Reklama

Reklama

Sebevražedný oddíl

  • USA Suicide Squad (více)
Trailer 1
USA, 2016, 123 min (Director's Cut: 134 min, Alternativní 111 min)

Je to dobrý pocit, být ten zlý... Dejte dohromady tým těch nejnebezpečnějších superzločinců na celém světě, kteří si právě kroutí své tresty, vyzbrojte je tím nejefektivnějším arzenálem, který má vláda k dispozici, a pošlete je porazit záhadnou nepřemožitelnou entitu. (Freeman Ent.)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

a tak se zase Deryll snaží být zajímavý a takhle to dopadá, chceš taky politovat ? 

na příspěvěk reagoval Deryll

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Hanyou

Ne, to ne, ačkoliv je fakt pěkná. Ale právě že ty momentky (mávání ve výtahu a další "gagy") zvládá nejlépe, ale ještě uvidíme jak ji půjde role jako celek, v delších dialozích atd. To ano :)

Hanyou

Hanyou (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Si říkám, jestli z ní nejste všichni nadšený jen proto, že je to fakt pěkná ženská. Mě jen připadá, že není přirozená, minimálně kdykoliv promluví. Ale to taky může být jen tím, že jsou to momentky vytržené z kontextu.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

martess

martess (hodnocení, recenze)

Dokonale... po dlhej dobe navštivim kino tešim sa. Joker je perfektny a v atmosfere tohoto filmu by sa tam Ledger ani nehodil

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Mě teď Margot už naprosto přesvědčila, třeba i takový střípek jako když uvidí nějaké ty odporné sračky, co tam vytváří Enchantress a všichni zírají a ona nadšený úsměv a wooooow. Dokonalé! 

na příspěvěk reagoval Hanyou

Hanyou

Hanyou (hodnocení, recenze)

Joker se mi začíná celkem zamlouvat, ale Harley je mi s každou ukázkou méně a méně sympatická. To její šílenství mi připadá strašně nucené.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Na začátku si Harley jinak čte tuto knihu od Molly O'Keefe, ten druhý odstavec popisu

"Though Shelby Monroe is safe in her structured life, she is drawn to Ty's bad-boy edge and rugged sexuality. What if she just lets it all go: her worries about her mother, her fear of heartbreak, and her tight self control? What if she grabs Ty and takes a ride on the wild side? "What if" becomes reality—intense, exhilarating . . . and addictive. But Ty wants more than a secret affair. He wants it all with Shelby. But will she take a chance and open her heart? Ty is determined to convince Shelby to take the biggest risk of her life: on him." Jo, to sedí :D

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Jo, ten záběr jak je obklopen noži, boží! 

A každý záběr s Harley je naprostý skvost. A volba hudby a všechno! Nemůžu se ani pořádně vyjadřovat.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

jo ale vidíš, jo u BvS se vedli prostě diskuze, jak ten film bude a co se nám na tom nelíbí, ale tady se budou všichni nad tím rozplívat a dělat ńuňu, protože už z trailer je vidět ta sebejistota a jasně daný pravidla filmu 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Trailer roku, vedle toho ten poslední trailer na BvS absolutní shit, jako fakt. Tohle bude něco neskutečného! 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

 (hodnocení, recenze)

Hoši asi na to pudu i do kina :D s Rogue One jednoznačně nejlepší..wohooooooooooooooo.už teď tendle film miluju..a to se mě moc často nestává..jinak mě to trochu připomíná mix mezi Sucker Punch (dost dobrý film) Kickass a Watchmenama (taková stylovka).. DC jede  jak sviň a nebude trvat dlouho a sesadí Marvel.. koho zajímá nějakej kapítan amerika ? když máme TOTO ??

 (hodnocení, recenze)

ambron

Totální pecka! Jako todle vypadá tak super že tomu ani nechci věřit :D :D HYPE jak piča na toto. Konečně film kterej mě i zaujal..když neberu v potaz SW..tam je to automaticky.

Shaman1135

Shaman1135 (hodnocení, recenze)

ambron

trailer roka a srať na to, že je január :D a som rád že DC aspoň tu pri kampani SS ide naplno, keď už BvS tak trocha stráca dych 

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

DC s tým ide na to ako s BvS, prv super vážne a temné a potom zábava...Vie niekto, proti čomu tam budu bojovať? Podľa záberov mi to trochu pripomína Prototype s nejakou telekinézou rozmerov Jane z X Men.

Janega

Janega (hodnocení, recenze)

Ten trailer je božský. Toto bude fakt pecka. Človek by čakal, že pri toľkých zloduchoch bude ten trailer temný s vážnou hudbou, ale toto ma dostalo.

 (hodnocení, recenze)

ASSBURGER

zmizelá je průměr..na to jak to každej vychvaluje . Jeho jsem tam docela snesl..ale taky nic moc extra prostě.Jen mě tolik nesral protože mě ani na filmu moc nezáleželo.

Související novinky

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Viola Davis zpátky v roli Amandy Waller?

Viola Davis zpátky v roli Amandy Waller?

04.05.2022

Zatímco nové vedení studia Warner Bros. vymýšlí, co vlastně sakra dělat s jejich hraným DC portfoliem, respektive jak kupu nesourodých projektů usměrnit tak, aby z toho postupem času vzešlo druhé MCU… (více)

Willem Dafoe jako Joker?

Willem Dafoe jako Joker?

19.01.2022

Herec Willem Dafoe (Spider-Man: Bez domova, Maják, Vražda v Orient expresu) dlouhé roky poslouchá ze všech stran, že by byl perfektní volbou na postavu Jokera. Batmanův arcizáporák a jedna z… (více)

Reklama

Reklama