Reklama

Reklama

Sebevražedný oddíl

  • Česko Sebevražedný oddíl 2 (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Režisér James Gunn uvádí akční dobrodružství superhrdinů Warner Bros. Pictures Sebevražedný oddíl, těšte se na partu nejdegenerovanějších delikventů světa DC, kteří umírají touhou zachránit svět. (Vertical Entertainment)

Diskuze

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Clark_Cent

No, Whedon mi dal guláš s pěti a dvěma kostkami hovězího, zatímco Snyder přidal jednu naběračku, zvýšil počet knedlíků a kostek masa, ale chuť je naprosto stejná a člověk se prezere

na příspěvěk reagoval Clark_Cent, dr.horrible

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

BROKEN_

Cokoliv co Gunn vyvíjí, bude po propadáku se Sebevražedným oddílem, s vysokou pravděpodobností jen nějaký nízkorozpočtový projekt pro HBO MAX. Osobně bych se ani nedivil, že na Fandomu ho nechce prezentovat především proto, že čeká na nástup Discovery a co mu na projekt řekne David Zaslav.

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

LizianShaw

Dovolím si silně nesouhlasit. Ty filmy jsou podobné možná v té nejzákladnější dějové kostře. Jinak ale skutečně jde o diametrálně odlišné filmy. Jak moc se který komu líbil je nejspíš otázkou vkusu, ale osobně si troufám víc, že Snyderova verze byla podstatně stabilnější film. A hlavně ta božská scéna s Flashem. :D

na příspěvěk reagoval Ratemus, LizianShaw

BROKEN_

BROKEN_ (hodnocení, recenze)

Ratemus

Lanterni znějí lákavě. Harley s Jokerem bych si taky přál, ale to asi nehrozí, Leto je víceméně mimo pokud by někdo nedošel a nechtěl by ho ve svém filmu. V budoucích dílech Batmana Matta Reevese se má objevit Joker. A já jsem hodně zvědav koho obsadí do té role. Já bych rád viděl proti Pattinsonovi Defoe. To jak spolu hráli v Lighthouse bylo perfektní. 

na příspěvěk reagoval Ratemus, dr.horrible

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

BROKEN_

No ona údajně Margot je velice nespokojená s tím jak v DC nakládají s její postavou a chce k mcu k x menum do nějaké role prý ..že prý ona chce Harley totálně mimo Jokera nejlépe právě s Ivy tak uvidíme...já bych ji teda rád viděl s jokerem nebo nejlépe vůbec jí nejraději už neviděl. Od Gunna si umím představit Lanterny, Titans, Doom patrol ale to už jsou seriály, upřímně bych ho rád viděl např točit přímo Legion of Doom, případně Atoma

na příspěvěk reagoval BROKEN_

BROKEN_

BROKEN_ (hodnocení, recenze)

Aktualita: Režisér James Gunn potvrzuje, že vyvíjí nový projekt pro DC! Projekt nebude odhalen na akci DC FanDome. - jeden fanoušek se ho zeptal na instagramu jestli připravuje něco nového pro DC a odpověděl mu ze ano, ale není to ještě připravený pro DC FANDOME. Nevím jak vy ale rád bych viděl od něho Harley s Poison Ivy a King sharka jako v anime seriálu Harley Quinn. To bych bral:-)

na příspěvěk reagoval Ratemus, Clark_Cent

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Jako mě přemohl ten uberhype, kdy Snyder sliboval něco co jsme ještě vůbec neviděli, namísto jeho slibu jsme dostali skoro stejnou verzi Whedonovo filmu, s milionem zpomalovaček a navíc Snyder celý film prozradil na svém vero účtu několik měsíců předem.

Líbily se mi scény s Darkseidem, i Cyborga, Flashe a Alfreda jsem si užil víc, ale že by se jednalo o skvostné dílo, jak všichni tvrdí, to teda nevím.

