Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Dobré kritické názory... mňa síce 2 Broke Girls celkom baví, ale len v rámci jedného dielu týždenne - teda vtedy keď vyjde. Minulé leto som si dal reprízu celého seriálu, aby som si osviežil série ktoré som videl len raz v dobe odvysielania (čo sú okrem prvej všetky) a viacero častí po sebe ma to proste nevýslovne nudilo pozerať.  Najmä Max má momenty kedy ma vyslovene sere. Rovnako tak Sophie.

Pravdivé sú aj výtky k stagnácii. Od prvého dielu tohto sa tento seriál absolútne nikam neposunul. Stále bývajú v tom istom úbohom byte, stále robia tú istú prácu ktorú nenávidia, stále sa sťažujú na nedostatok peňazí, stále tie isté hlášky o kozách, vaginách, hipsteroch, hulení, urážaní Hana na 1000 a 1 spôsob atď, všetko je tam proste aj po piatich sezónach stále. To že medzitým mali nejakých frajerov, nejaké úspechy ktoré hneď kontrovali pádmi je irelevantné, keď nič z toho nevydržalo a naše hrdinky sú aj po piatich sezónach stále na začiatku. Ja sa vôbec nedivím že čísla sledovanosti klesajú a fanúšikov ubúda.  Po tretej sérii sa na to vysral aj iq.tiqe ktorý pripravoval titulky. A tá stará fuchtľa Sophie ktorú sa scenáristi snažia oplodniť, je jeden z najúbohejších nápadov v histórii tohto seriálu, ktorý je súčasne veľmi nezábavný a otravný. Že bola ohlásená šiesta séria som prekvapený, ale je možné že bude zároveň aj poslednou. 2 Broke Girls nikdy neboli obnovené na dve či rovno tri série dopredu, ako je to u TBBT. Vnímavému divákovi je jasné prečo :)

na příspěvěk reagoval martin1m2

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

martin1m2

Suhlasim, serial v podstate stagnuje od prveho dielu. To iste dookola, vyvoj nikde. Presne ako pises, xy veci sa im podarilo, biznis by s takou reklamou isiel len nahor.

Forov je podla mna stale tak isto vela, ale uz ich jednoducho ocakavam, a ted sa uz zdaleka tak nesmejem.

To s tymi peniazmi na konci kazdej epizody je trapne az hroza. Naposledy boli na 70USD.

Tiez ocakavam ze tie prachy za scenar bud nedostanu, alebo im ich niekto ukradne(jej otec), alebo proste sa rozhodnu ze ich daju niekomu kto to potrebuje viac(nejake umierajuce decko na operaciu).

Proste otras.

PS Chesnut tam bol v poslednom diely, ale tiez som si uz hovoril ze velmi dlho tam nebol.

martin1m2

martin1m2 (hodnocení, recenze)

WOW 5ta séria nám pomaly končí ... sme konkrétne 4 diely od konca a tu nejak diskusia zamrzla ... Hmm bol som so seriálom spokojný, dalo sa to ... Ale nedávno som si námatkovo pozrel pár dielov z 1. 3 sérií a WOW ten seriál teda šiel fakt dole ... Nedá sa vkuse robiť komédia na hláškach Max a na tom ako každého zhadzuje a skúruje. A tiež ma strašne hnevá nereálnosť seriálu ... ale už až brutálna ... Lebo tak si to vezmime ... Dievčatá vymysleli cupcake s javorovou slaninkou ! Písala o nich Marta Stewartová na twitteri, na fb a v magazíne a mali aj tú reklamnú šípku od nej ... o dievkach tweetla Kim Kardashian ... 2 X !!! A minimálne nejakú stálu klientelu alebo pohyb pred okienkom by potom mali mať ... zákonite ... ved je to hovadina ... Toľko úspechov ... aj s tričkami, biznis školeniami, pôžičkou a potom stále padnú na úúúplné dno do prachu ... To už ani normálne nie je ... Pretože reálne to takto nefunguje vkuse brutálny úspech a vzápätí nenormálny tvrdý pád. Alebo, že majú na nájom a zrazu už nemajú ... Nebaví ma to už. Podľa mňa by sa dalo ten seriál potiahnuť aj tak, aby mali aspoň aký taký príjem ... nech si trošku zveľadia bytík ... nech ešte rozšíria biznis .. čo ja viem ... Proste TOCIA SA STÁLE DOKOLA na tom istom a už mi dochádza trpezlivosť ...

A neriešia sa ani chlapi, ani ten ich vlastný cupcake, ani tričká ... kde je Chestnut ? Proste what the ?!?! Btw vždy som najviac zbožňoval Max a Sophie ... ale posledné 2 série som jediný koho najviac baví Han ? Ako vážne ... :D Btw 5ta séria v skratke ... Sophie sa snaží silou mocou otehotnieť a to fakt celú ! sériu ... Dievčatá nerobia takmer nič až nakoniec teraz sa dostali do Hollywoodu a sú z nich boháčky !

