Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Recenze (461)

Dashiella 

všechny recenze uživatele

Pre mňa osobne asi najlepší frčiaci sitcom ... a že teda frčí, milujem tento štýl humoru, Max je moja hrdinka! Ku koncu už prvá séria trochu strácala na dychu, veľmi sa ale teším na druhú. ()

drtickaa 

všechny recenze uživatele

Na sitcomoch zvyčajne nezávislačím a sledujem ich až po uvedení do našich TV, ale na toto som bola zvedavá kvôli Kat Dennings. A aj keď nám dievča trošku pribralo, stále je tu parádne okúzľujúca a pre mňa sa stáva objavom roka 2011 a top komediálnou herečkou :) A čo sa samotného seriálu týka, toľko dvojzmyslov som už dávno nikde nevidela, aj príbeh je zaujímavý, nielen nejaké z prsta vycucnuté etudy. Hlavné hrdinky dobre nakladajú a kvalitne im sekundujú aj vedľajšie postavy. Odporúčam! 90% ()

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

Hodnotím po 21 dílech - více jich zatím nebylo odvysíláno. Pilot mě nechal chladným - ano, bezvadné dvojsmysl, ale to bylo tak vše. Po třech dílech jsem však přišel humoru na chuť a užíval si jednotlivé slovní hříčky a přirovnání - na těch tento seriál stojí. Rozhodně bych se neztotožňoval s jedním komentářem, který tvrdí, že se může HIMYM a TBBT jít zahrabat - netvrdil bych to. Tyhle seriály stojí na jiném základu - je to vidět i v prostředích a stylu natáčení - jakoby měly větší rozpočet. Naopak 2 Broke Girls stojí na dialozích a prostředí okolo je jen "záminka pro tyto dialogy" - a to nemyslím jako nedostatek, naopak jako přednost. ()

Sholi 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát tři hvězdy, ale za postavu Olega přidávám hvězdu čtvrtou. Občas tam jsou tvrdý dvojsmysly, ale je to vtipný a fajn. Doporučuju :)) ()

Ospala 

všechny recenze uživatele

Po první sérii jsem myslel, že to nemůže být lepší a bylo.. U druhé série se směji tak, jak jsem se dlouho nezasmál.. naposledy snad u prvních serií BBT.. Jedním slovem BOMBA!! :D ()

Fenris 13 

všechny recenze uživatele

Vynikající sitcom, nemůžu si pomoct, ale tohle mi obrovsky sedlo. Parádní fórky, občas se divím že to vysílají před desátou hodinou. Kuchař Oleg vede, jeho vstupy jsou krátké, ale mají sílu bouracího kladiva "Jídlo pro stůl deset, dvanáct a šedesát devět!" A Kat Denning je úžasná, prostě k pomilování :-) Ha, nová nejlepší hláška: Caroline: "Co mám dělat když se dusí?" Oleg: "Já pár cenťáků povytáhnu." :-)))) ()

Nely 

všechny recenze uživatele

Perfektní sitcom...hrozně mě nadchl! Všichni herci jsou tam skvělí! Je to velice povedený komediální seriál! ()

Bonniesgun 

všechny recenze uživatele

V životě jsem dělala servírku a neměla na nájem i jsem byla vydržovanou pipinkou. Tenhle seriál jako by psal můj život!!! Jen bohužel nejsem tak sexy a vtipná jako Max… ()

jirin_cz 

všechny recenze uživatele

Příjemný sitcom, který je plný hlášek. Místy tedy na mě až moc sprostý ne-li vulgární... Postaveno na kontrastu chudé holky vs. zbohatlice, která "zkrachovala". Pro mě TOP postava je určitě Earl, má vždy jen pár vět, ale co slovo to hláška... Vyloženě mě tam irituje Sophia, tu bych vyškrtl. Celkově postavy jsou dobře napsány - Oleg, Han, Deke a samozřejmě i Max s Caroline. ()

Lumpus 

všechny recenze uživatele

Super, ale jen v původním znění a doporučuji znalost angličtiny protože jen z titulků vám spousta vtipů unikne ()

Daryl.Dixon 

všechny recenze uživatele

Celkem nenáročný vtipný sitcom, kde kromě přitažlivé Kat Dennings pobaví věčně nadržený Oleg nebo Jennifer Coolidge ve své typické roli. Osobně mě moc nebere styl ani postava Beth Behrs, ale to je věc názoru. ()

Honsik 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdy za Kat Dennings, která sitcomu dává dívčí koule. Kdyby vokázala airbagy, střílel bych vejš :-D ()

helrohir 

všechny recenze uživatele

V poslednej dobe som začal tento seriál pozerávať pravidelnejšie, a aj keď na poli komediálnych seriálov určite existujú aj lepšie kúsky, ani tento rozhodne nie je na zahodenie. V prvom rade musím vyzdvihnúť hlavné protagonistky, na ktoré sa fakt veľmi dobre pozerá (najmä na Kat), dobrý humor je skôr záležitosťou vedľajších postáv (Han, Oleg), ale niekedy zaperlia aj tieto dve fešandy. ()

boombang 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že ty dvě ženštiny přece jen začnou být vtipné, aniž by jim v tom musel pomáhat kůň... ale vzdávám to. A navíc: další restaurační sitcom už (po Cheers, Friends, HIMYM a taky TBBT) už prostě nezvládnu. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Sitcomy až na pár výjimek neprožívám, ale na tohle se dá normálně dívat, když to zrovna dávají. Je to jeden ze seriálů, kde se toho zase tak moc neděje, takže to ani není potřeba pravidelně sledovat. Nejhorší na tom asi je oteklá padesátka Sophie Kachinsky (Jennifer Coolidge). ()

Reklama

Reklama