na postavy (tím myslím i hlavní postavu ztvárněnou Markem Feuersteinem), ale zvykl jsem si. I tak seriál považuji spíš za silnější průměr a proto dávám Royal Pains (původní název se mi zdá i mnohem lepší jak 'Milionový lékař') 3* ()

magnolia 

všechny recenze uživatele

doktor "house" skřížený s "macgyverem", co zastupuje "pobřežní hlídku", kamarády má z "o.c." a bráchu (z) "joeyho". dobře, to s tím "housem" bylo příliš optimistické, spíš si vyberte libovolnou postavu z "chirurgů" :o) ()

sator odpad!

všechny recenze uživatele

Já sem free vy jste free když je někdo nemocný je free když způsobím dopravní nehodu jsem free, to bych se z toho p.... ()

T!ckTack 

všechny recenze uživatele

Kromě House se mi nikdy žádný doktorský seriál nelíbil, ale tenhle je jiný. Skvělý doktor a zapeklité případy v příjemném exotickém podání plném slunce, boháčů, drahých aut a krásných ženských :-) Sice začátek je trošku jako pohádka o Popelce a doktor je asi největší šťastlivec na světě, ale oddechovka před spaním více než dobrá ()

bagetka007 

všechny recenze uživatele

První sérii Royal Pains jsem jakžtakž celou zkoukla, nicméně zbylé (prozatím) tři sezóny jsem poměrně rychle proklikala stylem první - prostřední - poslední díl série, ptž mě to prostě začalo unavovat. Stručně shrnuto - doktor/MacGyver se po chvíli okouká... ()

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Po první sezóně: zaplať pánbu! Vše je takové sladké, dokonalé, naivně potěšující, kdo by vlastně v reálu chtěl být ošetřen géniem Housem? Který se mimochodem donekonečna opakoval i v těch sprosťárnách a zásadně každého pacienta hned podcenil, osočil a udělal nejdřív aspoň pět mylných diagnóz - nepřipomíná to českou lékařskou realitu? Tady konečně doktor, který pořád neřeší svůj sexuální život, ale zajímá se jednou o pacienta, a ne ve smyslu tak tomu chudáčkovi blbečkovi něco nakecáme. ()

stephano 

všechny recenze uživatele

Souhlasim, je to velká oddechovka s krásnými ženamy, drahými auty, domy a bohatými lidmi . Co se, ale musí vyzdvihnout je skvélá hudba, výběr písniček jako by mi někdo vykrad mp3 bank. Kamera je hodně akční. A každý díl je opravdu výborně sestříhaný tak že ani minutu stopáže nenudí. (PS: Jill Flint v roli ředitelky nemocnice je neuvěřitelnej kus) ()

Aquarii odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám k tomu co dodat. Náhodou jsem to přepla na tenhle seriál a těšila se, že je to z lékařského prostředí. Holt jsem to vzdala již po 10 ti minutách. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Nenáročné odpočinkové pokoukání na americké milionáře a jejich zázračné nemoci. Je to divné, že nemají rýmu, kašel, teplotu nebo housera, tak jako my obyčejní lidé :-) Zřejmě platí, že čím větší má člověk konto, tím kurioznější má nemoc a úrazy. ()

dextrush 

všechny recenze uživatele

Mate radi všetko DOKONALÉ? Luxusné autá, prepychové vily, ľudí, ktorí sa prevážajú lietadlami a vrtuľníkmi? DOKONALÉ ženské prefabrikáty, prípadne DOKONALÉ ženy, trochu namaľované (len v prípade komparzu) ? Dokonalého DOKTORA, ktorý má viac šťastia, ako kedy budete mať vy, ktorý zvládne čokoľvek, kedykoľvek a neštíti sa na to použiť dokonca akumulátorovu vítačku s vrtákom z dielne? Ak ste na tieto otázky odpovedali ÁNO a páčil sa vám MacGyver, nenechajte si tento seriál újst. Ako bonus obdržíte hlúpeho brata, ktorý sa z tejto DOKONALEJ idylky bude trochu vymykať. ()

Reklama

Reklama