Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Videa (113)

Trailer

Recenze (461)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Sitcom je žánr dle mého gusta, ale musí disponovat originálním humorem, nesmí nabízet lehce předvídatelné vtipy a hlavně ho nesmí neustále rušit smích placeného publika. V případě obou socek se však nezdařilo vůbec nic z uvedeného, takže z vysokého hodnocení soudím, že jsem na pochopení předností tohoto sitcomu jednak příliš starý a hlavně jsem dosud nedokázal podlehnout konzumnímu způsobu života. Pokud si však vypnu zvuk a zaplním místnost pohodovým rockovým zvukem, tak si pohyblivé obrázky slečen ty dvě hvězdy zaslouží. ()

Džany 

všechny recenze uživatele

Nádherná změna proti ostatním seriálům, kde je (ex)zazobaná Barbie naprosto bez mozku. Tady se oproti nim nejede na stereotypním tupém výrazu blondýnky, co nic nechápe. Naopak. Kat Dennings je zlatíčko a neskutečně sexy. Sice se netrháte smíchy, ale v každém díle se najde trefná hláška na současné trendy. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ale prečo nie? Kat Dennings je môj osobný favorit a asi jediná baba ktorej veľkej výstrih jednoducho zbožňujem. Za jej úsmev by som zabíjal a to že s nej spravili hláškovaciu primadonu je najväčšou devízou tohto seriálu. Ten sa rozbieha pomaly. Beth Behrs je neznesiteľne ukvákaná , ale nebyť roztomilých postavičiek Sofie, Olega a Hana bol by to podstatne väčší prúser. Vadí mi trocha že ako prevažná väčšina podobných seriálov je to len jedna variácia na tú istú tému - čím myslím sledovanie nejakého ciela - tu je to zarobenie peňazí , v How i met your mother - zase nájdenie dokonalej partnerky a tak ďalej. To spôsobuje, že film nepôsobí bezprostredne, čo ho radí do kategórie zábavných sitcomov na jedno použitie. Neviem si predstaviť že by som sa k seriálu vracal s rovnakou chuťou ako to robím v prípade Priateľov, alebo Big bang theory. Ale obhliadnúc od toho je tento mikrokozmos dobre napísaný a zahraný. Nie som si istý, či som pripravený na druhú sériu, ale čakal som podstatne väčší prúser, takže kto vie. 1.séria 60% ()

MonaSax 

všechny recenze uživatele

Jestli jste shlédli a new girl pilot a chcete si spravit náladu, určitě doporučuji jít do tohohle. Protože holky nejen, že jsou hot, ale také pálí jednu super hlášku za druhou. Samozřejmě Kat Dennings vede tenhle útok smíchu. Shlédla jsem vše, co bylo ke zkouknutí během pár hodin a chci víc. Po shlédnutí dalších dílu, přidávám hvězdičku, to ani jinak, nejde, vždy se královsky pobavím i Caroline, začíná dobře střílet hlášky. Miluju Max a nezbývá než se těšit na další díl a pak na druhou sérii. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Je to skôr ženský seriál a nemyslím to ako urážku. Zápletka a kulisy dávajú každému jasne najavo, že sa jedná o sitcom v tom najzákladnejšom slova zmysle. Máme tu Max. Veľké prsia, veľká držka a nábeh na najväčšiu zberateľku pohlavných nemocí v celej štvrti. Caroline je neskutočne nesympatická, otravná, no proste na facku anorektička, ktorá maskuje najtuctovejší (dosť na hovn*) ksicht blond ofinou. Pokiaľ by tieto dve neboli kamarátky, ale naopak nepriateľky, bavil by som sa oveľa viac. A tie úsmevy čo si neustále vymieňajú? Jehovista zvoniaci u dverí je vedľa nich hadra. Han a Oleg, to sú pre mňa najväčšie pozitíva. Sophie len žere a šuká, takže asi dobre vystihuje krajinu svojho pôvodu, silne katolícke Poľsko. No a Earl? Ten je tam prospešný asi ako kondom tehotnej. Väčšina dielov je tak za tri. Sem tam sa objaví štvorka, ale o päťku som nezavadil ani raz. ()

Galerie (1 121)

Zajímavosti (99)

  • V 8. díle 1. série "A křeččí kultura" si Caroline (Beth Behrs) hned na začátku epizody bere od Olega (Jonathan Kite) talíře s jídlem. Na pultě jsou talíře nejprve dva, aby vzápětí byly tři. Hned nato si Caroline naloží na ruce tři talíře, ale během rozhovoru s Max (Kat Dennings) zase záhadně jeden zmizí a v rukou má dva. (Marsy83)

Reklama

Reklama