Reklama

Reklama

The Punisher

(seriál)
  • USA Marvel's The Punisher
Trailer 2
USA, (2017–2019), 23 h 2 min (Minutáž: 47–58 min)

Tvůrci:

Steve Lightfoot

Předloha:

Gerry Conway (komiks), Ross Andru (komiks)

Hudba:

Tyler Bates

Hrají:

Jon Bernthal, Ebon Moss-Bachrach, Ben Barnes, Amber Rose Revah, Jaime Ray Newman, Kelli Barrett, Paul Schulze, Jason R. Moore, Deborah Ann Woll (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(26)

Bývalý mariňák, který jde po zločincích odpovědných za vraždu svojí rodiny, se ocitne v pasti armádního spiknutí. (Netflix)

Diskuze

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

DarweyD

Tak nemusí tam být pořád krev a akce...ale třeba linka s Billim a tou Cvokařkou co pořád čuměla jak z nějakého porna, mi přišla absolutně o hovně a zbytečná, z padoucha co se mohl utrhnout ze řetězu udělali ufňukanou trosku co se pořád drbal na hlavě jak Shane v TWD, když už se vetšinu dílu k něčemu schyluje tak najednou sledujeme další linku jak se baví dvě ženský nebo jak Billi mluví ke svým lidem jak někde Gordon v Gothamu...akce když byla, byla super ale sakra to je fakt málo, je to příšerné ukecané... skutečně více mě bavila linka s Jamesem Deanem, i když ten se ukázal až v posledních dílech...ale sakra, proč vymýšlejí takové utahane scénáře, myslel jsem že když se v první řadě zmínili Gnucciové, že tam budou oni, že se objeví Barracuda třeba, detektiv Soupe, že Punisher půjde po mafii jako prostě v komiksech, vždyť tady neměl pořádně ani lebku na sobě...to se opravdu musí dvě série stávat Punisherem aby přijal konečně přijal svou roli, jen aby seriál zrušili? Čekal jsem že zemře Curtis, ale nic... zklamání

DarweyD

DarweyD (hodnocení, recenze)

oukej, možná to bylo roztahaný hrozně, a zdlouhavý, ale jednotlivý momenty nebo díly jsou nezapomenutelý jednoduše, dost mě s tim serete všichni jak to že tam neni každou minutu hektolitr krve, tak brbláte že jde kvalita dolů :) uctivě odmítám vaší hanu na tento seriál

na příspěvěk reagoval Ratemus, Ouwen

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

tomas.malo

Jenže je to rozhodnutí Netflixu. Nevěřím tomu, že se to háže na Disney... Podle mě se Netflixu nechtělo vyhazovat peníze za drahé licence. Obzvlášť, když by teď navíc měli konkurenci v té Disney+.

Takový Titans nebo Doom Patrol to u nich mají zase jinak. Oni je distribují mimo USA, zisky si dělí s DC, ale nic je tvorba toho seriálu nestojí.. Nebo naopak.. přispívají na tvorbu seriálu, ale zisky ze zahraničí jsou pak jejich... Buď tak nebo tak.. Každopádně je to pro ně mnohem lepší deal, protože nevyhazují peníze za drahou licenci atd..

na příspěvěk reagoval tomas.malo

Slasher

Slasher (hodnocení, recenze)

Při kvalitě druhý sezony jsem i celkem rád, že se to zrušilo :D

na příspěvěk reagoval srbak

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

:(((

 

No nic, o to víc si užiju těch posledních 10 epizod, co mi zbývá.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Konečně jsem měl tu čest to dokoukat a musim říct, že to sice není už z prostředí hodinového manžela, ale pořád je to spletenec všeh možného, ale ne toho co by připomínalo Punishera...tady je ještě méně punisherovství než v první řadě, kde to komiks připomínalo snad v posledních třech dílech, tady nikoliv. Sledujeme naprosto zbytečnou linku psycholožky, která má strach z výšek, ale bydlí ve třetím patře a samozřejmě pseudo zjizveného Jigsawa Billiho Ufňukánka Russa, pak je tam týpek co jakoby z prdele vypadl Jamesu Deadnovi, chodí jak s hovnem v kalhotách, mluví jak, když si adolescent kupuje šprcky. Vždy se někde objeví a pak zase zaleze a takhle pořád dokola. Vrací se krásná Dinah, na kterou se pěkně kouká, ale to nestačí. Děj se vleče a vleče a vleče a nudy přibývá, ne opravdu, je to nesmírně ukecané, 90% procent dílu se nic neděje a pak najednou něco zajímavého...jo ještě je tam mladá věčně otravná holka s krásnými vlasy, která je tak nějak také k ničemu, takže jediní, kteří mě fakt bavili, byly Mahoney a Curtis....ale at jen nehaním, občasné a vzácné bojové scény nebyly špatné, ale sakra, bylo jich málo a vždy přišly na konci po té k posrání úmorné nudě....jako pokud první řada byla za lepší tři, tak druhá je za horší tři nebo krásné poctivé dvě.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Ouwen

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Tak to je trapárna. Samí normálníky killy... Punisher ma lidi mučit, zabíjet na ruzný způsoby... Brutalní způsoby! Jediné co v tomhle carnage count funguje jen střelba zblízka. -_- A ta je upřímně strašná...

