Reklama

Reklama

Zločin

(seriál)
Trailer 1
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2011–2014), 33 h 47 min (Minutáž: 43–60 min)

Tvůrci:

Veena Sud

Hudba:

Frans Bak

Hrají:

Mireille Enos, Joel Kinnaman, Billy Campbell, Liam James, Michelle Forbes, Brent Sexton, Kristin Lehman, Eric Ladin, Jamie Anne Allman, Evan Bird (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(44)

Sarah čeká poslední den v práci. Stěhuje se i se synem za snoubencem. Je však povolána do parku, kde se našel dívčí svetr a kreditní karta. Vyjde najevo, že oblečení patří pohřešované dívce. Osobní život bude muset jít na chvíli stranou... (TV Prima)

Recenze uživatele Najt k tomuto seriálu (5)

Zločin (2011) 

Zajímavý seriál z prostředí kriminálních vod. Ústřední dvojice Sarah Linden a Steven Holder mi první 2-3 díly až tak moc nesedla, ale to se postupem času rychle změnilo. Nakonec tato dvojka byla to nejlepší z celého seriálu. První a druhá řada se týká jednoho případu, ty byly nejspíše nejlepší, co se ale týče případu, dost se od něho odbočovalo a do popředí se dostala i různá rodinná dramata. Někdy mě seriál až zas tolik nebavil, ale vždy jen určitá část v určitých episodách. 3 a 4 řada na sebe taky navazazovaly a případy se objevily hned dva. Opět dobré řady, ale tady trochu zaostávalo vyšetřování. Prostě je to jiné než severské kriminálky a jestli jste na ně zvyklí, budete si tady připadat někdy trochu zvláštně, protože ne vždy to je krimi. Každopádně to je velice povedený a dobrý seriál, ale dle hodnocení a jiných komentářů jsem čekal něco trochu jiného. Za mě slušný 4 * ()

Série 2 (2012) (S02) 

Tak se případ po 2 sériích vyřešil. Konec byl příjemný a emotivní. Byly v tom zapletený 3 postavy, uhodnout kdo to byl bylo víceméně nemožný, a tipovat bylo zbytečný, protože to mohl být kdokoliv. Tak nějak jsem čekal že to bude někdo známý, ale na druhou stranu mě moc neuchvátil důvod vraždy. Zjistíte, že to udělal pro mě nesympatický člověk, který tam je úplně od začátku, někoho to napadnout mohlo, že by to mohl být on, mě to přišlo až moc okatý, takže jsem na tuto osobu nemyslel no a nakonec to ona byla. SPOILER !! Plus jeden zazobanej kokůtek, kterej i když byl součástí u usmrcení nesouhlasil s tím, a pak teta, která nevěděla, že je v kufru její neteř, to mě hodně překvapilo. Říkám ale narovinu, že důvod vraždy byl dementní a že v podstatě byla zabita náhodou. Jinak seriál je to osobitý, zajímavý a jiný, než i severských kriminálek. Bavilo, i když jsem čekal trošku něco jiného. Uvidíme co bude dál ()

Série 3 (2013) (S03) 

3. řada zatím nejslabší ()

Krysař (2013) (S03E12) 

Zatím asi nejhorší série. Respektive série s nejhorším koncem. ()

Série 4 (2014) (S04) 

4. série byla ve všem lepší než ta předchozí ()

Související novinky

Robocop v Suicide Squad?

Robocop v Suicide Squad?

16.02.2015

Joel Kinnaman prorazil díky detektivnímu seriálu The Killing a loňský Robocop ho měl proměnit v novou hollywoodskou hvězdu. Nakonec to tak úplně nevyšlo, pětatřicetiletý Švéd ale rozhodně nehází… (více)

Drsný Preacher do party s Walking Dead

Drsný Preacher do party s Walking Dead

19.11.2013

Nekompromisní hrdina od „komiksového Tarantina“ Gartha Ennise už měl uzřít filmová plátna (zajímali se o něj taková jména jako Darren Aronofsky nebo Mendes) i televizní obrazovky (seriál z produkce… (více)

Mark Strong bude mocný i v televizi

Mark Strong bude mocný i v televizi

26.03.2013

Ještě nedávno jsme měli dojem, že se natáčí víc filmů s Markem Strongem než filmů bez Marka Stronga, ale nikdo si nestěžoval – v drtivé většině rolí byl skvělý a pokaždé jiný. Tak, a od léta si ho… (více)

Colin Farrell v dobách artušovských legend

Colin Farrell v dobách artušovských legend

16.03.2012

Je to docela překvapení. Studio Warner Bros. koncem loňského roku slibovalo nové pojetí artušovských příběhů v romanticko-dobrodružné fantasy Arthur and Lancelot. Titulní postavy si měli zahrát Kit… (více)

Reklama

Reklama