P.S.: Seriál má vraj ešte horšie čísla sledovanosti ako mal seriál Mike & Molly (niekoľkokrát ho Max spomínala) ... a vraj ho zrušili ešte ked mal lepšie čísla ako 2BG ! Preto sa veľa špekulovalo o tom, že aj 2BG zvoní umieračik ... Preto som si aj myslel, že teda to takto nejako ukončia ked sa dievčatám podarilo zbohatnúť ... Ale práve bola oznámená aj 6ta séria ... No tak som zvedavý čo bude dalej ... Ale mám taký ciťák, že ony proste bohaté byť nemôžu a preto prídu o to bohatstvo ... čo ma znova nahnevá, lebo uznajte ... TAKÁTO STRAŠNÁ SMOLA JE NEREÁLNA !!! Príde mi to proste už trápne a zas budeme z vrcholu na úplnom dne ... no uvidíme ...

na příspěvěk reagoval Gertrudo

martin1m2

martin1m2 (hodnocení, recenze)

cguio

V angličtine je to zabité ! Ale náhodou aj prvé 2 série v CZ dabingu sú skvelé ... Podľa mňa sa im vtip podarilo zachovať na 80 % a dabing Hana, Olega a Max je super a sedia im hlasy ... Od tretej série, keď začala stávka je to prúúúúser ! 1. 3 série som videl v CZ a všetky série v ANJ ... a už pozerám iba v ANJ ... :)))

Uživatel martin1m2 smazal svůj příspěvek.

reich

reich (hodnocení, recenze)

Tenhle seriál mě neskutečně baví, kam se hrabe Jak jsem poznal vaši matku. Nemohu se dočkat dalších sérií. 

na příspěvěk reagoval Mikeel

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Mr.Ripley

Doteraz som to ako-tak toleroval, ale po včerajšku ma to normálne nasralo, myslím že v žiadnom inom sitkome som podobné pocity nezažil :)

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Napríklad čakajú nejakú "neželanú" návštevu pri ktorej sa chcú tváriť že nie sú doma, ale rozprávajú sa medzi sebou tak že by to bolo počuť ešte aj ku vchodu...

na příspěvěk reagoval Mr.Ripley

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Všimol si toho niekto, že napr. v dieli S03E18 keď sa dievčatá schovávajú v kúpeľni pred Nicholasovou manželkou a mali by držať huby aby ich náhodou nepočula, sa normálne rozprávajú a dokonca keď utekajú cez okno na seba kričia (!) ako keby to v tom byte nebolo počuť? Akože možno je to taký detail, ale strašne ma to začalo iritovať pri pozeraní tohto seriálu, lebo to nie je jediná podobná situácia. Aj keď je to len televízny seriál, trocha realistickejšie by to mohlo byť...

m@cs

m@cs (hodnocení, recenze)

Poslední díl naprosto boží :D Max hláškovala jak divá :D

 

"Fine, you make him a waiter and I just make him later" :D 

 

Ta byla nej :D 

na příspěvěk reagoval Sylviiii

Mikeel

Mikeel (hodnocení, recenze)

Poslední dva díly byly naprosto luxusní. Dle mého názoru si to pořád drží dobrou úroveň, některé díly jsou sice slabší, ale většinově je to pořád nadprůměr, co se sitcomů týče... :)

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

Tak uz jsem to malem prestal sledovat.. nektere dily jsou vazne utrpeni, u toho predposledniho, kdy Nancy rodila jsem to nekolikrat vypinal, to byl proste otres a vubec kdykoliv tam je Sophie, tak mi to drasa nervy...

Nastesti posledni dil a nove prostredi to zase trochu zvedli...

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Eržik

Presne toto som už dávnejšie písal, som rád že na to poukázal aj niekto iný. Ona dobré vtipy v podstate ani nemá a herečka je to hrozná. Prvá polka prvej série kde ešte nehrala bola super, potom to už len dojebávala :/

m@cs

m@cs (hodnocení, recenze)

Eržik

Mi mluvíš z duše, to už je vyloženě trapné a to její "Hey Everybody" ještě víc .... 

Raketka29

Raketka29 (hodnocení, recenze)

Prvních pár sérií jsem zkoukla jedním dechem, ale posledních pár dílů mám vztah ke Caroline asi jako Sophie. "Okay, bye bye!"

na příspěvěk reagoval Eržik

m@cs

m@cs (hodnocení, recenze)

Tak musím říct, že 11. díl byl pro mě zatím nejlepší ze 4. série, jednoznačně :D

martincba

martincba (hodnocení, recenze)

Neviem no..este par dielov pockam ale asi to ukoncim prve 3 serie mi stacia.Aj big bang theory uz davno nie je co byvalo a pozeram ho uz len zo zotrvacnosti.Cas je vzacny :-)

m@cs

m@cs (hodnocení, recenze)

Eržik

Asi tak, přesně. Jako že v TaHM postaví celou závěrečnou sérii na tom, že předstírají že jsou gayové, vezmou se, adoptují si dítě, pak se zjistí, že si to vše jen vymysleli, tak že jim to dítě vemou ale to by prostě nemohli tvůrci udělat tak že jim ho zase nechají .... no zbývá pár dílů do konce seriálu a ve 12té řadě se doteď prakticky nic nestalo .... 

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

Souhlas, je to docela slabé oproti předchozím sériím, ale pořád mnohem lepší než nové Dva a půl chlapa...

na příspěvěk reagoval m@cs

m@cs

m@cs (hodnocení, recenze)

Musím přiznat, že je to zatím nejslabší řada, ale že bych byl zklamaný, to ne. 

Reklama

Reklama