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dragon94

Zatím nejlepší Punisher mi přijde ten z druhé řady DD...tam to je ten Punisher jak si ho představuju...

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Jak říkám být to zkrácený na 8 epizod je to fantazie... 10 by furt bylo hodně dobrý, ale 13 je prostě moc... Jsou tam epizody, kterým by slušelo místo 57 minut 15.

4 - dobrý díl, ale bez akce

5 - Výborný díl

6 - Pořád hodně dobrý

7 - Za něco stojí jen posledních 10 minut a to je tam ke všemu fail jako prase.

8 - Něco dobrý, ale většina epizody pořád o ničem.

9 - Je takový chození kolem horké kaše..

10 - Tento díl přinese úplně nejdebilnější zvrat v historii. Takovej nelogickej výplach jsem dlouho v ničem neviděl.

11 - Rozpitvává zvrat z 10 epizody... A kde nic tu nic, ale zase je tam Karen.

12 - Už se to pomalu rozbíhá na finále, ale zase ten konec epizody je hrozná sračka. Né taková jako v desátém díle, ale prostě tohle by se ve skutečném světě nikdy nestalo.

13 - No a poslední díl není špatnej. Žádné explozivní finále, ale nečekej. Každopádně se všechno celkem pěkně uzavře. Zejména pak Billyho linka má skvělé ukončení.

na příspěvěk reagoval Ratemus

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Cech

A zrovna ta blbá holka je krom Franka jediná dobrá postava ve druhý sérii. No možná ještě ten jeho kamarád jak vede ty terapie. A nemyslím si, že by něco byla její chyba, když se podíváš tak je celých 5 epizod zavřená v tom pitomým karavanu a nedělá nic. Tvůrci zkrátka natahovali vše jak žvýkačku. Největší problém je kupa nezajímavých postav, kupa nezajímavých věcí, nelogičnost scénáře a některé fatální chyby a pak teda ani jeden ze záporáků se vůbec nepoved. Billy stojí za hovno celou sérii a ten kněz se tam vždycky někde v poslední scéně objeví někoho odpraví a pokračuje si dál jakoby se nechumelilo a policie s tím nic nedělá, nic nevyšetřuje atd.. Plus Billy si chodí po městě jakoby nebyl nejhledanější ksicht v N.Y.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

Tuhle sérii sráží fakt jen ta blbá holka. Nebýt ní, tak to má tři díly, protože by Frank bez potíží všechny oddělal. Místo toho se tam nachomejtne blbá puberťačka, která každou misi zmrví a nikdy se nepoučí. To si tvůrci mohli odpustit. K tomu všemu ještě zkazili postavu Jigsawa, za kterého udělali skoro oběť. Punisher se pořád drží nad průměrem, ale celá druhá série docela zklamání. Možná je dobře, že seriál Netflix brzy utne.

na příspěvěk reagoval dragon94

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Clark_Kent

ta je k sežrání...já teda hlavně kvůli postavě Punishera, prostě tu postavu mám rád...potom je radost koukat na Dinah, naopak Karen mě irituje v každé své scéně...navíc mám rád i Jona, je to super herec (nemyslím Shana) 

na příspěvěk reagoval Clark_Kent

Clark_Kent

Clark_Kent (hodnocení, recenze)

Nevím jak vy, ale já na druhou řadu koukám jen kvůli Amber Rose Revah /seržantka Madaniová/. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Uživatel Clark_Kent smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (více)

Daredevil nabírá nové tvůrce

Daredevil nabírá nové tvůrce

29.10.2023

Nedávno vyšla zpráva, že Marvel kompletně překopává svoji televizní strategii a uchýlí se nyní k tradičnímu formátu pilotů, showrunnerů a tzv. writer’s room (menších skupinek scenáristů, kteří mají… (více)

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

24.02.2022

Před pár týdny přišla zpráva, že Netflix stahuje své marvelovské seriály jako Daredevil nebo Punisher ze svých serveru. To samozřejmě rozjelo spekulace o tom, kde asi seriály, jež se teprve nedávno… (více)

Reklama

Reklama