Reklama

Reklama

Protiúder

(seriál)
  • Velká Británie Strike Back
Trailer 5
Velká Británie / USA, (2010–2020), 57 h 25 min (Minutáž: 43–48 min)

Předloha:

Chris Ryan (kniha)

Hrají:

Philip Winchester, Sullivan Stapleton, Rhona Mitra, Robson Green, Michelle Lukes, Charles Dance, Andrew Lincoln, Shane Taylor, Richard Armitage, Jimi Mistry (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(76)

Spojenectví mezi dvěma speciálními agenty trpí zásadním rozporem – první je americký odpadlík, druhý elitní britský špión. Ovšem to jim nezabrání odvážně se pouštět do nejrůznějších krkolomných akcí.  Napínavý thriller s dějem, který koresponduje s událostmi dnešní doby se soustředí na dva členy přísně tajné antiteroristické organizace, známou pod názvem Section 20: britského seržanta Michaela Stonebridge a bývalého amerického vojáka Damiena Scotta. (HBO Europe)

(více)

Videa (66)

Trailer 5

Recenze (158)

Jacob23 

všechny recenze uživatele

Ano misty to je dost prestrelene a moc Ramboidni..ale kdyby bylo vic serialu s takovou skvelou vypravou a slusnymi herci byl bych jen rad.Misty je to hodne akcni a takovy serial mi v posledni dobe chybel.. 2ha serie se rovnez povedla ikdyz se vystridali herci,pribylo postav a jde o zcela novy pribeh.Casting se vydaril a role vojaku,velitelu i hl.zaporaka sednou.Je to akcni,vypada to vypravneji a zaver serie byl skvele vygradovan. 85% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

1. řada: stupidně od pasu plácnuto - naprostá pecka. Nelze vytknout naprosto nic. Od malička jsem byl militarista a hrál si spistolkama, takže se mi série opravdu líbí. Perfektní Britská práce na téma akční série... 2. řada: nevim jestli za to mohla práva nebo co se stalo, ale ten "restart" byl škoda. Série malinko sklouzla ke standardu a rozhodně je horší než ta první. Ne zase tak moc aby ji to stálo honocení. 3. řada: pokračuje v duch té druhé (stejní herci, stejný styl) jen další zápletka. Tentokrát ale víc ucelená (série působí jako jeden dlouhý film). 4. a 5. řada: stejně jako posledně jde nyní o jeden ucelený příběh rozsekaný na deset kousků. Díky tomu je to svižné a na tempu nic neztrácí. Za mě vše v pořádku a Strike Back si stále drží pozici jednoho z nejlepších seriálů akčního žánru. 6., 7. a 8. řada: Došlo na přeobsazení. Už to není uplne ono. Není to výrazně horší, nicméně ztráta “původní sestavy” je znát na zábavnosti. ()

Reklama

klida 

všechny recenze uživatele

Povinnost pro všechny fanoušky skomírajícího akčního žánru. Po matné první řadě se to však výrazně zvedne a následující dvě řady se Stonebridgem a Scottem jsou super včetně krásnejch lokací. Rhona Mitra se samopalem je úžasná, spousta hezkejch svlečenejch holek navíc jako bonus. Uvidíme, co přinese čtvrtá sezona... A ta je zase hrozně fajn, na konci potěší i český terorista, kterého hraje Maďar, a Češka Tereza Srbová, jako ruská agentka. U závěrečné páté řady v létě na viděnou :) ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál mě bohužel neoslovil. Neříkám, že je špatný, ale nesedí mi hlavní postavy, děj, ani akce. Zbytečné záběry, tlachání a taky chaotické souboje a přestřelky, kde si každý jezdí a chodí kam chce uprostřed palby. Nebo si naopak přistane s vrtulníkem uprostřed palebného pole. Nic pro mě. 35% ()

T2 

všechny recenze uživatele

po prvom diely to príde na dosť vlažné poňatie, vôbec to nejak neberie, zatiaľ len taká bezúčelová báchorka s čudesným chovaním protagonistov a akciou na čudnej hrane, celé spadajúce skôr do béčkových vôd__ videl prvú sériu a keď sa to neberie ani trochu vážne tak sa ten rambovský balast dá zniesť, akcia újde __no do kelu človek si zvykne na Richarda Armitage a oni ho zlikvidujú, druhá séria opäť zlyháva na prílišnej banalite a zbytočne moc tam pchajú nahotu, sex, dosť to tam škrýpe /40%/ ()

Galerie (472)

Zajímavosti (15)

  • Tato série se natáčela v Malajsii v Kuala Lumpuru a ve městě Johor Bahru, které leží kousek od Singapuru. (ČSFD)
  • Hlavní protagonisté používají mimo jiné i samopaly české výroby SA vz. 58 v různých úpravách, CZ Scorpion Evo 3 S1 a Sa 26. V seriálu se také objeví pistole CZ 75. (Paulusek)
  • V této epizodě, kde hraje Marek Vašut plukovníka Bešnova ze Skupiny Alfa, mluví herec anglicky s českým přízvukem, nikoliv anglicky s ruským přízvukem, případně bez přízvuku, jak by se na elitního ruského zpravodajce slušelo. (mkali)

Reklama

Reklama