Ale ty jeho plány do budoucna s Darkseidem zněly skvěle, možná bych je i chtěl vidět, kdybych už nevěděl, kdo všechno zemře.

na příspěvěk reagoval Ratemus, Clark_Cent

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

mm13

mal som sen, že raz budeš mať názor, s ktorým sa bude dať stotožniť. ale zatim zas len úbohý trapas, ako vždy. 👎

na příspěvěk reagoval mm13, mm13

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Nakoľko ten potrat Snyder začal vo veľkom štýle kurviť zombie subžáner, tak by som bol veľmi rád, keby ho na plný úväzok pritiahli nazad do DC.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

W.Dow , Sigebert

Hele očividně to tak vypadá, mně se Snyder cut spíš nelíbil být jsem mu dal 4 hvězdy. Je tam hromada píčovin ale v porovnání se zbytkem je to jednooký král mezi slepými. Mimochodem Snyderverze neznamená snyder ale že film budou v jeho univerzu.  Mcu taky není Favreauuniverze....

na příspěvěk reagoval Sigebert

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

W.Dow

furt to ale bolo lepšie jak whedonova justice league. aj green lantern bol lepší jak whedonova justice league. dokonca aj nová wonder woman bola podstatne lepší film.

na příspěvěk reagoval Sigebert, W.Dow

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

W.Dow

To byl pravěk, to nevíš, že tehdy primitivní lid... Tedy mimozemšťané cestovali galaxií naslepo bez kompasu a mapování. 

:-DD

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

Tak zrovna snaha navázat na Snydera je pro mě spíš špatná zpráva, zcela upřímně myslím, že ten chlap nemá skutečnou vizi ale plácá dohromady co se mu zrovna líbí a odkazuje na něco, co ve skutečnosti neexistuje. Jako když dokázal v jednom filmu nechat největšího záporáka zapomenout, kde je planeta Země ze které prchl a nikdo z jeho milionové armády a hromady poskoků si to nepamatuje, tak jak můžu věřit že někdo takový dokáže promyslet celé universum? Včetně toho že v jednom záběru Batmanovo letadlo havaruje a zničí, jen aby se o pár minut později objevilo bez škrábance :-D Jako na jeden film je tam prostě takových podobných děr hodně.

Přitom většina z toho by se dala vyřešit efektivně vložením pár dialogů, nebo scén, jako že třeba že před ním planetu ukryli podobným neviditelným kouzlem jako ostrov amazonek, že se třeba že všichni bohové museli spojit síly a zahalit galaxii nebo jí přesunout, jako jo nezní to nejlíp, ale lepší než nemůžu najít planetu na který jsem už byl se svojí armádou :D

Jinak barva kůže, jestli je superman bílý nebo černý, je podle mě až nejmenší problém toho všeho u DC, tam to chce hlavně kvalitnější scénáristy.

na příspěvěk reagoval dr.horrible, Ratemus

Uživatel W.Dow smazal svůj příspěvek.

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

Ratemus

Snad to utrpení, které už roky Warneři prožívají konečně skončí. Vždyť to současné vedení je banda neschopných idiotů. No kdyby se Discovery opravdu řídili tím, co chtějí fanoušci, v prvé řadě by plánované filmy s DC universa měli být věrné komiksovým předlohám a třeba pořádná adaptace Supergirl by rozhodně měla být klasická Kara Zor-EL, a ne nějaká její alternativní verze. To platí i pro Batgirl. Asi nikdo není zvědaví na etnicky změněnou Barbaru Gordon, ale my chceme klasickou zrzavou Barbaru Gordon. Kdyby se to povedlo a nové vedení by se umoudřilo, bylo by to fajn.  Navázání na Snydera je samozřejmě krok správným směrem. Jenže se obávám, že bez jistého restartu nebo revize to asi nepůjde. 

Související novinky

Gadot a spol. v DC oficiálně skončili

Gadot a spol. v DC oficiálně skončili

10.10.2023

Po měsících mlžení a kontradikcí ze strany Jamese Gunna, nového lodivoda filmového DC univerza, server Variety konečně může potvrdit, že se hlavní herecké hvězdy Gal Gadot, Jason Momoa a Ezra Miller… (více)

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (více)

James Gunn získal dohled na DC filmy

James Gunn získal dohled na DC filmy

25.10.2022

Hollywood se po delší době opět mírně otřásl v základech, to proto, že režisér a scenárista James Gunn byl studiem Warner Bros. Discovery potvrzen do role jednoho z šéfů sekce DC films. Kompletní… (více)

Kdo povede komiksovou týmovku Thunderbolts?

Kdo povede komiksovou týmovku Thunderbolts?

06.09.2022

Za pár dní odstartuje disneyovská akce D23, na které má mít kromě jiného prezentaci také šéf Marvelu Kevin Feige. Údajně nás pak čeká pár novinek, na které se nedostalo během Comic-Conu, včetně… (více)

Reklama

Reklama