Reklama

Reklama

Podfukáři

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní
Velká Británie, (2004–2012), 47 h 44 min (Minutáž: 57–60 min)

Hrají:

Robert Glenister, Robert Vaughn, Adrian Lester, Marc Warren, Jaime Murray, Matt Di Angelo, Kelly Adams, Ashley Walters, Rob Jarvis, Stephen Campbell Moore (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(48)

Obsahy(1)

Je to vydarená partia. Už si o tom šušká celé podsvetie. Mickey Stone, podvodník extra triedy, je konečne na slobode. A samozrejme, nevie sa dočkať toho, ako niečo opäť rozbehne. Jeho tím je však nutné opäť sformovať. Pred tým, ako sa Mickey rozhodne odísť do dôchodku, sa musí dôstojne rozlúčiť. Už majú vytipovanú aj obeť a práve vo chvíli, keď je búda takmer ušitá, klope na dvere Danny Blue. Dannymu príliš neveria, pretože iba začína. Nikto však nečakal, že sa uvedie tak dobrým spôsobom. Aj keď biznisman dovtedy možno nebol celkom presvedčený o tom, že robí správne, po Dannyho výstupe o tom nemá najmenšie pochybnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (238)

RedDuck 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je opravdu jeden z těch co hned zaujmou, ale můj zájem se rapidně snižoval každým dalším shlédnutým dílem. Filmy jako Dannyho parťáci mě nechávají dlouhodobě chladným. Dalším problém je v tom že každý díl má podobné schéma a zřejmě nejsem z těch co by si užívali čistou zápletku bez napětí. ()

reich 

všechny recenze uživatele

Za mě jeden z nejlepších britských seriálů... Absolutní TOP seriál, který je ojedinělý a výborně obsazený. Kromě toho, že zde hraje můj oblíbený herec Robert Vaugh v podání Alberta Strollera, tak jsou zde nádherné ženy Jaime Murray (Stacie) a Kelly Adams (Emma) a celou partu podfukářů doplňuje hlavní mozek, šéf bandy pašák Mickey, kterého u nás hraje méně známý Adrian Lester a Ash (Robert Glenister).  Ti všichni se snaží najít hejla a oškubat ho, někdy celou partu žene motor nenávisti k hanebným podnikatelům, politikům nebo soudcům. 100% a je právem v žebříčku nejlepších a nejoblíbenějších seriálů. ()

Reklama

Laurent 

všechny recenze uživatele

Snad každý díl je hloupě vykonstruovaný, přičemž každá tato konstrukce počítá ještě s notnou dávkou reálně nedosažitelné náhody. Povětšinou se taky někdo chová zcela nelogicky a v rozporu s předcházejícími situacemi. Seriál se tváří inteligentně, ale ve skutečnosti je hodně hloupý. Když debila obléknou do saka a kravaty, tak se z něj chytrák nestane. ()

Drunk_Queen 

všechny recenze uživatele

Pro mě další úžasný britský seriál. Tahle partička podfukářů podfoukne každého a většinou i mě jako diváka. Mickey jako šéf a sním i další podfukáři: Ash, Albert a Stacie, Danny, Emma a Sean. A samozřejmě barman Eddie. Aspoň mám důvod, proč být ráda, že nejsem bohatá, protože kdybych se stala ,,heylem" těhlech podfukářů, měla bych jen jednu jistotu - byla bych o několik milionů chudší a ani bych nevěděla jak :D. Skvělá zábava + bonus navíc - vysvětlení na konci, jak byl jistý ,,heyl" podfouknut. 100% ()

Falcor 

všechny recenze uživatele

Někteří boháči jsou potvory a vůbec si ty peníze nezaslouží. To je přeci jasné, že. Když je tedy partička šaramantních podfukářů oblafne s elegantní grácií tak, že chudák napálený "hejl" neví, kde mu z toho hlava stojí, na policii nemůže a nechápe, jak se vše vlastně seběhlo, vůbec by to nemělo vadit. O to spíš, že divák se u inteligentního a svižného anglického seriálku náramně a duchaplně pobaví. ()

Galerie (281)

Zajímavosti (22)

  • Scéna v 1. epizodě 4. série, kdy Danny (Marc Warren) a Ash (Robert Glenister) sedí v dodávce a baví se o "čtvrtlibráku se sýrem", odkazuje na snímek Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994). (Lorge)
  • Blue House Hotel z prvního dílu není ve skutečnosti v Londýně, ale v Istanbulu v Turecku. (Had6)
  • Ve 2. epizodě 7. řady použijí podfukáři trik nazvaný "Doomsday". Stejně zní originální název snímku Soudný den (2008), ve kterém jednu z rolí ztvárnil Adrian Lester, představitel Mickeyho. (klida)

Související novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (více)

Reklama

Reklama