Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman (více)
Trailer 4

Ještě než se stala Wonder Woman, podstoupila princezna Amazonek Diana trénink, který z ní udělal neporazitelnou bojovnici. Vyrůstala v chráněném ostrovním ráji až do doby, kdy na jejich pobřeží havaroval americký pilot a vyprávěl jim o masivním konfliktu zuřícím v okolním světě. Diana opouští bezpečí domova s přesvědčením, že dokáže hrozbu zastavit. Diana bojuje po boku mužů ve válce, která má ukončit všechny konflikty, a objevuje plný potenciál svých schopností... a svůj skutečný úděl. (Freeman Ent.)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

woodsman

No chyběla mi tam... :D

Třeba jak se Pin náhle probudí uprostřed oceánu v celku... 

Nebo "Co touhle dobou se děje na Feminisféře... :D

na příspěvěk reagoval woodsman

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Je to její bratr. Přemýšlel jsem nad tím ještě před tím, než ho tak oslovila :)

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

Prometheus69

no napisal si to skoro dobre ale zeus mal prakticky 100% zasluhu vzniku WW tak podla mna musi bit to iste ako ares jeho syn tak ona jeho dcera takze ked vo filme mu povie je koniec bratcek je to 100% opravnene :D ale toto je fakt debata :D skvor com cital ten indian co bol s nimi v skupine mohol byt niakdy indiansky boh a mozno ho este uvidíme v buducnosti 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Tak sakra teď v tom mám bordel já... zas. 

Tak jo, Ares je Syn Dia.... i když ve WW vystupoval snad jako jeho bratr, nepůjdu proto znova do kina abych to zjišťoval. :D

Každopádně Diana je poloviční polobůh, Die jí měl ze smrtelnící, královnou amazonek... si jí uplácal z jogurtu, nebo to byla hlína? :D

Ale Ares je potomek Dia a Hery.. což jsou 100% bohové. 

Takže né sestra a bratr... ale spíš Sestřenice a Bratranec asi... :D

na příspěvěk reagoval woodsman

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

Prometheus69

nic v zlom ale nedrbeti ? :D zeus ma brata poseidona a hedesa Kronos je ich otec Titan. ares herkules a vela dalsich su jeho deti a aj WW :D vermi zisti si to 

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

dragon94

A jak se tam všicci objímali.... XD

Tak byl to spíš její strýček... 

Každopádně jsem ten konec pochopil tak že na chvilku byl Válka mrtev... spory a sváry byli na okamžik odloženy. 

Protože byli v nejbližší přítomnosti padlého Arése, tak proto taková euforie... 

Ovšem jak Diana řekl a později sama potvrdila... Není to božím zásahem, je to v nás, lidé jsou prostě takový. 

Takže ta harmonie nejspíš moc dlouho netrvala... prostě to vyprchalo jako kvalitní droga, duhový prášek nebo tak nějak... :)

 

Jinak Pine pravděpodobně mrtví není... Pač ten plyn co měl kapitoš měl v tom letadle, to se z míchalo z tím vražedným plynem.... a nějak ho to ochránilo. V podstatě ten výbuch spálil ten vražedný plyn... a on pak dopadl někde v oceánu... z totální Amnézii... Ale bude super silnej... něco jako HULK. :)

na příspěvěk reagoval woodsman

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Jo teď jsi mi připoměl tu hroznou pí**vinu, kdy už mi pak fakt došli ruce na facepalm.. a to, když Aresovi řekla... "Bratře"... Tím pro mě celé to finále ztratilo veškerou zbylou důstojnost.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, woodsman

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

dragon94

Ps: on jí neslíbil dovést k Aresovy... jen za tím kapitánem. 

Ona si myslela že je to Ares... ale neměla to potvrzený, tedy domnívala se.... no domnívala se asi sama.

Naivně. Tenhle prank se scénáristům věru moc nepovedl... :)

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Sweat55

Souhlasím stejný pocit z filmu mám i já. Plus totálně blbých posledních 20 minut.. nevyužití člonové "týmu" atd.. Nehledě na to, že příběh se skládá z opakování jediné věci pořáíd dokola.. a sice "Musím najít Arese", "Slíbil jsi, že mě dovedeš k Aresovi"...

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Prometheus69

Sweat55

Sweat55 (hodnocení, recenze)

Ištván87

Já se bohužel musím přidat na jeho stranu. Ta romance je tam úplně zbytečná, akce je málo a moc mě nebavila. Záporák vyloženě o ničem a origin jakej jsme viděli už tisíckrát. Měl jsem strašně vysoká očekávání a bohužel mě to moc nenadchlo. Ale jestli se ti to líbí, tak fajn.

na příspěvěk reagoval dragon94

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

NEkrom4nT

Dobrý, přečetl. Stejně jsem nepřišel na to, co ti v rámci žánru přijde slabší. V posledních letech jsou minimálně originy tak trochu na jedno kopyto. Wonder Woman docela vyčnívá. Například proto, že love story je tu dost uvěřitelná a není tu jen proto, aby měl hlavní hrdina/hrdinka mít objekt milostného zájmu (viz Doctor Strange, Thor, Fantastická čtyřka atd).

