Reklama

Reklama

Milujem Slovensko

(pořad)
Soutěžní
Slovensko, 2013, 206x79-89 min

Režie:

Rado Štefanov

Kamera:

Vlado Valko

Hudba:

Viktor Hazard

Účinkují:

Martin Nikodým (moderátor), Adela Vinczeová, Dano Dangl, Stanislava Kašperová, Juraj Šoko Tabaček, Samo Tomeček, Andrea Gabrišová, Romana Orlická (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Moderátor Martin Nikodým, kapitáni tímov a šestica súťažiacich nás prostredníctvom zábavných súťaží prevedú svetom slovenského filmu, televízie, športu, hudby, jazyka a iných zaujímavostí Slovenska. (STV)

Recenze (95)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Formát súťaže je síce obstojný a zaujímavý - ale to je zrejme jediné, čo by sa dalo na tejto show vyzdvihnúť (za to je tá 1*). Stále dokola to isté - team Dangl vs. team Banášová - súťažia o to, kto sa bude viac predvádzať a kto trepne väčšiu kravinu, čomu moc nepomáha ani smerácky posluhovač Nikodým. Niekedy až žasnem ako pri tej hre s podávaním si toho balíka preukazujú tie celebritky svoj prehľad, ktorý je väčšinou veľmi biedny. No a Tomečkove spevácke "kvality" sú posledným klincom do rakvy celej veľkolepej show. ()

GalaktikHero odpad!

všechny recenze uživatele

V súťaži o vrchol trápnosti by táto pseudorelácia asi vyhrala celosvetovú súťaž. Pohľad na naše prepytujem "hviezdy" a ešte raz prepytujem "šoubiznisu" je žalostný, smutný a normálnemu človeku obracia žalúdok ako po pančovanom burčiaku. Páni herci nám vymierajú a zostáva toto PANOPTIKUM. Ešte že máme aspoň pár športovcov, ktorí nám vedia urobiť radosť. ()

Reklama

Monicina 

všechny recenze uživatele

Kedysi pozerateľné. Ale postupne ma to začalo nudiť. Nikodým je skvelý moderátor, ale celé roky sa nemenili jednotlivé súťaže až som to prestala pozerať. A nezachránili to ani dvaja noví moderátori, jeden diel mi stačil vzhliadnuť a nikdy viac. Tvorcovia relácie si totiž neuvedomili, že výmenou moderátotov nič nezmenia. Treba zmeniť obsah a štruktúru programu, dať úplne iné súťaže!!! Takže za mňa 4 hviezdičky za prvé roky vysielania a nula za posledné dva roky. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Príjemná,pohodová relácia s dobrým spracovaním,ale obávam sa,že časom omrzí a zabudne sa na ňu ako na vlaňajší sneh.Ak sa vôbec udrží na televíznej obrazovke..Ale čo ten moderátor,zase a opäť ten otrepaný Nikodým. Nemôžem sa na neho pozerať,je mi vrcholne nesympatický. A aj napriek tomu,hádam,že bude mať potencionál prežiť dlhšie ako sme zvyknutý u iných relácií podobného typu. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Pokud půjdu cestou srovnání s Máme rádi Česko, tak musím říct, že jde o docela slabý odvar. Moderátor je sice spravedlivější a serióznější, hosté jsou mnohdy pohodovější a vtipnější, než u nás, ale ve finále je z nějakého důvodu, Máme rádi Česko zábavnější a živelnější. Ale na ukrácení večera...proč ne. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Jako Mikuláš vystupuje v mikulášských dílech bývalý scenárista tohoto pořadu, Pavel Graus. (fabecc1222)
  • V jednom z dílů, který byl v roce 2018 věnován výročí vzniku ČSR, se jako host objevil Martin Dejdar, který jako kapitán působil v několika sériích české verze pořadu Máme rádi Česko (od r. 2013). (fabecc1222)

Reklama

Reklama