Reklama

Reklama

The Punisher

(seriál)
  • USA Marvel's The Punisher
Trailer 2
USA, (2017–2019), 23 h 2 min (Minutáž: 47–58 min)

Tvůrci:

Steve Lightfoot

Předloha:

Gerry Conway (komiks), Ross Andru (komiks)

Hudba:

Tyler Bates

Hrají:

Jon Bernthal, Ebon Moss-Bachrach, Ben Barnes, Amber Rose Revah, Jaime Ray Newman, Kelli Barrett, Paul Schulze, Jason R. Moore, Deborah Ann Woll (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(26)

Bývalý mariňák, který jde po zločincích odpovědných za vraždu svojí rodiny, se ocitne v pasti armádního spiknutí. (Netflix)

Diskuze

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Zatím to vypadá, že je druhá série otřesná. Pokud si pogooglíte recenze těch, kteří už sérii viděli, nenajdete prakticky žádnou pozitivní...

na příspěvěk reagoval WizardXX12

DarweyD

DarweyD (hodnocení, recenze)

LizianShaw

Nikdy jsem nepochopil proč někdo chce za každou cenu vidět trailer nebo vědět co nejvíc informací, já se vždycky rád nechám 100% překvapit :)

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

DarweyD

navíc nejvíc stejně byli vidět v civil war a ta už je za námi, já spíš doufal v týmovku Thunderbolts, ale vzhledem k tomu, že myšák je svině, tak těžko se toho dočkám........a přitom, to bylo tak blízko ahhh :-( 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

DarweyD

Každej ne, já tam třeba Punishera nechci...DD proč ne, ale působilo by to divně... nemusí být přímo avenger ale ve filmu se objevit může..

DarweyD

DarweyD (hodnocení, recenze)

Kincl

rozumim tomu že každej chce aby se Matt nebo Frank objevili v anvangers atd... ale absolutně by se to nehodilo, ty seriály maj svojí specifickou atmosféru a vubec by se do filmů nezapadli...

na příspěvěk reagoval Ratemus, Blackhand47, Yoshitsune

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

škoda že Punishera neuvidíme ve filmu třeba jen nějakou menší roli :)

na příspěvěk reagoval DarweyD

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

U Daredevila ještě není jisté, že ho zrušili. Nic oficiálního nebylo řečeno, scénárista tvůrcům předložil děj čtvrté série. Teď stačí jen doufat.

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Hanyou

Rko to být nutně nemusí, ale koukni třeba na SHIELDy od čtvrté série. Taky to kvůli vyšší míře násilí apod. přesunuli na pozdější hodinu. Ani Disneymu nevadí dělat temnější kousky. Stejně to Rko nikdy nebylo využito naplno, pár kapek krve méně nikomu snad vadit nebude.

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Hanyou

Na Netflixu druhou skončit může, ale ty seriály se kdykoliv můžou přesunout na Disney+, což měl možná i Myšák v plánu.

na příspěvěk reagoval Hanyou

Hanyou

Hanyou (hodnocení, recenze)

Vzhledem k faktu, že zařízli Daredevila po fantastické 3. sérii, nepočítám, že by Punisher vydržel víc než svojí druhou. :(

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ratemus

líbí, taková ryze komiksová, však jeho kresbu má rád od chvíle kdy Garth Ennis, Punishera restartoval a začal mu psát příběhy. 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Kincl

v druhé řadě? doufám, že matka Gnuci...přeci jen v prvním díle první řady se o nich zminovali a taky bych si přál Barracudu i když se asi vrátí pořádnej Jigsaw

Související novinky

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (více)

Daredevil nabírá nové tvůrce

Daredevil nabírá nové tvůrce

29.10.2023

Nedávno vyšla zpráva, že Marvel kompletně překopává svoji televizní strategii a uchýlí se nyní k tradičnímu formátu pilotů, showrunnerů a tzv. writer’s room (menších skupinek scenáristů, kteří mají… (více)

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

24.02.2022

Před pár týdny přišla zpráva, že Netflix stahuje své marvelovské seriály jako Daredevil nebo Punisher ze svých serveru. To samozřejmě rozjelo spekulace o tom, kde asi seriály, jež se teprve nedávno… (více)

Reklama

Reklama