na příspěvěk reagoval Sweat55

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

NEkrom4nT

CGI je slabší. Tím jsi ovšem slabší stránky vyčerpal. Chápu, jsi proti tomu filmu osobně zaujatej, to se stává. Já už bych taky asi nedal vysoký hodnocení Transformerům, ani kdyby se jim pro jednou povedlo natočit slušný dí. Ale po dvojce, trojce a čtyřce už bych asi nedokázal koukat nezaujatě. Hlavně doufám, že v tomhle nehledáš oscarové výkony. Těch se v komiksárnách opravdu nedočkáš. Jak Chris Pine, tak Gal Gadot, na nichž celý film stojí, byli výborní, ohromně k sobě sedli, takže chemie byla takřka hmatatelná, zárovneň byla opravdu vtipná ta jejich malá nedorozumění, Dianino dobytí země nikoho patří mezi ty nejsilnější scény, jakých jsme se v posledních letech v komiksárnách dočkali, ačkoliv je to film o ženské hlavní hrdince, tak její mužský protějšek za ní ani v nejmenším nezaostává, což říkám jako někdo, koho akční hrdinky vždycky štvaly. Například v Iron Manovi 2 mi Black Widow vyloženě lezla krkem (což bylo asi dáno špatnou režií, protože v dalších filmech jsem jí vyloženě žral), ale do Diany bych se dokázal zamilovat. A podle většiny ohlasů v tom nejsem zdaleka sám. V rámci komiksových filmů za poslední roky je to fakt nadprůměr. Až na CGI, které je v pár momentech (bitka na pláži, házení Němců z oken) jako z nějaké starší videohry. Čili jako z Raimiho Spider-Mana, což už je na dnešní poměry trochu slabota.

na příspěvěk reagoval Spiker01, NEkrom4nT

NEkrom4nT

NEkrom4nT (hodnocení, recenze)

Ištván87

Nepochybný kvality? To možná tak u výpravy. U scénáře, hereckejch výkonů, režie, CGI a akce je to zpochybnitelný poměrně jednoduše a málokdy kterákoli z těchle složek přetejká do nadprůměru a to jen v rámci žánru.

na příspěvěk reagoval Ištván87

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

NEkrom4nT

Vzhledem k nepochybným kvalitám filmu (a nadšení i nezaujatých kritiků) se dá klidně namítnout, že pod 4 * může jít jenom hater. To se stává.

na příspěvěk reagoval NEkrom4nT

NEkrom4nT

NEkrom4nT (hodnocení, recenze)

Přes 3* může jít jen fanboy. Otřepanej příběh, až na vyjímky nudná akce. Pine je fajn, Gadot neumí hrát. Za ty zpomalovačky by režisérka zasloužila facku. Záporáci nevyužitý a ten hlavní úplně zprasenej. Finále je nějakej DC template, stejnej bordel jak BvS nebo MoS. Themyscira je vlhkej sen každý feministky.

 

ad Japonsko: Piráti jsou tam mnohem větší značka než WW. Čtyřka tam udělala 78 milionů, pětka má už teď největší opening tohodle roku v Japonsku. BvS tam vydělalo 16 milionů pro porovnání.

na příspěvěk reagoval Ištván87, woodsman, Yoshitsune

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

dragon94

Tak ale zase je tam všechno tak nějak vysvětlený... u pirátů se nikdy nesnažil vysvětlit vůbec nic... totálně se vysrali na děj, včetně až předražených trikových černobílých orgazmů... 

 

U WW mi vadili akorát tři věci... jen selektivní využitelnost Doktorky Power plynu... jen na Toho debila.

Kdyby se třeba podělil mohly bejt závěrečné karty rozdané úplně jinak... Případně, jiné druhy plynu. 

Člověk si až říká, proč se vlastně ten vražedný plyn tolik snažily vyvinout ... když měli k dispozici takový potenciál využít tu čichačskou vášeň mnohem efektivněji. 

 

ano, ten Dianin team... postradatelných zbytečných, byl fakt potratní spolek ubožáků... nekompromisně. 

A pak samozřejmě zjev a rozuzlení samotného Boha V. Jako že neříkám že to finále bylo špatné... to zas ne, konečně pořádná bitka po čase. Nejvíc se mi líbilo jak používal své brnění a jak si ho vlastně udělal. 

Ale Upřímně... nevím kolik Řeckých bohů někde na Olimpu upíjí Brdský čajík... a sleduje jak venku prší... O_o

Související novinky

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

Superman se nevrací

Superman se nevrací

15.12.2022

Jak již jsme avizovali v jedné starší zprávě, velký restart u DC probíhá ať už se to fanouškům líbí, nebo ne. Poté, co se tento týden k situaci vyjádřila režisérka Patty Jenkins, která fanouškům… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

Jak vypadá budoucnost DC filmů?

16.04.2022

Studio Warner Bros. a společnost DC Entertainment čekají v následujících měsících drastické změny. Má to za následek fúze konglomerátu Discovery právě s Warnery, kteří nad sebou tak nyní mají nového… (více)

Reklama

Reklama